ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Çok güzel bir dizi.Cnbc-e de persembe aksamları oyunuyor. Konusu dünyadan ilginç bişekilde kaybolan insanların dünyaya bi anda dönmesini ve bu insanların hayata tekrar alısmasını konu alıyor. Bence çok başarılı saat 21:00 de başlıyor bu arada :D[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bu hafta 1. sezon finali olması lazım.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Angel ve Buffy'den daha güzel bence :) Gerçi ikisi farklı tür ama onun yerine bu geldi sonuçta Konusunu şöyle anlatayım; 1930lardan 2004'e kadar yıllar boyu toplam 4400 insan çeşitli zamanlarda kaybolmuş (Uzaylılar kaçırmış). Bunların 2004 yılında birden ortaya çıkıyorlar ama onlara göre 1 saniye önce kendi yıllarında dolaşırken aniden kendilerini 2004'de buluyorlar. Hiçbiri yaşlanmamış falan. Kimisi küçük kardeşiyle aynı yaşa gelmiş veasire... [spo1=UfakSpoiler]Geri gelen 4400 kişi,özel güçlerle birlikte geliyor. Kimisi iyileştirme gücüne sahip falan...[/spo][signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 24 Mayıs 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 aksiyonu dedektiflik muhabbeti bir yana toplumun o kişilere gösterdiği tepki ve onların yaşadığı zorlukların irdelenmesi oldukça başarılı olmuş[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 konusu çok hoşuma gitmişti reklamlarını izlerken..ama dizi tam bi hayal kırıklığı oldu..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ya tüm bölümleri izledim ama . nasıl desem the 4400 bir de uzaylılar kaçırmış insanları geri dönmüşler vs. olunca insan biraz action bekliyor 4400 kişiden kimisi cıksın adu çeksin kimi cıksın gökyüzünü kontrol etsin yıldırım çaktırsın kimi cıksın depremler yaratsın. bu tarz birşey bekliyordum ama cıkmadı tüh :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 2. sezonu resmen çekmeye karar verirlerse niye olmasın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 1.sezon bitiyomu? bu kötü :( bide bu cnbc-e cok reklam vermeye başladı. eskiden de bolemiydi? deildi gibi[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 2. sezonu çekilmeye başlanmış diye duydum. ayrıca osloskop.net'de bulabilirsiniz bölümleri.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* [Bu mesaj Dextra tarafından 24 Mayıs 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 güzel ama bana biraz x-men tadi verdi :P o yüzden pek izlemedim :)[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 amanda abizaid - a place in time müziği hoş[signature][hline]ozzystalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ya ben yanlış mı saydım yoksa 6 bölüm mü oluyo? normalde 5 bölüm... ayrıcana ivy - worry about you[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 normalde 5 bölüm olması şu yüzden. amerikada ilk bölüm 2 saat olarak çekiliyo fakat bizde cnbc-e onu 2'ye ayırdı yani bizde 6 bölüm olarak gösteriliyo bu arada mükemmel dizi kaçırılmaması lazım.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ben bi ara böyle Taken diye bi dizi vardı ona sarmıştım ama o da çok büyük hayal kırıklıı olmuştu cidden 10 dakkada anlatılcak konuyu adamlar 1 bolumde anlatıyorlardı ve sıkıyodu anlatırken .[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 burda da 20 bölümde anlatılacak konuyu 5 bölüme sığdırdılar tebrik ettim ama olmadı tabi damağımızda kalıyo tadı[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 mini dizi olması lazım 4400ün 6 veya 10 bölümlük[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ya 4400'den anlamadığım bişey,1 bölümde hiçbirşey olmaması. 2 gelişme oluyo uzatıyo da uzatıyo[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 x files özentisi rezil bi dizi[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Azmodai, 26 Mayıs 2005 04:00 tarihinde demiş ki: x files ile ne alakasi var dizinin? yani nasil olurda israrla kiyaslarsiniz anlamam etmem. ztn xfiles niyetine izliyorsaniz begenmezsiniz guzelim diziyi. kinadim sizi. iyi diyosunda ne biliym konusu cok baneel büle izledim ehhh fbı ajanlari var iste sır perdesini cözmeye calisiyo o 4400 kisi nin dönüsüyle ne biliym pek beyenmedim ban özenti gibi geldi brz tabi zevkler renkler tartisilmaz azmodai kardes :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 iyi hizlandi dizi bu bolum .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ya bu kyle i kaçırtan ve maia ile konusan fbi ajanı ne kıl bir herif ...[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ee sezon falanmi bitti şimdi ?[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 sezon bitti evet[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 böle sezon mu biter ya , adamlar resmen seyretmeyin diolar antipati çekiolar...[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 cok kötü bitti gerçekten[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar