DrHakan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 I don't expect you to take my word on this but I will share with you what I was told by a friend of mine who works for SOE. I can't give you any more detail like his position, department, etc for fear of him being identified. They apparently are bound by some air-tight non-disclosure agreements. Below is what I was told: Apparently, the NGE has really, REALLY stirred things up in Austin. All sorts of fingers are being pointed among SOE employee's as nobody wants to take the blame. Right now EVERYONE is trying to distance themselves from being responsible for making ANY decsions on pushing the NGE live. Every single employee is avoiding any connection to the NGE like the plague. I was told that the Dev's expected SOME account cancelations when the NGE went live, but my insider said they were willing to take those vet losses with the hopes of bringing in new subscribers over the holiday sales season. Also, the devs were counting on most of the threats by vets to quit to not actually go thru with cancelling. They have admitted, at least internally, that they number of cancels has FAR FAR FAR exceeded the number they were willing to take. As a result, there is beginning to be some serious discussion of a pre-NGE rollback. Several dev's are in serious jeopardy of being fired, and many many many of the support staff etc are polishing up their resume's because SOE has become the laughing stock of the online gaming community. No longer is it a badge of pride to work for SOE according to what I was told. Even my friend says he is no longer proud of working for SOE because of how they have destroyed their reputation. Also, after having to report to LA on the NGE results, specifically the account cancels numbers, some of the big dogs from LA have flown into Austin for some serious intervention. No details on what that means yet, but it is known that Smedly and the senior crew at SOE have been behind closed doors for unusually lengthy meetings and have emerged with scowls on their face. The speculation is that LA is gearing up to crack down big time. (I would love to have been a fly on the wall in those meetings) Because of the signifacant loss of subscriptions, customer service has laid off 25% of their support staff starting the 1st of January with more cuts expected. All in all, the NGE turned out to rock the player base more deeply than what they expected. Talks are now underway on cutting the game off sometime in the first quarter of 2006. There is discussion with an outside company that is interested in purchasing the pre-NGE code with the aim of running a handful (5 tops) of pre-NGE servers, and maintained with a skeleton support staff. Right now this is apparently looking to be the most realistic result. I will post more info as I hear stuff. Added stuff: Oh, and my insider said the Devs are being intentionally vague on their forum posting and player communication because they want to keep as many subscribers as possible right now. A memo was passed down to ALL Dev's by the SOE execs with a list of topics that are completely not to be discussed or responded to on the forums. It is generally feared by the SOE team that the more info the player base has, the more of them will quit the game. Also, the game WAS in the pre-development phase on porting to consol (xbox, playstation), but that those cycles have been 100% stalled at the moment because the future of SWG is so uncertain. But I was told that if any Dev posted or said that consol talks were never taking place it is a lie because significant discussions had already been underway with the design teams experienced with porting PC games to consol systems and that the NGE was partly (not entirely) designed to acomplish this objective. 12-05-2005 08:59 AM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrHakan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 İngilizce bilmeyenler icin ufak bi ozet yapayim. Soe NGE ile bazi veteran oyunculari kaybetmeyi bekliyormuş fakat kaybettikleri oyuncularin yerini yilbasinda yaapcaklari satislarla taze oyuncularla doldurmayi düşünüyorlarmış. Bir çok veteranın bir süre oyunu birakacağını ama bu kadar yüksek oranda hesaplarin iptal edileceğini beklemiyorlarmis. Soe de kimse nge nin sorumluluğunu almak istemiyor, iptan edilen acountlarin sayisi beklediklerinin cok cok üzerindeymiş. Bir kısım yapımcının işi tehlikede, calisanlarin cogu resumelerini hazirlamaya baslamis ve hafif hafif pre-nge'ye donus icin tartisiyorlar.. NGE'nin ardından ortaya cikan bu büyük hesap iptallerinin ardından LA(lucas arts) ın ağır adamları SOE yi mercek altına almışlar hatta merkezlerine uctugu yaziyor. KApalı kapılar ardında şerefsiz john smedley in ESAS adamlara hesap vereceği ortada:) Ocak ayında müşteri hizmetlerinin eleman sayisi düsürülecek, 2006 nın ilk çeyreginde soe ile anlasma iptal edilebilir. PRE_nge kodunu almak isteyen firma var . Onemli kısım bunlar..... Bu dedikodu dogrumudur bilemeyiz(inşallah doğrudur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrHakan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ve tabiki bu topic acildiktan 5 dakka sonra kitlendi ve silindi. Ama biz yakaladik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 $u anda open letter threadinin 256. sfsında... silinir ama heralde, bu arada uzun suredir yokum buralarda tiggse noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrHakan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 nge den hemen once kovuldu. Dedikodu ne ye karşı çıktığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ulan adam gibi firma yapsin su oyunu.. nge oncesi olsn ahh yaa.. soz bi snelik actircam hemen account :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Valla güzel Lucas'ta hala sw serisini düşünen adamlar varmış baksanıza uçuşmuşlar :) Ama kim ne derse desin SW serisi ile ilgili bir oyunu en iyi şekilde SOE hazırlayabilir.Ama şu var ki işleri SOE'ye bırakılmaması gerek. Lucas işi takip etmeli,oyuncuların dertlerini görmeli ve SOE'ye baskı yapmalı ki oyun 4 4 luk olsun.Ama Lucas'ta nerede o potansiyel[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ah arada birinin kafası çalışsada pre-cu yu getirelim diye fikir atsa ortaya... swg den öyle bi para kazanırdıki bunlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: DarKRideR, 05 Aralık 2005 20:21 tarihinde demiş ki: Valla güzel Lucas'ta hala sw serisini düşünen adamlar varmış baksanıza uçuşmuşlar :) Ama kim ne derse desin SW serisi ile ilgili bir oyunu en iyi şekilde SOE hazırlayabilir.Ama şu var ki işleri SOE'ye bırakılmaması gerek. Lucas işi takip etmeli,oyuncuların dertlerini görmeli ve SOE'ye baskı yapmalı ki oyun 4 4 luk olsun.Ama Lucas'ta nerede o potansiyel Hem soe yapabilir ancak , hemde SOE ye bırakılmaması gerek ? =)) hehe biraz garip değilmi hem SOE yapacak hemde ona bırakılmayacak. SOE ye baskı yaparak oyunu iyi yapamazsın , SOE zaten bi halt yiyemiyor ,bastırsan ne olacka ? NGE 2 gibi başka türlü uçuk çıkacak dudağında ... Başka bir firmanın alıp evirip çevirip takla attırması lazım sıcak servise sunması lazım ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hayır bunu yapabilecek tek firma soe ama başı boş bırakılmaması gerek. Lucas sürekli baskı yapmalı kendi istediklerini yaptırmalı.Onu demeye çalışıyorum. YOksa SWG'yi yapabilecek başka firma yok[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Oyunu bu hale getiren LucasArts, SOE degil. WoW ciktiktan sonra batmaya basladi SWG, az para getirdikce LA butcelerini kisti, butce kisildikca dev, csr sayisi azaldi, daha cok bug daha az fix oldu, CU ile WoWa benzetmeye calistilar, kesmedi, NGE ile 2 senelik oyuna yeni makyaj yapip taze gelin diye satmaya calistilar, ellerinde patladi. Boyle kararlar parayi verenden cikar, parayi veren yani bu oyunun finansal her haltini saglayan da Lucas Artstir, SOE degil.[signature][hline]Morian Dae Jedi Weakling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: DarKRideR, 06 Aralık 2005 12:57 tarihinde demiş ki: hayır bunu yapabilecek tek firma soe ama başı boş bırakılmaması gerek. Lucas sürekli baskı yapmalı kendi istediklerini yaptırmalı.Onu demeye çalışıyorum. YOksa SWG'yi yapabilecek başka firma yok e iyide bu çok özel birşey yani yapılamaz birşey , kimsenin bütcesi buna yetmez , kimsenin akıl ve zekası buna ermez sadece SOE deki uzmanlar bunu yapabilir gibi bir düşünce alıyorum söylediklerinden. Bana göre çok yanlış bir düşünce. Neden başka bir firma yapamasın ? Bence çok daha iyi yapar adam akıllı bir firma, Fix çıkarmaktan aciz bir developer tayfasına sen baskı yapsan ne olur ? NGE gibi yoldan çıkartırsın adamı ne yapacağını şaşırtmışsın. SOE olmasını ben istemiyorum, PRE CU döneminde başladım , o zamanlarda oyunda kült buglar vardı , banlı olduğun city e gidememe vs vs , adamlar onu düzeltemediler hala ... Yok efendim ticket terminalden basınca olmuyormuş , inventoriden ticketa basmayı akıl edemedimi staff dan birisi bug varmı diye kurcalarken ? Yoksa 2 tip otururken 1. tip : abi ticketa basınca hala shuttle oluyorsun şehre ne yapsak ? baştan mı yazsak ? 2. tip : ya salla ya bitir kodu yemeğe çıkalım karnım acıktı .. e böyleyken SOE nin bütün kadrosunu atman lazım senin . e o zamanda ismi SOE yani doğan görünümlü çakma mercedes gibi olacaksada hiç olmasın derim ben.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Soe deki dev.lara ben de az kufretmedim ama soe dev.lerinin hepsi salak degil zeki adamlar da var aralarinda(Pol u yapan adam mesela)ama patronlari o kadar salak ki(Gerek LA gerek soe olsun)oyunun icine ettiler o kadar aptalca marketing stratejileri kullandilar ki(Herkesi kendileri gibi salak saniyorlar heh)swg nin icine ettiler neyse isallah dedikleri dogru cikar da pre-cu kodlari baska bir firmaya(Bethesta,bioware felan olursa daha da guzel olur)gider Julio Torres de kovulsun artik John Romero gibi onun da adi cikti heheh.... [Bu mesaj Sylian tarafından 06 Aralık 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Sylian, 06 Aralık 2005 16:55 tarihinde demiş ki: isallah dedikleri dogru cikar da pre-cu kodlari baska bir firmaya(Bethesta,bioware felan olursa daha da guzel olur)gider Julio Torres de kovulsun artik John Romero gibi onun da adi cikti heheh.... bethesta.. ahhh keskee[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. ------------------------------- Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ama şu var arkadaşlar sizde haklısınız ben SWG'yi sizin kadar iyi bilemem yani Arkansis ve Morian size göre çok yeniyim ama bu tür oyunları yapabilecek en iyi firma bence SOE Bir kere geçmişleri var.SOE hiçbir şekilde zarar etmez çünkü Matrix ve Everquest gibi kaleleri var. SOE'den yeni 2 devasa diye haber duydum merakla bekliyorum. Ve şunu da söylemek isterim hiç bir dev SWG gibi bir olayı bitirmek istemez.Bence planlanmış bir şey bu.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Soe zaten diğer devasalara güvenip SW'yi boşluyor. Vercen eli boş birine bak nası deliler gibi uğraşıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kooopar bizi redeagle :D:D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 tmm abi mis satsınlar oyunu blizzarda :D wow gibi oynıyalım :D lucararts jediknight ları yaptıgı gibi bunuda kendi yapsa cok sahane olur oyunu cok kaliteli olur benim soeden umudumu kestim artık oyun alırken oyun+firmaya bakıyorum eger soe ye direk koyuyorum(orjinal alırken) yada versin ea games miss valla ya[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ea games e versin fifa ya veya sims e dönüştürsün oda ohh....