bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hayatımızın aşkı Aziz Yıldırım =) forvet yok takımda kaldırmaları lazım tabiki yazık lan fenerede kimse düşünmüyor bu feneri. üzülüyorum valla. Sonrada diyorlar Fener avrupada başarılı olamıyor. Olamaz tabiki sen kalkıp forvetine en kötü zamanında 3 maç ceza verirsen. ayıp! kınadık![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya yuh bee ne diim. semihin yaptıgı ile ailtonun yaptıgına ceza verceksek semihe 1 maç ailtona 20 maç ceza vermek gerekir hiç adil değildi ztn ailtona 2 maç ceza veriliyosa semihe prim versinler..[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Tahkimden yıllar sonra Fenerbahçe lehine bir karar çıkmış ilginç valla :D *ağlamayalım*[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Benim dikkatimi çeken şu:Eğer en baştan Semihe bu ceza verilmeseydi kimsenin dikkatini çekmeyecekti.Kaçımız ceza açıklanmadan önce Semihe ceza bekliyorduk? Sonra ceza iptal edilince herkesin kafasında soru işaretleri oluştu.Boşuna boşuna dikkatleri çekiyor federasyon.Eğer Fb bu işi yapıyor olsaydı daha sessiz yapardı.(Her takım gibi fb de yapıyor bence o ayrı konu) Anlamadım ben federasyon ne yapmaya çalışıyor..[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 versinler ben şikayetçi dğeilim[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dr_mystere Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben maçta semih oynamazsa bu konuyu tahkim kurulunun abuk sabukluğundan tamamen fenerbahçe aleyhtarı bir hale getiren arkadaşlar nasıl değerlendirecek diye çok merak ediyorum. örneğin fenerbahçe maçından önce verilen cezası yine but ahkim tarafından kaldırıldıktan sonra beşiktaşı yenmemiz üzerine bu konudaki yorumlar direk kapanmıştı. her maçta semihin ya da olcanın oynamasını istiyorum ama bu sefer umarım semih oynamaz ve biz de yeneriz![signature][hline]1-0 olsun bizim olsun! fenerbahçem şampiyon olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 zafer biryol-mehmet yozgatlı oynasın kontra sağdan mehmet yardırır zafere ortalar :P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ehhe yukarıda tahkimden fenerbahçe lehine uzun zaman sonra bir karar çıktığını sölemiş bi arkadaş.. çok fazla ceza gelmediği için tahkime pek fazla işiniz düşmüyor ondandır :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bjk , gs lehine bir karar çıkmasıda , Fenerbahçe alehine çıkması demektir. en yakın örnek ;derbinin inönüde oynanması , bilip bilmeden konuşmayalım.[signature][hline]SéuL Roì [Bu mesaj Bonjo tarafından 10 Aralık 2005 11:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 derbinin inönüden haybeden alınmasıda fenerin lehineydi? :D bide sene 1900 çift sıfır , hüseyin efendi dedmin misketini çalmışlar sonra tahkime gitmişler misketini geri vermiş dedeme.. misket sarı lacivertmiş..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 aferin[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar