Vergil Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Developerlar swg'de ne yapiyorlar , swg de oynadıklari charlar varmi bunlari cvplarsaniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 developer oyunu yapiyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 develop ediyolar oyunu.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 SOE de develpoerler aslında şu işi yapıyorlar; Çölden develeri topluyorlar, onları bir çarşafa yatırıyorlar, sonra her köşesinden bir develpoer tutuyor, "LOOOP LOOOP" diye zıplatıyorlar. İşte bu yuzden SWG de bukadar bug var ve cozulemiyor.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 tatooine'de havaya bakınca gördüümüz o uzay gemisi sandıımız şeyler de aslında çarşafa sarılmış genişletilmiş develer aslında.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 onlar takiliyolar ole kafalarina gore...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dev lerin görevi playerlara şaka yapmak[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Gwindon, 10 Aralık 2005 21:35 tarihinde demiş ki: dev lerin görevi playerlara şaka yapmak şaka canım şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 SW'deki devlerin başka devlerle benzerliği yok. Köşeye koymuşlar onları kalabalık yapıyorlar. İş yerine ciddi bir mekan süsü veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Oyunu "geliştirmek". Ancak burdaki devler, biraz daha farklı sistemle çalıştırılıyor. acaba developer accountu aradığını, ya da developer olmak istediğini ne zaman söyleyecek...[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. [Bu mesaj Coldwind tarafından 10 Aralık 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Coldwind, 10 Aralık 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Oyunu "geliştirmek". Ancak burdaki devler, biraz daha farklı sistemle çalıştırılıyor. (evet wow daki dev ler oyuna playerların hoşlanacağı şeyleri eklemeye çalışıyorla fakat bizimkiler aksi bir yönde çalışıyorlar henüz ne yaptıklarını öğrenen olmadı ama araştırılıyor) acaba developer accountu aradığını, ya da developer olmak istediğini ne zaman söyleyecek...(ROFL!!!!!!!!!!) edit:sırf rofl yazmak için alıntı yaptım kızarsın diye yorumda ekledim ehi :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? [Bu mesaj Gwindon tarafından 10 Aralık 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Harbi rolf ama gece gece kopardın bizi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 haha süpersin cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bu gün arkadaşım şöyledi WoW 'a yeni patch geliyor ve 2 kıta sonr Alliance ve Horde'ye 2 yeni ırk vs. bir sürü şey anlattı. Ben WoW'u sevmedim gerçi ama belki başlarım :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: DarKRideR, 10 Aralık 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Bu gün arkadaşım şöyledi WoW 'a yeni patch geliyor ve 2 kıta sonr Alliance ve Horde'ye 2 yeni ırk vs. bir sürü şey anlattı. Ben WoW'u sevmedim gerçi ama belki başlarım :) ne alaka :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bizde patch gelmesin diye umarız; adamlarım patchiyle kıtalar ırklar geliyormuş o alakayı çıkardım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dipnot: lvl max 70 e çıkıyo normal ve elite bisürü skill geliyo bisürüde dungeonlar (horde lara blood elf)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yok pardon alıntı yapacaktım düz atmışım :D Adamların Developer'i vs. oyun için neler yapıyor bizimkiler NGE diyiyor :) Gerçi JTL ile bence Devasa Dünya'sında yerlerini sağlamlaştırdılar ama :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar