Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FLAS!Julio ve smedley'nin sonumu geliyor Dedikodu.

DrHakan

Öne çıkan mesajlar

eger yazılanlar dogruysa soe de olanlarla ilgili, bu adamların bi planları oldugu soylenemez.. cu ile zamanında daldılar nehre yolun ortasında baktılar soyle bi ha geri donmek ha ilerlemek ikisi de aynı sey.. cu ya donmek tukurduklerini yalanak olrdu bi de konsol fln da cıkınca, hadi hop yeni sistem yapalm nge olsun dediler.. eger bi planları olsa gelecekle ilgili su anki tepkiler yuzunden boyle panik olmazlar, ortada boyle dedikodular dolasmazdı. asla almamaları gereken bi risk aldılar ve BOOM! swg bitti, en azından simdilik..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
-------------------------------
Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 07 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:

Ayrıca şöyle bir durum var devasa oyunlar insanların bir şeye duydukları hayranlıktan dolayı yapılır ve bu insanlar sayesinde ayakta durur.Matrix bana kalırsa hiçte kötü bir oyun değil ve Soe gayet iyi iş yapıyor Matrix'den.Son zamanlarını bilmiyorum tabii.

Everquest'i insan neden oynar ? Fantastik Dünya'ya ,o ırklara olan hayranlığını giderebilmek için.O Dünya'da yaşamak için.

Bu işi SWG'de aştılar.Star Wars evrenini hiç bilmeyen adam bile gidip SWG'ye başlayıp deli gibi SW ci oldu.Çünkü Soe kendini aşan bir oyun yapmıştı.

Sizin kadar eski değilim ama ticari zeka olarak bu işe baktığımızda ne PS2 - Xbox 'a çıkacak SWG ne de başak bir şey bu oyunun bitirilmesinin sebebi gibi gözüküyor.

SOE çok mu öküz altın yumurtlayan tavuğunu kessin.Sanmıyorum SOE gibi bir firmanın bunu yapacağını.Benim aklım ermiyor ama bence SOE büyük bir şeyler planlıyor olabilir.Çıkacaklar vay anasını dedirtecekler ve piyasanin açık ara DEV'i olduğunu gösterecek bir şey yapacaklardır.

Yoksa hiç bir zeka bir şirketi bu kadar kötü yönetemez.Vardır birşey diyip bitiriyorum :)

Bana ne zaten Middle Earth Online çıkana kadar Silkroad Online oynuyorum :) Troy Serverinde Nathaniel bulun beni dsfsd :D

"Peki abi sorarım sana şu an Dünya üzerinde SOE kadar güçlü,yetenekli,zeki ve herşeyden çok parası olan bir firma var mı Online oyun sektöründe ? Kime yaptıracaksın "

senin bu düşündüklerini , yok adamların bir bildikleri var
yok efendim adamlar düşünüyorları 2 sene önce bende 4 gözle bekliyor düşünüyor kafa yoruyordum.
2006 nın şubat ayında şayet serverların hepsini kapatırlarsa şapkanı eline alıp bir düşünürsün. Kapatmasalar bile zaten yakın zamanda
çok mu zekiler
ayılarmı ? yoksa kurtlarmı sende anlayacaksın.

SOE hiçbi zaman SW evreni adı altında SWG yi adam gibi çekip çeviremedi. En kusursuz oyun düzeni dediğimiz zamanda bile , hala insanın canını sıkan bilgisayar başında takla atmamıza neden olan sorunlar vardı.

Diğer oyunlarda bu tür sorunlar olduğunda 1 hafta içerisinde çıkardıkları biz düzeltmeyle düzeltiyorlardı. Fakat SOE zeki çalışkan başarılı olduğu için hala şehirden banladığımız adamlar mantar taneleri gibi pıtır pıtır mini mapte çıkıyor shuttle port çevresinde.

"
Everquest'i insan neden oynar ? Fantastik Dünya'ya ,o ırklara olan hayranlığını giderebilmek için.O Dünya'da yaşamak için."
burada insanlar ne oynuyoru tartıştığımı sanmıyor SOE nin ne yaptığını tarttıştığımızı sanıyordum.

Bak ben wowu oynarken çok eğleniyorum world of warcraft dünyası , SW de star wars olmalı . .. konu çarpıldı sanki ...

