Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ıns anahtarı olmayan bır turk ınse nasıl gırer

allf

Öne çıkan mesajlar

adam resmen gozumun onunde cafede ne anahtarı canım dedı oldu ve ıns kapısından gecrek canlandı :D
neden yaptın dıye sordumda yer kaplıyolar abı dedı :D[signature][hline]Allice ezık anlandim
Shamy e basladim
Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere
Geberinnn ulennnnnnn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Picci, 11 Aralık 2005 12:50 tarihinde demiş ki:
bildiğim bedenin dışardayken instance a hayaletle girersen res yerine geri dönüyorsun?

bende böle biliyorum, zamanında mc girisi önündeki ceseti kurtarmak için pencereye çok yaklasınca direk mezarlıga geri atıyodu mesela.[signature][hline][b](EU) Magtheridon
< GrimSoul > OmeN
[b](EU) Burning Legion
Toraman -
Catch
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 11 Aralık 2005 10:06 tarihinde demiş ki:
Hatta roguesuz dm tribute yapcaksak giriyoz suicide runla ik bossu kesiyoz anahtarı alıyoz resetliyoz tekrar giriyoz

seni yalanlamak gibi olmasın ama instance resetlenince anahtar kayboluo denemiştik bi kere kaybolmuştu valla.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 11 Aralık 2005 02:28 tarihinde demiş ki:
bunu yapanlar genelde yaptiktan sonra cok sevinip instance icindeki bi kapinin onune geldiklerinde bakakaliyorlar bide.

haha, buna benzer bişey olmuştu bize. başka bi grup açmıştı kapıyı, içerde kapıya gelince döt gibi kalmıştık sonra.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...