hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Arkadaşlar -aldığım duyumlara göre- müdürlerin yerleri değiştirilecekmiş. okulumu sevdiğim için adını teşhir etmek istemiyorum. Bu sebepten dolayı bizim okulda sıkıyönetim ilan edildi. artık herkesin gömleği içerde, kravat adem elmasının bile üzerinde olacak=)(bir çocuğa olum kravatını 3milim yukarı çek dedi müdür) buraya kadar hukuki bir sorun yok. asıl yönetmeliğe göre olması gerekn şekli. bugun müdür hiçbi iş yapmadı sınıfları gezdi derslerde girip kontrol yaptı.tenefüslerde koridorlarda dolaştı. ama bitane arkadaşımın-sebebi kravatının olmaması idi sanırım- hocadan yediği 2 tokat sonucu burnunun kanaması olayların başlangıcı oldu. sonra sınıfları gezerken başka bir öğrenciyi de dövmüş. etti 2. sonra lise son bir öğrenciyi de gömleği dışarda olduğu için okula almadı. s** git adam olmadan gelme dedi.. etti 3. tenefüslerden birinde benim bir arkadaşımı da kafasına sertçe vurdu. yine gömlek sebebi yüzünden. etti 4. ayrıca yine aynı sebepten dolayı bir kız öğrenciye yumruk attı. kızın ağzında ortodontik tel vardı. kızın dişler yamulmuş o derece. etti 5. bunun dışında ayrıntılı bilgimin olmadığı 6vaka daha varmış toplam 12 vaka.. bizimkilerin aileleri yarın okul müdürlüğüne kınama dilekçesi gönderecek. öncelikle bir kınama dilekçesi örneğine ihtiyacım var. ayrıca bunun dışında ne yapılabilir. ne edilir yorum ve tavsiyelerinizi bbekliyorum[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yuh.. kızın dişleri yamultmuş demek.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bimiyorum ne yapılablir,ama hayvanoğlu hayvanmıs tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yorumsuz, küfür ediyorum içimden.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 şerefsiz köpek sistemin uşağı[signature][hline]Order Within Chaos.... [Bu mesaj InneR_ChaoS tarafından 08 Aralık 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 İl milli eğitim müdürlüğüne şikayet dilekçesi yazılabilir. Savcılığa da suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ne sistemi? böyle bir sistem mi var.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 o saydığın 5 olaydan 1 i bizim okulda olucaktı o müdür bu geceyi heralde hastanede geçirirdi şaka falan değil ayrıca bizim lisede öyle serseri dandik bi lisede diildi pardonda birazda suç sizde o arkadaşınız tokat yerken o kıza yumruk atarken biriniz napıyosun hoca diyemedinizmi bukadar göz yumduktan sonrada artık o hoca sizi çok ezer sadece geçmiş olsun diyim ve şunu bilinki öğrenciler arasında dayanışma olursa hocalar kuzu gibi olur[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away [Bu mesaj Gerab tarafından 08 Aralık 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kınamayı geç direk aileler olarka il egitim müdürlüğüne şikayette bulunun öyle bir müdürün deişmesi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 abi cidden dehşet bişi,direk medyaya falan tehşir edip böylelerini rezil edeceksin[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Müdürü dövebilirsiniz. Mümkün böyle birşey, oluyor yani.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 @gerab iyidi adam normal bir hoca değilki müdür. zaten ne diyebilrsinki. sende nasibini alırsın o durumda heralde.. gerçi bana olsa ordan sonrası kötü olur herkes için[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Zarar görmüş öğrenciler önce bir hastaneden rapor alırlar, ardından görgü tanıklarıyla beraber dava açarlar. Ama çoğu okul isminin böyle davalarla teşhir edilip karalanmasını istemediğinden davadan önce gidip durumu müdüre anlatırsınız, görgü tanığı rapor ve eğer tanıdığınız aile dostu bir avukat varsa onla beraber. Muhtemelen "bir taraf" korkusundan uzlaşmacı ve yalaka bir tavır sergileyecektir, o zaman isteklerinizi sıralar uzlaşma denersiniz, olmazsa direk dava açabilir ya da davayla uğraşmak istemiyorsanız milli eğitim müdürlüğüne görgü tanıklarının ifadeleri ve hastane raporlarını da içeren, ayrıca olayı detaylı bir şekilde resmi bir ağızdan anlatan şikayette bulunursunuz, sonrasında çok büyük bir torpili ya da dayanağı yoksa müdür muhtemelen müdürlükten alınır, bununla da kalmaz siciline hareketi işlenir. Bu en düşük cezadır alacağı.