Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 'de Hangi Takım ?

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Beyler ben Carter nereye giderse oraya giderim.Yani New Jersey Nets.Bi de Charlotte'lı çıkmaz diyodun NOS.Ya ben aslında pek sevmem.Ama takıma sempatim war.Because:NBA Live 2005'de Shaq'la Brevin Knight'nin yan yana gelişi,Kapono'nun olmadık zamanda attığı basketler,Jason Hart'ın hiç beklemediğim anda gelen basketleri.Ama maçlar hep büyük farklarla bitiyo.Bi kere 12 dakikalık çeyreklerle yaptığım maçı 367-134 yendim.Bu benim rekorumdu.Geçen war mı :)[signature][hline]YaŞaSıN NbA
yAşAsIn vİnSaNiTy...
Sosyal ağlarda paylaş

Spurs David Robinson un önderliğinde fırtınalar estirirkende spurs ı tutuyordum şimdide spurs ı tutuyorum..
Popovic bu işi iyi biliyor gerçekten komple bir takım , barry , finley , nazr muhammed , van exel ,udrih gibi bir bench çoğu nba takımının ilk 5 ini sollar..
Bu senede şampiyon San Antonio , kupa gene Texas da.[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 08 Aralık 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
Spurs David Robinson un önderliğinde fırtınalar estirirkende spurs ı tutuyordum şimdide spurs ı tutuyorum..
Popovic bu işi iyi biliyor gerçekten komple bir takım , barry , finley , nazr muhammed , van exel ,udrih gibi bir bench çoğu nba takımının ilk 5 ini sollar..
Bu senede şampiyon San Antonio , kupa gene Texas da.

Bu sene ki Steven Hunter,Barbosa,R.Bell,J.Jackson bazlı Phoenix bench'ini tek geçerim...Ah bide Amare dönse üstüste 7 değil 17 maç kazanır Phoenix...[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ahmetcankan, 09 Aralık 2005 16:51 tarihinde demiş ki:
tabi ki de dallas mavericks. dirk nowitzki işi bitirir!!

Ya o adamı nasıl sevebiliyorsunuz,smaç vuracağı yerden şut çıkarıyo o boyla bi de surat ifadesi tam öküz..[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

kurt amare gelince bench e kaymaz bnce amare 4 kurt 5 oynar marion da gercek pozisyonu 3 e geri doner diaw da 2 numara olur herhalde[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...