Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YASALUYARI (SMS)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1. imei numaram Turkcellde kayıtlıydı ama telsimde degil gibisinden bir durum yok Numaranız Turk Telekomunikasyna kayıtlıdır yada degildir.
2.eger hattınızı son zamanlarda başka bir telefona taktıysanız ve o telefon kayıt dışı ise o telefonun imei nosudur size gelen.
sizin imei nonuz ile uyuşmuyorsa kaygılanmayın.
3.eGER telefonunuz faturalı ise bir hattınızın bayisine giderek ucretsiz kayıt ettirebilirsinz.
4. isin şakası yok kayıtsız ise kaydettirin.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
allam ya gittim 5 ytl kaytı ettirdim hala kayıt dışı gösterio gidip kafa atıcam pazartesi karıya[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Mesaj tarihi:
ben yurtdisindayim ama turkcell hattimda var, turkiyeye geldigimde kullandigim. ikide bir telefon degistiririm, ne olcak simdi? ben turkiye ye geldigimde hattimi kullanamayacak miyim?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Mike, 11 Aralık 2005 14:21 tarihinde demiş ki:
allam ya gittim 5 ytl kaytı ettirdim hala kayıt dışı gösterio gidip kafa atıcam pazartesi karıya

kafa atmana gerek yok..sadece 5 ytl verip gidiyosunuz ama bunların daha bilgisatardan sisteme girişi var.o daha yaplmamstr da ondan oyle gorunuyodur.meraklan ma yapılır....
Mesaj tarihi:
daha 1 ay evvel turkcell bayisinden kampanyayla aldığım telefonun neyini kayıt ettircem anlamadım ya Klonlu diye mesaj geldi banada.[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Mesaj tarihi:
ya bana farklı bir imei geldi
hayır yazıp yolluyom 2448'e
geri cevap geliyor "hatalı gönderdiniz" diye
ne iş lan tekme tokat dalcam şimdi turkcell'e!
Hayir
HAYIR
bu şekilde denedim[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Xenocide, 11 Aralık 2005 15:15 tarihinde demiş ki:
daha 1 ay evvel turkcell bayisinden kampanyayla aldığım telefonun neyini kayıt ettircem anlamadım ya Klonlu diye mesaj geldi banada.

cihazın hiç servise gitti imi..ayni seri nodan bi tane daha var yani
  • Yeni Oluştur...