shimana Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 tabii ki jordan a tek kafa tutabilen bad boysss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AK-47 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Utah JaZZ cause of Andrei Kirilenko a.k.a AK-47[signature][hline]Yakında admin olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 her zaman olduğu gibi bu senede spurs ! bench imizde güçlendi , van exel la finley le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Beyler ben Carter nereye giderse oraya giderim.Yani New Jersey Nets.Bi de Charlotte'lı çıkmaz diyodun NOS.Ya ben aslında pek sevmem.Ama takıma sempatim war.Because:NBA Live 2005'de Shaq'la Brevin Knight'nin yan yana gelişi,Kapono'nun olmadık zamanda attığı basketler,Jason Hart'ın hiç beklemediğim anda gelen basketleri.Ama maçlar hep büyük farklarla bitiyo.Bi kere 12 dakikalık çeyreklerle yaptığım maçı 367-134 yendim.Bu benim rekorumdu.Geçen war mı :)[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Abi sempati başka bnm de 10-15 takıma sempatim var ama tutmak ayrı bişey[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Olsun be.Yine de tutmuyor değilim.Severim.Belki VC olmasaydı(yani dünyada olmasaydı) Charlotte'lı olurdum kim bilir.[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 memphis, gecen seneden beri bi sempatim var takima.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman192 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 her zaman detroit...hep savaşçı..hep kötü çocuklar..hep sert savunmaaaaaaa..fantastik bi takım yaaa[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Detroit'e inat Indiana diyeceğim Pistons-Pacers maçını iple çekiyorum..Bad Boys biraz uslansın Jermaine'in tomahawklarıyla...[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Spurs David Robinson un önderliğinde fırtınalar estirirkende spurs ı tutuyordum şimdide spurs ı tutuyorum.. Popovic bu işi iyi biliyor gerçekten komple bir takım , barry , finley , nazr muhammed , van exel ,udrih gibi bir bench çoğu nba takımının ilk 5 ini sollar.. Bu senede şampiyon San Antonio , kupa gene Texas da.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 new jersey nets=carter and kidd[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Bonjo, 08 Aralık 2005 12:03 tarihinde demiş ki: Spurs David Robinson un önderliğinde fırtınalar estirirkende spurs ı tutuyordum şimdide spurs ı tutuyorum.. Popovic bu işi iyi biliyor gerçekten komple bir takım , barry , finley , nazr muhammed , van exel ,udrih gibi bir bench çoğu nba takımının ilk 5 ini sollar.. Bu senede şampiyon San Antonio , kupa gene Texas da. Bu sene ki Steven Hunter,Barbosa,R.Bell,J.Jackson bazlı Phoenix bench'ini tek geçerim...Ah bide Amare dönse üstüste 7 değil 17 maç kazanır Phoenix...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 steven hunter 76ers da[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Sene başı rosterları adıyla konuştum g.t oldum :).O zaman K.Thomas da Amare gelince bench olacak..O da gitmedi dimi :)[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 76ers Çünkü AI3, hem kısa, hem mücadeleci, sevdiğim bütün özelliklere sahip.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetcankan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 tabi ki de dallas mavericks. dirk nowitzki işi bitirir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bende New Jersey i seviom. carter kidd jefferson ah bide kenyon martin olsa[signature][hline]özetim: milletime olan sevgim, evanescence+sentenced+SOAD+Duman şampiyon hentbol takımım(double times) gotik kız hastalığım İŞTE BEN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: ahmetcankan, 09 Aralık 2005 16:51 tarihinde demiş ki: tabi ki de dallas mavericks. dirk nowitzki işi bitirir!! Ya o adamı nasıl sevebiliyorsunuz,smaç vuracağı yerden şut çıkarıyo o boyla bi de surat ifadesi tam öküz..[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kurt amare gelince bench e kaymaz bnce amare 4 kurt 5 oynar marion da gercek pozisyonu 3 e geri doner diaw da 2 numara olur herhalde[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ya ben uzun zamandır Phoenix maçlarına denk gelmiyorum sanırım 2 numara Diaw demişsin de..Joe Johnson yok mu şu an bu takımda?[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD_21 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 BulletRide sen bi rosterlari gozden gecir bence.. Johnson Atlanta'da simdi :) (bu arada konu biraz kayiyo gibime geldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar