-Nae Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 1. imei numaram Turkcellde kayıtlıydı ama telsimde degil gibisinden bir durum yok Numaranız Turk Telekomunikasyna kayıtlıdır yada degildir. 2.eger hattınızı son zamanlarda başka bir telefona taktıysanız ve o telefon kayıt dışı ise o telefonun imei nosudur size gelen. sizin imei nonuz ile uyuşmuyorsa kaygılanmayın. 3.eGER telefonunuz faturalı ise bir hattınızın bayisine giderek ucretsiz kayıt ettirebilirsinz. 4. isin şakası yok kayıtsız ise kaydettirin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 allam ya gittim 5 ytl kaytı ettirdim hala kayıt dışı gösterio gidip kafa atıcam pazartesi karıya[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Site anı anına guncellenmiyor korkma.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben yurtdisindayim ama turkcell hattimda var, turkiyeye geldigimde kullandigim. ikide bir telefon degistiririm, ne olcak simdi? ben turkiye ye geldigimde hattimi kullanamayacak miyim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Mike, 11 Aralık 2005 14:21 tarihinde demiş ki: allam ya gittim 5 ytl kaytı ettirdim hala kayıt dışı gösterio gidip kafa atıcam pazartesi karıya kafa atmana gerek yok..sadece 5 ytl verip gidiyosunuz ama bunların daha bilgisatardan sisteme girişi var.o daha yaplmamstr da ondan oyle gorunuyodur.meraklan ma yapılır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 daha 1 ay evvel turkcell bayisinden kampanyayla aldığım telefonun neyini kayıt ettircem anlamadım ya Klonlu diye mesaj geldi banada.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya bana farklı bir imei geldi hayır yazıp yolluyom 2448'e geri cevap geliyor "hatalı gönderdiniz" diye ne iş lan tekme tokat dalcam şimdi turkcell'e! Hayir HAYIR bu şekilde denedim[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Xenocide, 11 Aralık 2005 15:15 tarihinde demiş ki: daha 1 ay evvel turkcell bayisinden kampanyayla aldığım telefonun neyini kayıt ettircem anlamadım ya Klonlu diye mesaj geldi banada. cihazın hiç servise gitti imi..ayni seri nodan bi tane daha var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar