Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dev göktaşı Apophis...

HymnOfSnuk

Öne çıkan mesajlar

Ya saçma sapan şeyler bunlar . Adamların canı sıkılmış göktaşı bulmuşlar çarpma olasılığı %1 de olsa var diye olay haber yapıyorlar .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

valla Stargate'te Apophis çok kötü bir tanrı rolü oynayan Goa'uld. Adam bizi yenmek için yapmadığını bırakmadı.. adamı çok uyuz ettik.. Sonunda geberdi gitti. :D

Asıl dünyaya dev gök taşı yönlendiren Goa'uld Anubis'ti. Taşa onun ismin koysalarmış.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler çarpma olasılığının %1 olması az bir şey değil. Zaten o dünyaya geçiş mesafesinin yakınlığı ile ilgili... Yani %5-%10 gibi bir olasılık olma şansı yok. Bu biraz ya siyah ya beyaz gibi bir durum...
Astronomi okuyan birilerinden acil yardım bekliyorum. Konuyla ilgili dosya saat 5'e kadar masamda olacak! (ya da salla sen, gök taşını falan)[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
St_Dreamer, 19 Ağustos 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
gazetede 300 de 1 diyordu ki bu astronomi için büyük bir olasılıkmış diyor sabah gastesi

tum kizlarin boga burcu erkeklerine tutulma ihtimali daha fazla astrolojiye gore aslinda.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sovereign, 19 Ağustos 2005 12:19 tarihinde demiş ki:
valla Stargate'te Apophis çok kötü bir tanrı rolü oynayan Goa'uld. Adam bizi yenmek için yapmadığını bırakmadı.. adamı çok uyuz ettik.. Sonunda geberdi gitti. :D

Asıl dünyaya dev gök taşı yönlendiren Goa'uld Anubis'ti. Taşa onun ismin koysalarmış.

NASA pek takip edememiş herhalde diziyi. Koptular herhalde orada,
[spo1=geyik]- Ya Corç, oolum bu dünyaya göktaşı gönderen Apophis miydi, yoksa Anubis miydi?
- Ne biliyim oolum, kaç sene geçti üstünden nereden hatırlayacam?!
- O zaman yazı-tura atalım, hangisi gelirse onun adını veririz göktaşına. [/spo][signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle her gök cismine isim verilmez (yani bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım)
Bunların yeri belirlenir ve yörüngeleri belirlenmesi için kodlanır.Misal bu cismin esas adı 99942 2004 MN4 olarak geçer.
ancak cisim önemli ise (bunun gibi) bulan kişi ona bir isim verir. Ve bu cisim -halk anlasın diye- o isimle anılır. Kısaca NASA uzay zımbırtılarına isim verme merkezi gibi bişi yok. Burada müdür olup havadan para kazanma gibi boş hayaller kurmayalım.[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mr_Hand, 19 Ağustos 2005 12:35 tarihinde demiş ki:
nisanın 13'ü bak uursuz sayııı onüüüüç...
2029 hmmm..
2+0+2+9= 13?!?! aha bak bu da uursuz...

2+0+29 = 31!
aha şimdi yan bastık!

bu ne ya :-P

yohannes oldum :D
bide şu na bak zaten 13 uğurlumu uğursuz mu anlamadım gitti
1453= 1+4+5+3= 13 :D ist.fethi
571= 5+7+1 peygamberimizin doğumu gene 13 ala ala
olaya yeni bi boyut kazandırdın walla :D

hangisi doğru[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Sosyal ağlarda paylaş

çarpacağı yer neresi
Bu arada çarpmada ani ölümler şanslı oluyo bu durumlarda çarpma esnasında o kadar çok toprak havalanıyoki senelerce dünyanın yüzeyine güneş ışığı giremiyor e ozaman da fotosentez yok bitkiler taklaya geliyo filan filan... dinazorlara böle oldu deniyo yani
ama şöle fallout hesabı valutlar yapıla bilinir
dünyanın en öenemli bilimadamlarından biri olup valuta alınmam için 8 sene var ozman hemen çaılşmaya başlıyorum :-P[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...