Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

scout nasildir

slayer77

Öne çıkan mesajlar

yeni ba$licaksan stealther acmaman iyi olur cok para gerektiriyo (oklar vs.) hemde gruplarda istenmiyo i$e yaramadiklarindan ba$langic icin reaver secebilirsin daha iyi bilgi alman icin burayi veya burayi incelemen tavsiyemdir :)[hline]What does not kill,makes stronger.
------------------------
Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Karakterler kısmı SI çıkmadan önce hazırlanmıştı ondan sonrada eklenmedi yakın zamanda yazılır eklenir.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 06 August 2003 19:55 tarihinde demiş ki:
yeni ba$licaksan stealther acmaman iyi olur cok para gerektiriyo (oklar vs.) hemde gruplarda istenmiyo i$e yaramadiklarindan ba$langic icin reaver secebilirsin daha iyi bilgi alman icin burayi veya burayi incelemen tavsiyemdir :)[hline]What does not kill,makes stronger.
------------------------

i$e yaramadiklarindanmi?
hmm..ilginc bi tepki[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur)
horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki:
Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Yalan değil valla Alb scoutlar grupda hiçbir şeye yaramıyor bu yeni patchlen gerçi yeni özellikler alıyorlar ama bilmiyorum neler aldıklarını[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 06 August 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
walla wizzyler ne ise yarıyosa ona yarıyolar
mass dmg koyuyolar
bide pullarken rahatlık
bide tanka yardım olsun diye kalkan cıkarabiliyolar

ehe ben gordugumu soyluyorum hic bu kadar becerikli bi scout gormedim :) ama ilk ba$layan icin sıkıcı olur buyuk ihtimal tabi biri paraya ve pl'e bogmazsa :-P[hline]What does not kill,makes stronger.
------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

scout hakkinda bilgisi olmayan ileri geri konusuyor ya cok uzuluyorum...
hibdeki bir ranger albdeki gibi scout kadar group a destek olamaz ama 350 dex+ 42+ 1x shield le main tank i guard edebilir veya grouplarki aggro alma ihtimali cok yuksek olan sorc wizz gibi charlari koruya bilirsiniz. ben 50 ye yaklastigimda groupumdaki cleric wizzy ve sorc pm den lutfen sen guard i koy birakma bizi o tank in guard ina diye yalvariyorlardi. tank mobla savasirken bu charlara yakin olamaya bilir.... ama ben bu charlarin yaninda iken bow kullanip dmg verebilirim ve aggro ustlerine gelirken kalkani alip (stun) durdurabilirim ve guard la block rate im cok yuksek oldugundan saglam korurum..
scout oynamasi cok zevk li bir chardir ama sponsor gerektirir. solo da iyi malzeme kullaniyorsan uberdir bla bla. ama sunu unutma sana bugun stealtherla baslama diyenlerin cogu stealther la basladi.. bende stealtherla basladim ve baslangic olarak dupeduz odun bir char secmen daha dogru olur.. boylece ileride acmak istedigin charin grouplarda ne ise yaradigini insanlarin onlardan neler istediklerini gorebilirsin...
bodrumdan sevgilerle.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired)
Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor
(DF--->Hamstring spammer & auto-runner's pa on the way nigthmare :P)

Sosyal ağlarda paylaş

scoutlar zevkli classlar hele de grup içinde uzaktan puller görevi yapıyor ise mob daha varmadan yarıya inmiş oluyor.. chain pull da yapabilirler, örneğin scout bir tane çeker, grup o mobu öldürmeye yakın scout 2. mobu çeker ve engage'ye alır. Mob %85 ihtimalle block yer. Grup ilk mobla işini bitirince yeni moba geçer. kalima bu konuda çok başarılıdır.
Ancak RVRde az tercih edilen classlardır. kimse non-stealth gruplarda ah gruba bir de scout gelse demez.
Ha bu arada tanklara sataşma var, casterler scout guardi istiyormuş şeklinde hehe. Caster guard etmede armsman üzerine yoktur 3 saldırganı aynı anda durdurabilir. benim armsman 67 shield ve mastery of block 3 sahibi. Ancak ne yazık ki bu class da pek grup friendly değil. paladin gibi gruba pek faydası yok damage oranı da çok düşük...
bu arada ben de bir s/s scout yapıyorum du bakalım :)[hline]Qal 50 Armsman 7L1
Qalice 37 IceWiz 1L4
Margot 48 Theurg 3L7
Doctorqal 11 Cleric 1L1 KAY (lvl 2'de göbek kordonu sallanırken realm point sahibi olan ilk eleman)
Sosyal ağlarda paylaş

valla bence ac scout... hasonur un pg ile oynuyom... rvr de cok zevkli... ayrica rvr de kapilara bilene iyi abanio... yani bence rvr de hic tartismaya gerek yok... cok zevkli bir class... Hasonur a msj at o sana daha fasla bilgi versin... tabi baska scoutlara da sor ki tek düsünce olmasin aklinda...
neysee... sen arastir bak... ama bence zevkli oldukca...
hele hele mage lere 1040 falan oturtuyo bazen ... o daha ayeri bir zevk !!![hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!?
Sosyal ağlarda paylaş

Benim oyundaki ilk karakterim scouttu. Bunun nedeni hayatım boyunca oynadığım her türlü oyunda rangeli silah kullanan karakterlere olan merakımdı. Level alırken gruplara istenmeme olayı çok nadir şekilde başıma geldi. Yay ile verdiğin damage küçümsenemeyecek kadar az olduğu için çoğu zaman gruplara girebilirsin. Shield specle gelen guard abiltynle caster veya clericleri koruyabilirsin.
RvR de gerekli Realm Ability vs. lerin yardımı ile çok hızlı sürelerde ok atmaya başlayabiliyorsun. True Sight denilen özelliği alınca tüm stealtherları ortaya çıkartabiliyorsun. Yoldan yukarıda durup assadan gecen gruptaki caster classları alıp kaçabilmen çoğu zaman çok kolay oluyor.
Sonuç olarak scout vuruş gücü gerçekten yüksek olan bir karakter. Bence 50 Longbow ve 42 Shield bir gereksinim. 42 de gelen Slam özelliği çoğu zaman hayat kurtarıyor.
Sana tavsiyem scout açmak istiyorsan aç. Ben ilk karakter olarak açtım ve açtığım içinde çok mutluyum. Kanaatimce pişman olmazsın.[hline]Sungur - Scout of Hun
http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Kay&c=344529
Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 45)
http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Kay&c=369297
Sosyal ağlarda paylaş

Crite göre LB verilmez. Sana kısaca şöle diim ne kadar yüksek LB o kadar yüksek damage. Bide artık 50 LB la penetrating 3 geliyo. Yani bladeturn'lü adama %75'e kadar damage verebiliosun. Bazıları melee gitmek için 40 LB vs. veriyo ama bana göre scout LB'dan başka hiçbir silahla o kadar yüksek damage veremez. Bu nedenle 50 LB'yi tek geçiyorum.[hline]Sungur - Scout of Hun
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdiki aklım olsa Briton açardım. Benim scoutum Saracen. Açılışta Str/Con ve Dex'e 10'ar puan vermiştim yanlış hatırlamıorsam. Ben lvl 50'ye kadar hep LB'yi levella eşit tuttum. Shield'ı 42 olacak şekilde ayarla. Stealth 35 ideal. (benimki 37). Geriside thrust bende-13
Ama benim sölediğime bağlı kalmayın ben tamamen sniper amaçlı uzaktan indirip kaçan bi scout yarattım. Onlarca scout speci var ortada. Şu adresteki forumlarda yüzlerce fikir alışverişi oluyo albion rogue professionsla ilgili, bir bakın derim;
http://vnboards.ign.com/board.asp?brd=20906[hline]Sungur - Scout of Hun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...