Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liseli genç, kız arkadaşına tecavüze kalkışan kişiyi öldürdü

zarek

Öne çıkan mesajlar

ben olsam yetkılı hıcbır ceza vermezdım zaten bunu yapanda ıstemeyerek yapmsıtır hem nefsı mudaafa hemde gencın gelecegı soz konusu

zaten ıyı bırıyse vıcdanı butun hayatı boyunca sızlar oldurdugu adam ıcın buda yeterlı bır ceza zaten[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Anlatılanlar doğruysa çocuk çok iyi etmiş, ellerine sağlık, bulsam öperim yanaklarından; ama şöyle bir gerçek de var ki buna ceza verilmezse ceza almadan adam öldüren insanlar çıkacaktır. Sonuçta olaya iki genç ve ölen adamdan başka kimse tanık olmadıysa gençlerin anlattıklarının doğru olup olmadığı tartışılabilir. Aynı şeyi birini öldürmeyi planlayan iki kişi yapıp, polise olayı bu şekilde aktarıp ceza almadan kurtulsalardı da aynı şeyleri diyebilir miydik acaba ?[signature][hline]Tomoe
Sosyal ağlarda paylaş

eger o anda oldurmeseydi bile sonra adamı bulup dogrardı zaten bende oyle yapardım herkes de aynısını yapardı heralde burdaki...
Intikam cok yaygın bir sey turkler arasında ki iyiki de oyle bence.Eger devlet benim yasalara 100% uymamı bekliyorsa ben polis imdat yetiş dedigim anda ultima misali gokten zembille polis inmesi lazım.Bu hizmeti veremiyorsa devlet kendimi yada sevdiklerimi korumama bu karsıdakini oldurme pahasına olsa bile karısamaz,karısmamalı.Dusunsenize adamın biri silah cekiyor size öldürcek bogusuyorsunuz adamla silah patlıyor adam ölüyor.Ne oldu katil oldunuz cinayet ten ugras sonra , sucum neydi hakim bey "hayattasın evladım ölücektin orda olmadı şimdi"
Sonuc arkadas cok iyi yapmıs ellerine saglık...

Sonuc cok iyi yapmıs arkadas ellerine saglık...[signature][hline]I want your blood
I want your brain
I want your Soul

[Bu mesaj AzureSlayer tarafından 09 Aralık 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black-ice, 09 Aralık 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
gordon freeman mübarek.

ahaha yarıldım. :D[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AzureSlayer, 09 Aralık 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
Eger devlet benim yasalara 100% uymamı bekliyorsa ben polis imdat yetiş dedigim anda ultima misali gokten zembille polis inmesi lazım.

bombalar ardı ardına patlıyor. :D[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Sosyal ağlarda paylaş

aynı durum benimde başıma gelse bende sert vururdum o anda ne adamın ölmesi umrumda olurdu, ne alacağım ceza.. iyi yapmış, ceza almaz sanırım lise dediğine göre -18 dir. - 18 olmasa bile müdafaya girer bu konu, ceza verilirse şüphe ederim böle adaletten ben. Zaten çocuk şuan psikolojik olarak çökmüştür cezasını almıştır. Herkes anlasın zepevenkliğin sonunun ölüm olduğunu.

(irenç cümleler sıralaması rule)[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LucifeL, 09 Aralık 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
said:
Killer, 09 Aralık 2005 19:10 tarihinde demiş ki:
said:
zarek, 09 Aralık 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
nefs-i müdafaaaya girmeli bence eğer 18'den küçükse az bi cezayla kurtulabilir.

18 derken yaş kastediyosan adam 30 yaşında diyor :)
o olduren kişinin yasından bahsedio:D:D:D

hehe sori :([signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'de şu anda uygulanan ceza kanunu bir garip tabii. 20 yaşında bir öğretmene defalarca tecavüz edip 60'a yakın yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra aynı kadının annesine de defalarca tecavüz edip 58 yerinden bıçaklayarak bir kadını öldürmeye teşebbüs eden, ama başaramayan, 4 genç 4 yıl tutuklu yargılandıktan sonra Rahşan hanımın ve yeni yürürlüğe giren ceza yasasının sayesinde 2 hafta sonra özgürlüklerine kavuşacaklar ki bu 4 kişi bundan 3 sene evvel 36 yıl cezaya çarptırılmıştı.

Bir tarafta bunlar olurken, diğer tarafta Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Yücel Aşkın 29 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılanmaktadır.

Yani bu ülkede böyle şeyler olurken bu çocukcağız da 50 yıl hapis cezası ile yargılanırsa hiç şaşırmam.[signature][hline]Tomoe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 09 Aralık 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
öldürmeden etkisiz hale getirip bir de hapishane çektirseydi adama daha iyi yaprdı.

Yanlız adam gülünecek kadar komik bir ceza aldırdı çünkü zannedersem olay sonuçlanmadığı için herşey teşebbüse giriyor. Adam kaçırmaya, tecavüze vs teşebbüs diye komik bir ceza alırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 09 Aralık 2005 21:24 tarihinde demiş ki:
nesini tartışmak için foruma taşıdınız bu konuyu anlamadım.

sen bir efsanesin herşeye muhalefet[signature][hline]Dela, 09 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
kac arkadasim kac, arkana bile bakma. kalbini bobregini soker birakirlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Tecavüze uğrayan kişi değil diğeri öldürmüş nefs-i müdafaa geçerli olur mu bilmiyorum . Artı adam öldürmek nefs-i müdafaaya girmez , evine hırsız girse tabancayla omzundan vursan suçlu sayılıyorsun , bel altı geçerli nefs-i müdafaa olayında diye biliyorum .[signature][hline]g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

3 kuruşluk it..lise çağındaki bi gencin daha hayatını yedi..
geberdiği iyi olmuş..

Jandarmaya gidende onlar..zaten alacağı az bi cezadır ama nolursa olsun o leşe hiçbişi değmez[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

ben olsam önce kafasına vurarak bayıltırdım.sonra gözlerini çıkarıp yedirirdim. keskin bir bıçakla incee ince doğrardım.sonra şişlere dizerdim,sonra da kızgın ateşte pişirir ekmek arası yapar yerdim.
tecavuz iğrenç bir sey olsa gerekkk[signature][hline]im so goth,i shit bats
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...