Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rohan Online

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

güsele benziyo
haberini bekliyorum..[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
abi oyun yarin open betaya giriyor ben daliyorum buraya haber ederim :) bu arada bedava ariyosun voyage centruies gel sende yanliz kaldim sıkılıyorum ya :D
edit : oyun cekilmez fln diyosunda grafiklerden ve hikayeden bende cekilmez olcak demiyo ırk sistemi olsun falan baya umut vaadedici :) gerci betada hersey olabilir betadan bi kanıyaaa varmamak lazım ama neyse yarını bekliyoruz :D
Sosyal ağlarda paylaş

evet sabah 6 gibi serverlar online oldu ve ben 5.30 da hazır olda beklerken bile istediğim nick i kapamadım. Aşırı izdiham nedeniyle hemen 1 server daha eklediler(2 server vardı hali hazırda) yarım saat içinde, ilerleyen saatlerde bir tane daha geldi. 3-4 arkadaş başladık bakalım genel olarak yorumum lineage2 nin orjinal serverı tadında. GM ler ilgili. İçerik olarak L2 ye çok benziyor ama ince detaylarda L2 ile büyük farklılıkları mevcut. İyi düşünülmüş tavsiye edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Kısa saçlı veya kel karakter yaratamıyoruz oyunda, alayı uzun saçlı.
Hafif map bugları var,takılıyosun falan ama cok sorun olmuyo gibi.
Lvl 12 oldum, 13 e gecmek icin 50 mob kesmem gerekiyodu en son.
Questler falan var ufak tefek ama en son lvl 10 da yaptım 19 bowu verdi, gerisi de grind olacak gibi.

Grafikleri güzel gelmedi bana 2moons-silkroad arası bişey olmuş ama onlardan cok daha kötü.
Farklı bişey sunmuyor klasik kore yapımlarından, lineage bi yana en azından silkroad oynanabilir bunun yerine daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...