bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Hadi arkadaşlar bi zahmet birkaç öneri alabilirmiyim? Bişeyler bulmam ve almam lazım bu yılbaşıda öküz modunda dolaşmak istemiyorum =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 terlik pijama takımı al:) ama terlikler su oyuncakli olanlarından olsun, pijama da ona uygun renkte olsun hatta bi de buyuk bardaklar var hani sapli falan onlardan da ekle harika olur;)[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Eldiven al! Şu nepalden getirtiyoz diye kakaladıkları yün eldivenlerden :) Hani kesik parmaklı ama bi eki var aynı zamanda 2 parmaklı hale gelio kıvırdın mı. o eldivenler. güzel.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 eger simdiye kadar ablana hic onu sevdini soylemediysen,seni seviyorum ablacim iyiki varsin de[signature][hline]I try to laugh about it,hiding the tears in my eyes `cause boys don`t cry...dont cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 güzel kombinasyon aslında olabilir. bi tane kupa bulmuştum onu almayı düşünüyordum çok ucuz ve çok sade olmasından şikayet ediyordum. Bunları ekleyebilirim yanına. hmms ama ben haytta beceremem öyle terlik ve picama bulmayı[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 önemli olan orjinal olması, en ucuz çok ilginç birşey, en pahalı seramik bir kupadan veya en pahalı kıyafetlerden iyidir?[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 eheh yanliş anlama ama bir bağyanın zevki genelde bi erkekten daha iyidir, bi kız arkadasını tak koluna o begensin renk uyumunu daha iyi ayarlar. terlik+pijama+bardak eheh bence cok iyi;) edit: imla[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! [Bu mesaj dory tarafından 11 Aralık 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ne demek bu ya? Yani erkeklerin zevki daima kadınlarınkinden kötü müdür? zzz[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 *!kocakarı mode on* genel demişiz demi orda okumuyor musun arkadasım!!11alla alla ya begenmiyorsan yazma! yorum yapma, her zaman boylesiniz işte begenmeyen yazmasın +1 *!kocakarı mode off* eheh demişim ya murtazacıgım kardeşim, genel yani tabikide biliyoruz senin zevkli bi bey oldugunu[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Şimdi senin gibi kelime oyunlarını iyi yapan birisi olarak, oradaki "genelde" lafını neden oraya koyduğunu iyi biliyorum... "100% kızlar erkeklerden daha zevklidir" düşüncesini benimseyip, benimsemekle kalmayıp bunu foruma taşıyosun ama " birisi çıkıp bana laf sokmasın" diye genelde kelimesini oraya ekliyorsun. Aynen böyle düşünmediysen, 2 tane sümüklüböcek yiycem... Ha ben olsam ablama ne alırdım? Güzel bi nevresim takımı... ;p[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sen git sümüklü böcekleri aramaya başla cunku oyun moyun yok:P simdiden afiyet şeker olsun, lop lop yag olsun, yarasın ahuaz bu arada terlik+pijama+kupanın yanına "zamanımı seninle gecirmek istiyorum" anlamına gelicek guzel bi film cdsi eklenebilir, korsan şeetme ama paraya kıy al orjinalini[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 çiçek al kitap al ıyyk :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 34 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 lavlambası[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Narstil, 12 Aralık 2005 01:51 tarihinde demiş ki: lavlambası hell yea :) bencede![signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben sevmiyorum, içindekine ulaşamadıgım şeyleri sevmem, kırarım ben o lambayı[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: bLackcha0s, 10 Aralık 2005 16:51 tarihinde demiş ki: Neyse ben bi maç hakkında çok konuşunca yeniliyoruz =) Mavi ylede iddia ya girdik.Bu gslıya güvenilmez ama hadi bakalım. Yenilen takımın taraftarı , kazanan takım taraftarına Nevizadede bir gece çekiyor. Beşiktaş yenerse beklerim çocuklar =) Önce sözünü tut. Özel mesajlara cevap ver. Telefonlarıma çık. Kolpalık yapma. kırıcam bi tarafını.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 2 tane su kaplumbağası al süper hediye bence :)[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar