Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

melek kanatları

Darko

Öne çıkan mesajlar

hangi beden? large? small?
sanmıyorum bi mağaza melek kanadı satsın.
kostümle birlikte bulursan al sök derim.ayrıca melek kanadı üreten bi zihniyet varsa seri üretim alnındanda öpmek istiyorum.
bi mağaza olcak raflar böle beden beden renk renk melek kanadı :D[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
geffen, 10 Aralık 2005 02:04 tarihinde demiş ki:
melek kanadı takıp yürümek için mi victorias secret hesabı:p
abi asıl bu kopardı

vic. secret hesabı =) sen baya bi victoria's secret defile videosu izlemişsin sanırım =) adriana lima, gisele falan :D
anıları canlandırdın[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

şahsen full plate set+hayvani buyuk melek kanatalrı ıle two handed sword manyak durur dusuncesındeyım yaptırıcam bole bı kostum ılerde[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

fuhus ? huhh.. bizde gidip genel evden bahsetmioruz ayrica ne alaka fuhus ? alkolden bahsedioruz karsi cinse olan ilgi ne alaka simdi burda onu cozemedim ? ayrica fuhus deilde sex desen daha iyi kibarliktan deil fuhus acimasizca =P.-yada birlesmek auh-.Hepsine yes anam hepsine.. =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehehe arayıp bulup alana kadar ohoo

Sen şimdiden sokakta bulduğun kuşları öldürmeye başla... Tüylerini toplarsın, sonra uzunca bi sopayı biraz eğ, uçlarından bağla, arasına kumaş gerip tüyleri, hiç boşluk kalmıycak şekilde bu kumaşa yapıştır...

Başka türlü bulabilirmisin bilemicem:D[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 10 Aralık 2005 02:08 tarihinde demiş ki:
hangi beden? large? small?
sanmıyorum bi mağaza melek kanadı satsın.
kostümle birlikte bulursan al sök derim.ayrıca melek kanadı üreten bi zihniyet varsa seri üretim alnındanda öpmek istiyorum.
bi mağaza olcak raflar böle beden beden renk renk melek kanadı :D

Yapan yoksa üretimine başlarsan kısa yoldan köşeyi dönersin :) Benide müdür olarak alırsın yanına köşeyi dönersen tabi :D[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...