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Fast okulunuz da bunlar oluyor ve hiç bir kimse hocaya müdahele etmiyor mu? Eğer müdahele eden yoksa gerçekten garip bi okulunuz var. Bizim zamanımız da bunları yapacak bi hoca ve sağlam kalıcak? Biraz zor valla, direk kafası kolunu kırarlardı. En güzel yöntem bi güzel dövün kendine gelsin, öyle davranışa aynı şekilde karşılık verin. Sonra şikayet edersiniz ilk önce bi ağzının payını alsın, hatta ben de gelip yardım edebilirim dayak olayına ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ne demek lan bu devirde öğrenci dövmek!!?!? Abartma olduğunu düşünmek istiyorum.. Hayvan herif nasıl kız öğrenciye vurabilir ya?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 oha insanmı o harbi bokunu çıkarmıs defolsun gitsin bence.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 oha!! allah belasini versin. yurtdisinda bir takim ögrenciler ögretmenleri dövüyor o derece yani.[signature][hline]"For this gift of dream I must pay the price with the loss of life's pleasures" [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Fast sen okulun ismini falan ver, pati ahalisi olarak bi uğruyalım. Müdürü yakından görmek istiyorum ben, hem de çook yakından.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ha bide bunların hepsi bugun oldu[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 e öeh. Bizde de sıkı yönetim bişiler bahsedildi ama, olay falan olmadı. Anadolu lisesi rulz[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 abi diyorumya bunu yapmak için öğrenciler arasında dayanışma olması lazım bizim okulda olsaydı ki bizim müdür ve baş müdür yardımcısını gördükmü gömlek sokuşturmaktan bir hal olurduk ama birgün bile bize el kaldırmadılar, kaldıramadılar çünkü böyle birşey olsa ve ben o hocaya bir tane gömsem arkamdakilerin 1 saniye bile şüpe etmicanı biliyorum[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Kimse kusra bakmasın ama ne olursa olsun bir idareci ya da öğretmene böyle sebeplerden fiziksel saldırıda bulunmak dağdan inmeliktir, ayılıktır. Ama bunu öğrenciler arasında protesto ederek, derslere girmeyerek ya da inadına hep beraber kılık kıyafeti bozarak çeşitli şekillerde tepkinizi dile getirebilirsiniz. Bu arada adamın arabasının lastiklerini indirmek vs gibi basit şeylere de itirazım yok ama şiddete şiddetle karşılık vermek hayvanlık olur. Derslere girmez hep beraber sloganla ya da sert protestolarla karşı koyarsınız müdüre ve yöntemlerine, alkış protestosu, slogan vs, sonra ortam gerilir de kavga çıkar orasını bilmem ama direk adam dövmek ahmaklık olur.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bizimkide anadolu lisesi okulun adını henüz teşhir etmiyorum. emin değilim ne yapacağımdan. müdürümüz valla bowling topu gibi bi adam. yusyuvarlak[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 @revendor bunu yapmak ayılık değilde buna aynı şekilde karşılık vermekmi ayılık oluyor[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Yapmak ayılık değildir diye bir söz çıktı mı ağzımdan? Mesajımın herhangi bir yerinde böyle bir ibareye rastladın mı? Mesajımı çarpıtma lütfen. Evet yapmak da ayılık. Aynı şekilde karşılık vermek de ayılık. Ayılık olmasının yanı sıra da aptalca. Hem etkisiz olur hem de boş yere kedini de suçlu duruma düşürürsün, oysa yukarıda 2 mesajımda yazdığım değişik tepkilerle hem adamı doğduğuna pişman edip çok daha süründürürsün hem de bir daha böyle bir şey yapamayacağını garanti altına almakla kalmaz sicilini ve hayatını etkileyerek ondan daha güçlü olduğunu gösterirsin.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 08 Aralık 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar