St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 şu an için böbrek taşlarımdan başka sorunum yok.Ayrıca hiç kusura bakmasın marduk'a söz verdik darılır sonra.[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 :) Geleceği varsa göreceğide var ulann :P *!kaçar*[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 o yillarda orta yas bunalimina girmis olurum zaten.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ya saçma sapan şeyler bunlar . Adamların canı sıkılmış göktaşı bulmuşlar çarpma olasılığı %1 de olsa var diye olay haber yapıyorlar .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya tutarsa xaenin?[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gazetede 300 de 1 diyordu ki bu astronomi için büyük bir olasılıkmış diyor sabah gastesi[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 valla Stargate'te Apophis çok kötü bir tanrı rolü oynayan Goa'uld. Adam bizi yenmek için yapmadığını bırakmadı.. adamı çok uyuz ettik.. Sonunda geberdi gitti. :D Asıl dünyaya dev gök taşı yönlendiren Goa'uld Anubis'ti. Taşa onun ismin koysalarmış.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ya beyler çarpma olasılığının %1 olması az bir şey değil. Zaten o dünyaya geçiş mesafesinin yakınlığı ile ilgili... Yani %5-%10 gibi bir olasılık olma şansı yok. Bu biraz ya siyah ya beyaz gibi bir durum... Astronomi okuyan birilerinden acil yardım bekliyorum. Konuyla ilgili dosya saat 5'e kadar masamda olacak! (ya da salla sen, gök taşını falan)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: St_Dreamer, 19 Ağustos 2005 12:18 tarihinde demiş ki: gazetede 300 de 1 diyordu ki bu astronomi için büyük bir olasılıkmış diyor sabah gastesi tum kizlarin boga burcu erkeklerine tutulma ihtimali daha fazla astrolojiye gore aslinda.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 edik:yanlış anlama [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 19 Ağustos 2005 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 kesin amerikaya çarpar o,bizim korkmamıza gerek yok=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Sovereign, 19 Ağustos 2005 12:19 tarihinde demiş ki: valla Stargate'te Apophis çok kötü bir tanrı rolü oynayan Goa'uld. Adam bizi yenmek için yapmadığını bırakmadı.. adamı çok uyuz ettik.. Sonunda geberdi gitti. :D Asıl dünyaya dev gök taşı yönlendiren Goa'uld Anubis'ti. Taşa onun ismin koysalarmış. NASA pek takip edememiş herhalde diziyi. Koptular herhalde orada, [spo1=geyik]- Ya Corç, oolum bu dünyaya göktaşı gönderen Apophis miydi, yoksa Anubis miydi? - Ne biliyim oolum, kaç sene geçti üstünden nereden hatırlayacam?! - O zaman yazı-tura atalım, hangisi gelirse onun adını veririz göktaşına. [/spo][signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Apophis Mısır tanrılarından biri Güneşi yemey çalışır paso. Amon-Ra ile aralarında kapışırlar devamlı Ayrıntılı bilgi burada[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 nisanın 13'ü bak uursuz sayııı onüüüüç... 2029 hmmm.. 2+0+2+9= 13?!?! aha bak bu da uursuz... 2+0+29 = 31! aha şimdi yan bastık! bu ne ya :-P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 8 yılda kendi kendine patlar be[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin, elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Grzly, 19 Ağustos 2005 10:20 tarihinde demiş ki: ee tabi dünya nüfusunu çoğunluğu cenabetse o ayrı :-p mahuauh :D çarpmaz ya yalan olur o korkmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bi de çarpıyomuş. 0_o[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 kız valla bide carpıyomus[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin, elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Çapacak olsa ben son anda ibadet falan etmem... (Hatta uçak turbulance a girdiğinde dua edenler bile göt sıkışınca Tanrı ile pazarlık yapanlar gibi gelir bana...) Sevdiklerimle geçiririm son anlarımı (Ama yüksek oranda alkol alıp son ana sızmış bir şekilde de girebilirim tabi)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bide sacma sacma isimler koyuyolar ya:) kim koyuyor o isimleri apophis falan.Meteoru görüyolar çözümden önce isim arıyolar höebel[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin, elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Öncelikle her gök cismine isim verilmez (yani bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım) Bunların yeri belirlenir ve yörüngeleri belirlenmesi için kodlanır.Misal bu cismin esas adı 99942 2004 MN4 olarak geçer. ancak cisim önemli ise (bunun gibi) bulan kişi ona bir isim verir. Ve bu cisim -halk anlasın diye- o isimle anılır. Kısaca NASA uzay zımbırtılarına isim verme merkezi gibi bişi yok. Burada müdür olup havadan para kazanma gibi boş hayaller kurmayalım.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Mr_Hand, 19 Ağustos 2005 12:35 tarihinde demiş ki: nisanın 13'ü bak uursuz sayııı onüüüüç... 2029 hmmm.. 2+0+2+9= 13?!?! aha bak bu da uursuz... 2+0+29 = 31! aha şimdi yan bastık! bu ne ya :-P yohannes oldum :D bide şu na bak zaten 13 uğurlumu uğursuz mu anlamadım gitti 1453= 1+4+5+3= 13 :D ist.fethi 571= 5+7+1 peygamberimizin doğumu gene 13 ala ala olaya yeni bi boyut kazandırdın walla :D hangisi doğru[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 çarpacağı yer neresi Bu arada çarpmada ani ölümler şanslı oluyo bu durumlarda çarpma esnasında o kadar çok toprak havalanıyoki senelerce dünyanın yüzeyine güneş ışığı giremiyor e ozaman da fotosentez yok bitkiler taklaya geliyo filan filan... dinazorlara böle oldu deniyo yani ama şöle fallout hesabı valutlar yapıla bilinir dünyanın en öenemli bilimadamlarından biri olup valuta alınmam için 8 sene var ozman hemen çaılşmaya başlıyorum :-P[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 nieheue bi defa da kötülük kazansın dünyanın sonu gelsin olmasmı?:-p bıktım ya hep kurtuluoz :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Türk'üz abi bize ne olabilirki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar