Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The 4400

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

Çok güzel bir dizi.Cnbc-e de persembe aksamları oyunuyor.
Konusu dünyadan ilginç bişekilde kaybolan insanların dünyaya bi anda dönmesini ve bu insanların hayata tekrar alısmasını konu alıyor.
Bence çok başarılı
saat 21:00 de başlıyor bu arada :D[signature][hline]Server: Diez
National: El Morad
LVL: 60+
Nick: ShadowFax
Sosyal ağlarda paylaş

Angel ve Buffy'den daha güzel bence :) Gerçi ikisi farklı tür ama onun yerine bu geldi sonuçta

Konusunu şöyle anlatayım; 1930lardan 2004'e kadar yıllar boyu toplam 4400 insan çeşitli zamanlarda kaybolmuş (Uzaylılar kaçırmış). Bunların 2004 yılında birden ortaya çıkıyorlar ama onlara göre 1 saniye önce kendi yıllarında dolaşırken aniden kendilerini 2004'de buluyorlar. Hiçbiri yaşlanmamış falan. Kimisi küçük kardeşiyle aynı yaşa gelmiş veasire...
[spo1=UfakSpoiler]Geri gelen 4400 kişi,özel güçlerle birlikte geliyor. Kimisi iyileştirme gücüne sahip falan...[/spo][signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 24 Mayıs 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aksiyonu dedektiflik muhabbeti bir yana toplumun o kişilere gösterdiği tepki ve onların yaşadığı zorlukların irdelenmesi oldukça başarılı olmuş[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Sosyal ağlarda paylaş

ya tüm bölümleri izledim ama .

nasıl desem the 4400 bir de uzaylılar kaçırmış insanları geri dönmüşler vs. olunca insan biraz action bekliyor

4400 kişiden kimisi cıksın adu çeksin kimi cıksın gökyüzünü kontrol etsin yıldırım çaktırsın kimi cıksın depremler yaratsın. bu tarz birşey bekliyordum ama cıkmadı tüh :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

2. sezonu çekilmeye başlanmış diye duydum. ayrıca osloskop.net'de bulabilirsiniz bölümleri.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*

[Bu mesaj Dextra tarafından 24 Mayıs 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben yanlış mı saydım yoksa 6 bölüm mü oluyo? normalde 5 bölüm...

ayrıcana
ivy - worry about you[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 26 Mayıs 2005 04:00 tarihinde demiş ki:
x files ile ne alakasi var dizinin? yani nasil olurda israrla kiyaslarsiniz anlamam etmem.

ztn xfiles niyetine izliyorsaniz begenmezsiniz guzelim diziyi. kinadim sizi.

iyi diyosunda ne biliym konusu cok baneel büle izledim ehhh fbı ajanlari var iste sır perdesini cözmeye calisiyo o 4400 kisi nin dönüsüyle ne biliym pek beyenmedim ban özenti gibi geldi brz tabi zevkler renkler tartisilmaz azmodai kardes :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...