allf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 adam resmen gozumun onunde cafede ne anahtarı canım dedı oldu ve ıns kapısından gecrek canlandı :D neden yaptın dıye sordumda yer kaplıyolar abı dedı :D[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dm northmu ?[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 afbuyur!! bır noba bole janjanlı seyler sormayın kardesim:D[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dm ye suicide run yapmayı bana bi ingliz orett[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 strata anahtarim yoktu aynisini yaptim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ahha valla öle adam butun ıtemlerı cıkarıyor cıbır mobu cekıyor ölüyor içerde resleniyor aslında güzel bişe harbi her yer key le doluyor yok key of city yok key of zımbırtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 tabi, sadece türkler yapıyor bunu, copyright'ı da tbmm'de.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bunu yapanlar genelde yaptiktan sonra cok sevinip instance icindeki bi kapinin onune geldiklerinde bakakaliyorlar bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Saeros, 11 Aralık 2005 01:35 tarihinde demiş ki: tabi, sadece türkler yapıyor bunu, copyright'ı da tbmm'de. +31[signature][hline]res pls kaganustungel.com satılık domain!! guild.gen.tr Thias [Venture Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Hatta roguesuz dm tribute yapcaksak giriyoz suicide runla ik bossu kesiyoz anahtarı alıyoz resetliyoz tekrar giriyoz[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bildiğim bedenin dışardayken instance a hayaletle girersen res yerine geri dönüyorsun?[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Picci, 11 Aralık 2005 12:50 tarihinde demiş ki: bildiğim bedenin dışardayken instance a hayaletle girersen res yerine geri dönüyorsun? bende böle biliyorum, zamanında mc girisi önündeki ceseti kurtarmak için pencereye çok yaklasınca direk mezarlıga geri atıyodu mesela.[signature][hline][b](EU) Magtheridon < GrimSoul > OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ölüyken instance'a girmiyo ki,kapının arkasında reslenip instancea giriyo daha sonra.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: BonePART, 11 Aralık 2005 10:06 tarihinde demiş ki: Hatta roguesuz dm tribute yapcaksak giriyoz suicide runla ik bossu kesiyoz anahtarı alıyoz resetliyoz tekrar giriyoz seni yalanlamak gibi olmasın ama instance resetlenince anahtar kayboluo denemiştik bi kere kaybolmuştu valla.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Artık logout olmayınca gitmio.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: thanatos, 11 Aralık 2005 02:28 tarihinde demiş ki: bunu yapanlar genelde yaptiktan sonra cok sevinip instance icindeki bi kapinin onune geldiklerinde bakakaliyorlar bide. haha, buna benzer bişey olmuştu bize. başka bi grup açmıştı kapıyı, içerde kapıya gelince döt gibi kalmıştık sonra.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar