BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Oyun şu an korece mevcut ve kısa süre içinde ingilizcesi gelicek ehehe şimdiden haber veriyim :P Oyun hakkında pek bilgim yok ama görüntülerden l2 ye benziyor valla. Bekliyorum :)www.rohan.jp korean site: http://www.rohan.co.kr/ [spo1=ss ler][/spo][signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 güsele benziyo haberini bekliyorum..[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bende LOTR gibi bişiy sandım hay allah seni ne etsin bellow :D ama güzel yani hoşuma gitti ingilizcesi çıktınsa bi girip deneyelim[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 SS lerden Knight online da kullanılan 3d motorun modiflenmiş hali gibi görünüyor. Karakterler ekranda büyük ve oynanabilirlik iyiyse tutabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dnl'i bekliyoruz :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 2 yil once biseyler yazilmis :P ingilizce betasi yarin basliyor bu arada haber veriyim istedim. Rohan Online ingilizce Site Butun class bilgileri burda mevcut.. Video-1 Video-2 Bu videolar kore serverlarindan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 youtube a engel koyanlara ... neyse yaw videoları izleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Download yapıyorum suan linkleri koymuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 ben uye olamıyorum sadece bendemı var sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 rappelzden dahamı iyi 2gb oyun boşuna çekmiyim şimdi, Türk sayısı nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ob açıklandı 27 mayıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 oynayan yok mu nasılmıs bi bilgi verin? bi de beleş sanırım oyun. büyük ihtimal çekilmez olacaktır ama, yine de sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 abi oyun yarin open betaya giriyor ben daliyorum buraya haber ederim :) bu arada bedava ariyosun voyage centruies gel sende yanliz kaldim sıkılıyorum ya :D edit : oyun cekilmez fln diyosunda grafiklerden ve hikayeden bende cekilmez olcak demiyo ırk sistemi olsun falan baya umut vaadedici :) gerci betada hersey olabilir betadan bi kanıyaaa varmamak lazım ama neyse yarını bekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yok bedava aramıyorum da, bakıyorum oyle wow'dan bayınca neye girebilirim diye. su ara gerci oynayamam baska mmo, yine de haberim olsun diye. rohan'ı arkadas soylemişti ondan merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Valla bi download edelim bakalım neye benziyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 çarşamba sabah 6 gibi gircek bizim saatimize göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 evet sabah 6 gibi serverlar online oldu ve ben 5.30 da hazır olda beklerken bile istediğim nick i kapamadım. Aşırı izdiham nedeniyle hemen 1 server daha eklediler(2 server vardı hali hazırda) yarım saat içinde, ilerleyen saatlerde bir tane daha geldi. 3-4 arkadaş başladık bakalım genel olarak yorumum lineage2 nin orjinal serverı tadında. GM ler ilgili. İçerik olarak L2 ye çok benziyor ama ince detaylarda L2 ile büyük farklılıkları mevcut. İyi düşünülmüş tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Kısa saçlı veya kel karakter yaratamıyoruz oyunda, alayı uzun saçlı. Hafif map bugları var,takılıyosun falan ama cok sorun olmuyo gibi. Lvl 12 oldum, 13 e gecmek icin 50 mob kesmem gerekiyodu en son. Questler falan var ufak tefek ama en son lvl 10 da yaptım 19 bowu verdi, gerisi de grind olacak gibi. Grafikleri güzel gelmedi bana 2moons-silkroad arası bişey olmuş ama onlardan cok daha kötü. Farklı bişey sunmuyor klasik kore yapımlarından, lineage bi yana en azından silkroad oynanabilir bunun yerine daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Level 18 de bıraktım gibi oynamayı. Tek başına ilerleniyor gerçi ama çok yaratık kesmek gerekiyor. Sürekli party bulman gerekiyor hızlı level alman için. Grind grind grind bi yere kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 klasik bir mmo olmuş ben çok heyecan ile bekledim ama sarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Oyunun ilk oyuncularındanız kuzenimle birlikte şuan max 55 lvl falan var. Uğraştırıyor biraz grinding üzerine kurulu bir oyun. Sabır istiyor biraz daha. 1.5 hafta falan oldu oyun ob ye geçeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar