Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gorusler(erkegın kadına davranısı)??????

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tv de ınsanlara '' hıc karınızı veya sevgılınızı dovdunuz mu? '' sorusunu soruyolardı sızın hıc el kaldırdıgınız veya vurdugunuz oldumu (sevgılınıze)...olduysa neden?Sızce bu nasıl bı davranış?
Mesaj tarihi:
Olmadı.
Kadına şiddet uygulamak cahillikten başka birşey değil.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Mesaj tarihi:
Olmadı böyle bişey sadece sesimi fazla yükselttim bu bile büyük hata.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
Olmadı. olmaz. olamaz.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Mesaj tarihi:
mümkün değil. vuranlar da insan değil.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Mesaj tarihi:
ben vuruyomda öyle can acıtmak için diil sinir etmek için acımıcak şekilde :D oda vuruyo :D sonra öpüom geçiop[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Mesaj tarihi:
said:
Exalted_Angel, 10 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
ben vuruyomda öyle can acıtmak için diil sinir etmek için acımıcak şekilde :D oda vuruyo :D sonra öpüom geçiop

o da öpüyo mu :P

vurmadım vuramam. istesem de yapamam.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Mesaj tarihi:
said:
Dela, 10 Aralık 2005 02:12 tarihinde demiş ki:
bugun cok hasta etti cakicaktim agzinin ortasina iki tane caddenin ortasinda. biraz daha bik bik yapsa doverdim.

bi daha yapmıycam özür dilerim canım haddimi aştım bilmeden nolur terk etme beni :([signature][hline]words speak and choose
make sense and lose

[Bu mesaj drama_queen tarafından 10 Aralık 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Olmadı. Asla olamaz. Sevdiğim insana vurmam için aklımı kaybetmiş, cinnet geçirmiş falan olmam gerekir herhalde.

Zaten şiddet karşıtıyım. Sadece sevdiklerime değil, kimseye karşı şiddet uygulamayı düşünmem.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)"
Garbage
Dep dep diyon depemiyon
ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş.
Mesaj tarihi:
kadına el kaldırmak erkegin kendini savunamaycak kadar kucuk aciz ve serefsiz oldugunu gosterir[signature][hline]Let me die
Give me the light
I'm waiting for death to knock on my door
To release my pain
My sadness in the night
Forevermore.
Mesaj tarihi:
said:
Asgard, 10 Aralık 2005 10:35 tarihinde demiş ki:
kadına el kaldırmak erkegin kendini savunamaycak kadar kucuk aciz ve serefsiz oldugunu gosterir
[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

Mesaj tarihi:
ben her zaman tokatlama taraftarıyım. gerekirse tokatlayacaksın.[signature][hline]Dela, 09 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
kac arkadasim kac, arkana bile bakma. kalbini bobregini soker birakirlar.
Mesaj tarihi:
valla dırdırını cekmek istemiyosan en iyisini yapıyosun:)[signature][hline]Let me die
Give me the light
To release my pain
My sadness in the night
Forevermore.
Mesaj tarihi:
kadına el kaldıracaksın, çocuğuna hiç vurmayan anne var mıdır ? yoktur bence. demek ki kim güçlüyse o tokatlıyor. tokatlayacak da. doğanın kanunu bu.[signature][hline]Dela, 09 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
zarek, 10 Aralık 2005 12:40 tarihinde demiş ki:
kadına el kaldıracaksın, çocuğuna hiç vurmayan anne var mıdır ? yoktur bence. demek ki kim güçlüyse o tokatlıyor. tokatlayacak da. doğanın kanunu bu.

Amazon Ormanlarında yaşamıyoruz abicim, orman kuralları işlemiyor insanlar dünyasında.
Tekme tokat kimsenin kimseyi dövmeye hakkı yok. Ancak dediğim gibi sarsarsın iki üç iter kakarsın o da o raddeye gelirse kız kendisi istiyor demektir. Evet kimi kızlar itilip kakılmayı, hafif though love'ı seviyorlar diyebilirim rahatça.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
zaten bi çoğunun hoşuna gidiyor sarsılmak tokat yemek, ben önce karşıydım ama hakketen beni sevdiği için beni dövüyor zannedenler var.[signature][hline]Dela, 09 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
valla o kızdanda hayır beklenmez bence;)[signature][hline]Let me die
Give me the light
To release my pain
My sadness in the night
Forevermore.
  • Yeni Oluştur...