"Bu işi SWG'de aştılar.Star Wars evrenini hiç bilmeyen adam bile gidip SWG'ye başlayıp deli gibi SW ci oldu.Çünkü Soe kendini aşan bir oyun yapmıştı."

kusura bakma ama SW oynayanların % 99 u filmi izleyip oyuna girmiş insanlar. Bir elin parmağını geçmez burada bir araştırsak , abi sw ile alakam yok ,SW den nefret ediyorum ama bu oyun beni SW hastası yaptı diye.

Bu zamana kadar hep tartışmalarda ,oyunun oyunlukla alakası yok ama SW olduğu için ortam için oynuyoruz geyiklerinden sonra böyle bir yorumunu ok ilginç buldum şahsen[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Arkansis,

SOE, SWG ile oyun Dünyasında bir devrim yaratmıştır bence. Bu lafı söyleme nedenime gelince. SWG simdiye kadar biz MMORPG oyunuyuz diyen oyunların pabucunu dama atmıştır. Bu oyunu oynayan insanlar birer karakter yaratmışlar ve zamanla onu geliştirmişlerdir. Bu gelişme sadece skill bazında olmamıştır.

Hangi oyunda 1 veya daha fazla evin olabiliyor? Bu evin bir kaç çeşit olabiliyor? Şehirlere yakın olmamak koşuluyla istediğin yerde olabiliyor? (benim evim bir ara bir tepenin başında göle bakıyordu. Balkona çıkıp güneşin batışına bakıyordum. Çevremde ne bir ev vardı ne şehir)

Hangi oyunda evinin iç dekorasyonunu SWG'deki kadar özgürce yapabilirsin?

Hangi oyunda bir karakter ismen biliniyor? Corbantis'de Armani dedin mi silah gelir akla, camoka dedin mi zirh, farman dedin mi yine silah. Hangi oyunda insan ismen boyle bilinir ürettiği ürünlerle tanınır ve marka olur? Böylesine çeşitliliği sağlayan çok iyi kurgulanmış bir crafting sistemiydi.

Hangi oyunda insanın bir geçmişi var? SWG'de badgelerin var. Geçmişte yaptıkların var.

Yani amaç sadece Jedi oldum al kılıcı eline quenker kes, bir iki quest yap sonra unutulsun gitsin değildi.

NGE konusana gelince. Bu anlaşılmaz bir şeydir. Yalnız bunun arkasındaki tek sorumlu SOE değildir. Bu değişiklikleri kim duyurmuştur? Lucas arts. SWG evrenin hakları kimdedir? Lucas Arts. SOE Lucas'dan izinsiz, onaysız bu değişiklikleri yapabilir mi hiç?

Bu hikaye bitmiştir artık. Hiç bir zaman geriye dönmeyecektir. Ne yazık ki...[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Padawan/MBH-MR
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eylul, 07 Aralık 2005 16:47 tarihinde demiş ki:
Arkansis,

SOE, SWG ile oyun Dünyasında bir devrim yaratmıştır bence. Bu lafı söyleme nedenime gelince. SWG simdiye kadar biz MMORPG oyunuyuz diyen oyunların pabucunu dama atmıştır. Bu oyunu oynayan insanlar birer karakter yaratmışlar ve zamanla onu geliştirmişlerdir. Bu gelişme sadece skill bazında olmamıştır.

Hangi oyunda 1 veya daha fazla evin olabiliyor? Bu evin bir kaç çeşit olabiliyor? Şehirlere yakın olmamak koşuluyla istediğin yerde olabiliyor? (benim evim bir ara bir tepenin başında göle bakıyordu. Balkona çıkıp güneşin batışına bakıyordum. Çevremde ne bir ev vardı ne şehir)

Hangi oyunda evinin iç dekorasyonunu SWG'deki kadar özgürce yapabilirsin?

Hangi oyunda bir karakter ismen biliniyor? Corbantis'de Armani dedin mi silah gelir akla, camoka dedin mi zirh, farman dedin mi yine silah. Hangi oyunda insan ismen boyle bilinir ürettiği ürünlerle tanınır ve marka olur? Böylesine çeşitliliği sağlayan çok iyi kurgulanmış bir crafting sistemiydi.

Hangi oyunda insanın bir geçmişi var? SWG'de badgelerin var. Geçmişte yaptıkların var.

Yani amaç sadece Jedi oldum al kılıcı eline quenker kes, bir iki quest yap sonra unutulsun gitsin değildi.

NGE konusana gelince. Bu anlaşılmaz bir şeydir. Yalnız bunun arkasındaki tek sorumlu SOE değildir. Bu değişiklikleri kim duyurmuştur? Lucas arts. SWG evrenin hakları kimdedir? Lucas Arts. SOE Lucas'dan izinsiz, onaysız bu değişiklikleri yapabilir mi hiç?

Bu hikaye bitmiştir artık. Hiç bir zaman geriye dönmeyecektir. Ne yazık ki...

Sonuna kadar katılıyorum. Aynı duyguları paylaşıyorum. inan okurken içim burkuldu.

SWG benim için hayatımda unutulmayacak ve yeri dolmayacak bir anı. malesef bitirdiler :(

Herzaman derim, SWG dev bir evren(di). Gerçekten kendini SW de hissettiren, kendini koca bir evrende, bir insan olarak düşündürebilen bir fenomendi.

Hayırlısı olsun, insallah başka bir şekilde yine karşımıza çıkar, aslında ben eminim çıkacağından, çünkü piyasadaki hiç bir oyun SWG nin açtığı boşluğu dolduramaz. Bukadar çok özelliği bir arada sunan bir oyun yaratmak, daha doğrusu onu hazmedebilecek, özümseyecek bir konuya(SWG için Star Wars evreni) oturtmak çok zor.[signature][hline]Set'th Valor
-Jedi Padawan-
MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000
Rebel Captain
FrF
Sosyal ağlarda paylaş

eylül
şöyle söyliyim

bu oyunu LUCAS mı yaptı SOE mi yaptı ?
grafik tasarım satsafasını LUCAS takımı çizmedimi ? oyunu ilk olarak PRE CU hali ile SOE nin eline Lucas arts mı verdi ? yoksa SOE ben SW nin online oyununu öyle bir yaparım ki hepinizin ağzının suyu akar mı dedi ?

Bunların hepsi Lucas arts dan çıkmadır , madem SOE yaptı bütün bunları en ince ayrıntısına kadar düşünüp bak armor dedinmi akla bilmemne gelir, jedi dedinmi akla bilmemne gelir, herkez marka herkez tanınıyor evrende.

Peki SOE bu kadar akılla kendi kendisiylemi çeliştide oyunun içine etti ?

CU dan sonra o yüzden mi buff packs by SUFI yazısını görünce oo evet Sufi nin buffpackleri , uzun buffları var adamın tam grinding için muhabbeti , artık bütün buff paketleri aynı ha ahmet ha hasan a döndü ?

Yoksa SOE nin bu 2 senelik SW macerasında bir kadro değişikliği mi oldu ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

modifiye araba görüyorsunuz
modifiye şirketi uber diyorsunuz fakat arabayı kim yapmış kim tasarlamış kim çizmiş imzasını altına kim atmış umrunuzda değil.

modifiye şirketi yapmıştır bunu kesin , baksana tipine şunuın ver eline modifiyelesin

pacman online by SOE uber ...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 07 Aralık 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
modifiye şirketi uber diyorsunuz fakat arabayı kim yapmış kim tasarlamış kim çizmiş imzasını altına kim atmış umrunuzda değil.

modifiye şirketi yapmıştır bunu kesin , baksana tipine şunuın ver eline modifiyelesin

pacman online by SOE uber ...

Kusura bakma ama verdiğin örnek SOE ile Lucas Arts durumuna uymuyor.

Otomobil Modifiyesi, otomobilin belli parçalarını değiştirerek, arabanın yol tutuş ve performans değerleri ile iç ve dış görünümünü değiştirmek, iyileştirmek işlemidir.(arabamı aldığımdan beri modifiye işindeyim 6 yıl olacak)

Eğer Lucas Arts SOE ye, al kardeşim bu oyunu bunu ben yaptım ama bunun kodlarını değiştir, daha iyi performansı artsın, daha güzel grafikleri olsun diye verdiyse tamam SOE ye modifiye et diye vermiş ama SOE batırmış derim. Ama SOE ye, al kardeşim biz bu oyuna başladık, sen tamamla ve sonrada işlet bizim adımıza diye verdiyse bunun adı modifiye değil.

Kaldı ki, modifiye ile "off süper" dediğimiz bir araba, fabrikadan çıkmış hali ile illaki güzel olmak zorunda değil.

Mesela hyundai accent alalım, eee bu haliyle gidip hyundai ye teşekkür etmem, ha ama bunu BTG yada Laser Tuning elden geçirmişse, gidip MOMO dan en güzel jantı, K&N den filitreyi, Supersprint yada Devil dan egzoz sistemini, superchips ten veya power systemden yada uni chipten işletim sistemini değiştirdiyse, güzelde bir body kit yaptıysa artık hyundai nin pek bir önemi kalmamış demektir.

yani demek istediğim modifiye çok farklı bir konu, örtüşmüyor bu durumla.

[signature][hline]Set'th Valor
-Jedi Padawan-
MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000
Rebel Captain
FrF

[Bu mesaj SethValor tarafından 07 Aralık 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aklıma gelmişken,
MLS MDEF ile
4004 heal mi yoksa 3000 heal 0002 enhancer mı :P

Arkadaşlar boşuna kendinizi yormayın. Başka oyunlara akalım, Ben şu an EVE online takılıyorum. Çok karmaşık ve zevkli bir oyun. Sonra RF online Dungeons & dragons gibi oyunlar iki aya kadar piyasaya çıkıyor. Ordan devam ederiz.[signature][hline]Alante Freecrest Elder Jedi
Sosyal ağlarda paylaş

hayır söylemek istediğim eksik cümle yazmışım anlaşılmamış kusura bakmayın.

Modifiye şirketi gelip arabayı modifiye ediyor

ve siz gelip diyorsunuzki vay be arabanın kliması çok iyi ısıtıyor ve çok iyi soğutuyor modifiye şirketi çok iyiymiş ?

ne ilgisi var bunun modifiye şirketiyle ?

Oyun başlanıp başkasına vermek ? Lucas oyunu bitirmeden niye versin SOE ye ?

kaldıki SOE süper ekonomi sistemini kendi kendisine yok ediyor diyorsunuz pek çok topicte , SOE aptal mı ? Yoksa Lucas ın hazırladığı PRE cu al craftı burada hedesi böyle olacak insanlar zevk alacak dediği oyunu alıp basitleştirmek için kendi kendisine kasılması , veya masa başında karar verip 2 dakika uğraşıp bırakmasımı diyelim ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

kanaatimce Lucas arts ile SOE ortaklaşa bitirdiler oyunu. SOE gelip şunu böyle yapalım bunu böyle yapalım diyerekten oyunu çizdiler . Başka mantıklı açı göremiyorum kendi açımdan.

Evet eskiden uberdi MMO dünyasında eziyordu , insanlar para bayılıp 4 5 karakter birden açıyorlardı bi serverda.

Fakat bu SOE mükemmel bir şirket demek değil , Lucas ın sahibi SOE değil, Lucas izin veriyor SOE ye , buda demek oluyor ki SOE bi tarafından sıkmadı oyunu Lucas oyunun şemasını çizip SOE ye yaptırttı.

Eğer soe nin o kadar aklı olsaydı Pre cu daki ekonomiyi tasarlayabilecek kadar , şimdi hiçbiriniz oyunu bırakıyor olmaz, Crafting masasında item kasıyor oluyordunuz.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler

[Bu mesaj Arkansis tarafından 07 Aralık 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 07 Aralık 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
kanaatimce Lucas arts ile SOE ortaklaşa bitirdiler oyunu.

bende bunu demeye çalışıyorum abi.Yoksa en büyük kalesini neden bitirsin SOE.

Gelmiş geçmiş en iyi devasayı niye bitirsin.Ya yeni proje var SW ile ilgili Everquest 2 faciasi gibi olmasın istiyorlar ya da bilemiyorum :)[signature][hline][b]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:

Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SethValor, 07 Aralık 2005 18:40 tarihinde demiş ki:
said:
Arkansis, 07 Aralık 2005 18:26 tarihinde demiş ki:

pacman online by SOE uber ...

Kusura bakma ama verdiğin örnek SOE ile Lucas Arts durumuna uymuyor.

Otomobil Modifiyesi, otomobilin belli parçalarını değiştirerek, arabanın yol tutuş ve performans değerleri ile iç ve dış görünümünü değiştirmek, iyileştirmek işlemidir.(arabamı aldığımdan beri modifiye işindeyim 6 yıl olacak)

Eğer Lucas Arts SOE ye, al kardeşim bu oyunu bunu ben yaptım ama bunun kodlarını değiştir, daha iyi performansı artsın, daha güzel grafikleri olsun diye verdiyse tamam SOE ye modifiye et diye vermiş ama SOE batırmış derim. Ama SOE ye, al kardeşim biz bu oyuna başladık, sen tamamla ve sonrada işlet bizim adımıza diye verdiyse bunun adı modifiye değil.

Kaldı ki, modifiye ile "off süper" dediğimiz bir araba, fabrikadan çıkmış hali ile illaki güzel olmak zorunda değil.

Mesela hyundai accent alalım, eee bu haliyle gidip hyundai ye teşekkür etmem, ha ama bunu BTG yada Laser Tuning elden geçirmişse, gidip MOMO dan en güzel jantı, K&N den filitreyi, Supersprint yada Devil dan egzoz sistemini, superchips ten veya power systemden yada uni chipten işletim sistemini değiştirdiyse, güzelde bir body kit yaptıysa artık hyundai nin pek bir önemi kalmamış demektir.

yani demek istediğim modifiye çok farklı bir konu, örtüşmüyor bu durumla.

bence bu durum hiç bir şekilde benzeştirilemez benzeştirmeye kalkarsak tartışma uzar uzar sonunda palpatine'in e-bay jedi'ı oluduğu sonucuna bile varabiliriz. sonuç olarak durum şudur: SOE yıllar önce bir oyun yapıyo sonra ondan kazandığı para ile sw'nin oyununu yapıyo sonra para kazanmak için yine eklentiler yapıyo daha çok satmayı falan hedefliyo buraya kadar normal. oyuna yeni şeyler ekledikçe oyunu daha da bozuyo (hem bug olarak hemde orjinalliğini dğeiştirerek) sonra insanların istediğini vermek yerine biz adminiz biz biliriz en iyisini hem amacımız da para diyerek yeni playerler arıyo. bu ööle bi player kitlesi olacak ki buglar olcak insanlar şikayet etse de bunlardan oyunu bırakmicak olmuyo tabi bi daha değiştiriyolar bu sırada yüzlerine gözlerine bulaştırıyolar neden? oyunu denememiş oldukları sonucuna varmamaya çalışıyorum içimden. bana bir ses Hayır onlar oyunu oynuyo ve oyunu iyi yapmaya çlışıyolar sorunlarıda biliyolar düzeltcekler bu eklentiler de şaka diyo ama nafile. yeni yıl gelsin 1 swg nge bile satılmasın SOE swg yüzünden mmo piyasasının en rezili olsun o zaman görecez bakalım. aslında bi anlamdada olaylar birbirini tekrarlıyo sadece soe batıyo EQ de başarılıydı sonradan para hırsı yüzünden exp paketleri çıkarıldı sayesinde SWG çıktı sonra exp paketleri sayesinde parayla matrix e onu alan daha da az oyuncu var onun exp pakediyle artık bilemiyorum hangi film çıkarsa harry poter mi olur bilemiyorum görecez.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 07 Aralık 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
said:
Arkansis, 07 Aralık 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
kanaatimce Lucas arts ile SOE ortaklaşa bitirdiler oyunu.

bende bunu demeye çalışıyorum abi.Yoksa en büyük kalesini neden bitirsin SOE.

Gelmiş geçmiş en iyi devasayı niye bitirsin.Ya yeni proje var SW ile ilgili Everquest 2 faciasi gibi olmasın istiyorlar ya da bilemiyorum :)

Lucas nie en büyük kalesini bitirsin? sw yi ayaklar altına alınmasını tabiki istemez ama madem gemi batıyo lootlayalım mantığı. iki firmanın da ana amacı para sonuçta.[signature][hline][b]Alo-matik

Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya adamların yaptığında hiç bir mantık yok valla yok hergün 1.5 saatimi bunu düşünmeye veriyorum SOE SWG yi neden böle yaptı diye. bulamıyorum bir cevap ya o kadar saflar cidden NGE nin gerçekten SW hissi vereceğini ve bu yüzdende insanların hücum edeceğini düşünüyolar(dı) yada SWG den eskisi gibi kâr gelmiyodu bari serverlere staff a para gitmesin dediler yavaş yavaş batırıyolar bari batıyo son bi böle bi değişiklik yapalım belki tutar dediler. evet uzun yıllar kazanabilirlerdi bugları düzeltirlerdi yeni şeyler eklerlerdi kökünü aynı tutarak oyunun exp.ler çıkartırlardı bizde alırdık falan ama yapmadılar. mantık zincirini kıran kısım da burada. düşünüyom düşünüyom deli z.miş bunları diyip geçiyom artık. beyin hücrelerimi yok edemem artık bu adamlara.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

lucas arts tan medet ummayin. bitmemis oyunu fan baskisi var mazereti ile soe ye erken cikarttiran onlar. sistem bug duzeltmeye musait degil, cunku oyuncu 3 ayda sikiliyor oyundan, tabi yeni content eklicez derken varilan maymunluklar ortada. ben gecen ay oyunu tekrar yukledigimde 3 sene onceki bug aynen duruyordu.

pre-cu o kadar cok sorunla doluydu ki, hayatimdan o kadar cok bezdirmisti ki beni, yuzunu bile gormek istemem kendisinin. ama hem cu dan hem de nge den kat kat iyidir diyorsaniz, haklisinizdir herhalde, bisi diyemeyecegim, uzaktim oyundan cunku.
Sosyal ağlarda paylaş

akse +1
pre cu gusel diorz ona da bug lıydı fln diosunuz.. mukemmel bi oyun var mı su anda, bug fln olmayan? daha once de demistim simdi de diorm o kadar bi bug a takıosan ztn o oyundan nasl zevk alacaksın ki.. tutturmussunuz bi bug, her oynadıgınız oyunda bole bug avı mı yapıosunuz? nasl oyun oynuosunuz o zamn siz..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
-------------------------------
Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nuwanda, 08 Aralık 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
akse +1
pre cu gusel diorz ona da bug lıydı fln diosunuz.. mukemmel bi oyun var mı su anda, bug fln olmayan? daha once de demistim simdi de diorm o kadar bi bug a takıosan ztn o oyundan nasl zevk alacaksın ki.. tutturmussunuz bi bug, her oynadıgınız oyunda bole bug avı mı yapıosunuz? nasl oyun oynuosunuz o zamn siz..

pre-cu zamanini gordun mu sen? unbalanced template lar, rezalet uber stacking sorunlari, calismayan speciall lar, calismayan droidler, 30+ dk harcadigin ama bug yuzunden fail eden questler, jedi 2 tane olacak denirken birden gokten hediye holo yagmasi. group exp ile bir gunde milyonlarca credit farmlama. surekli crafter sisteminde problemler. 45 dk ugrasip icine girdigin faction base ini salak bir smuggler bug i yuzunden patlatamama. battleground acacaz super olacak, hatta icine belki AT-AT koyacaz diye verdikleri gaz ss lerinin hepsinin sonunda yalan cikmasi, BG lerde testler sirasinda bu isin olmayacaginin anlasilmasi, yalan olan vaatler. ustelik pre-cu koda baktiginiz da hic sevilmeyen CU nun 10 da 1 i yapilacak pve content. piyasada dunya akil kari oyun var, pre-cu rezaletine donup ne yapacaksin? bir iki bug icin mi konusuyor bu kadar adam saniyorsun?

swg ilk 4 ayimda hayatimin en guzel mmo su idi, ama daha 5. ayinda baslamisti kabak tadi vermeye. istemem, bir daha yuzunu bile gormek istemem. nge yi sevmedim. cu yuda sevmedim. pre-cu donemi nostaljik hatiralari ile guzel, ama ne o kadar oyuncu dolar bir daha bir servera ne de ben o sorunlarin hepsine geri donmek isterim. bu oyun olu dogmustu, yasam destek makinasinda yasiyordu, simdi gercekten oluyor. olay sadece bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...