Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Ball Rpg si


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ben gelebilirim.Beylikdüzü zor da ircye her halikürda varım.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
Bonjo da ardından demiş ki:
avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum...
az kaldı az bekleyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende İrcden Faln Oynarım Msn de Uygun Gerçide Sizin ORa Biraz Zor..Dağcılık Ekipmanlarım Yanımda Diil =)[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet en yisi mirlcden oynatayım bari :P biraz bilgi yazayım

Dönem : Future Trunks Dönemi
Bölüm : Dünyanın işgaline hazırlıklar.

Olayların gelişmesi :

Trunks kendi zamanına geri dönüp Androidleri ve Celli öldürdükten sonra dünyaya bir huzur gelmişti. Trunks ustası ve en iyi arkadaşı Gohan'ın öcünü almıştı ama çalışmalarına devam etmeyi bırakmamıştı. Aradan on üç yıl geçtikten sonra Trunks çalışmalarında artık iyice ilerlemişti ama her zaman ondan güçlü biri karşısına çıkabilirdi ve bu zaman gelmişti. Hissettikleri artık gerçekleşmeye başlamıştı. Başka gezegenden gelen ve gücnün sınırları belli olmayan bir kişi. Bir Dark Saiyan dünyaya gelmişti. Trunks onunla savaşmak için gitmişti ama başarılı olamamıştı. Dünyanın sonu gelmişti artık ama bir umut vardı. Dark Saiyan sadece savaşmak istiyordu ve Dünyayı yok etmek umrunda değildi... Bundan sekiz yıl önce :

Hikayemiz burada başlıyor bundan sekiz yıl önce sizler karakterlerinizi yaratıp çalışmaya başlıyorsunuz ve uzun süren bir mirlc oyunu düşünüyorum. Yani bir kaç günlük veya saatlik gerçekten uzun bir camping düşünüyorum :) . İsteyenler saiyan olur isteyenler normal insan veya başka bir ırktan olur. Her şeyi serbest bırakıyorum ama traningte olacağınız için bir çocuk karakter açmanızı öneririm :) . Çünkü bu oyundan sonra daha oyunlar gelebilir duruma ve isteklere göre ve lütfen ciddi, cıvıtmıyacak oyuncular gelsinler :). Dragon Ball dünyasını pek bilmemeniz önemli değil. Oyuna girecekler buraya bir özgeçmiş yazarlarsa bizde en kısa sürede başlarız :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...