[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? [Bu mesaj Gwindon tarafından 06 Aralık 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ea ztn japon serverlarını batırdı swg yi de dağıtır.. bence swg yi yeniden en ii si yapacak tek firma var o da SOE... pre-cu ya dönerek.. ama neden hala yapmıolar akıl sır erdiremiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: DarKRideR, 06 Aralık 2005 19:57 tarihinde demiş ki: Ama şu var arkadaşlar sizde haklısınız ben SWG'yi sizin kadar iyi bilemem yani Arkansis ve Morian size göre çok yeniyim ama bu tür oyunları yapabilecek en iyi firma bence SOE Bir kere geçmişleri var.SOE hiçbir şekilde zarar etmez çünkü Matrix ve Everquest gibi kaleleri var. SOE'den yeni 2 devasa diye haber duydum merakla bekliyorum. Ve şunu da söylemek isterim hiç bir dev SWG gibi bir olayı bitirmek istemez.Bence planlanmış bir şey bu. evet Matrix gibi batmış oyunu satın alıp , ehe ehe birazdaha para kırabiliriz yada daha hangi kült filmi berbat edebiliriz diye düşünebilen bir firma SOE herhalde başka gözüme çarpan olmadı. SOE hiç zarar etmezmi ? Zamanında Eq dede haltlar yemişlerdi. hadi onu bunu geçtim şu anda ne ediyorlar kar mı ? Matrix online zaten tamamen bir facia. Matrix kaplamalı CU diyorum ben ona. Ui bile aynı. "Ve şunu da söylemek isterim hiç bir dev SWG gibi bir olayı bitirmek istemez.Bence planlanmış bir şey bu." Yahu daha nesi plan ? eğer böyle bir plan var ise bu adamlar 2 kat gerizekalı, kendini böyle rezil etme planı mı olur ? yoksa kendi kendini mahvetmek mi demeli buna ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler [Bu mesaj Arkansis tarafından 06 Aralık 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bundan sonra bi yeriyle Kuş tutsa online gaming bi tarafıyla gülecek SOE ye. Bu kadar yerin dibine giremezsiniz mümkünatı yok , ya işler kötü gittiğinde tamamen bırakırsınız ya aklınızı başınıza toplayıp birşeyler yaparsınız, yada toparlamaya çalışıp .ıçarsınız , bunlardan 3. söylediğimi yapabildiler malesef. Bana SOE den birisi çıkıpta şu Launchpad denen program müsfettesinin neden işlemcimi hiçbir iş yapmazken %50 işlemci kullandığını ve 50 mb ram yediğinin mantıklı bir açıklamasını yapabilirse ömür boyu SOE oyunları oynayacağım ![signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler [Bu mesaj Arkansis tarafından 07 Aralık 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Peki abi sorarım sana şu an Dünya üzerinde SOE kadar güçlü,yetenekli,zeki ve herşeyden çok parası olan bir firma var mı Online oyun sektöründe ? Kime yaptıracaksın ? Ayrıca şöyle bir durum var devasa oyunlar insanların bir şeye duydukları hayranlıktan dolayı yapılır ve bu insanlar sayesinde ayakta durur.Matrix bana kalırsa hiçte kötü bir oyun değil ve Soe gayet iyi iş yapıyor Matrix'den.Son zamanlarını bilmiyorum tabii. Everquest'i insan neden oynar ? Fantastik Dünya'ya ,o ırklara olan hayranlığını giderebilmek için.O Dünya'da yaşamak için. Bu işi SWG'de aştılar.Star Wars evrenini hiç bilmeyen adam bile gidip SWG'ye başlayıp deli gibi SW ci oldu.Çünkü Soe kendini aşan bir oyun yapmıştı. Sizin kadar eski değilim ama ticari zeka olarak bu işe baktığımızda ne PS2 - Xbox 'a çıkacak SWG ne de başak bir şey bu oyunun bitirilmesinin sebebi gibi gözüküyor. SOE çok mu öküz altın yumurtlayan tavuğunu kessin.Sanmıyorum SOE gibi bir firmanın bunu yapacağını.Benim aklım ermiyor ama bence SOE büyük bir şeyler planlıyor olabilir.Çıkacaklar vay anasını dedirtecekler ve piyasanin açık ara DEV'i olduğunu gösterecek bir şey yapacaklardır. Yoksa hiç bir zeka bir şirketi bu kadar kötü yönetemez.Vardır birşey diyip bitiriyorum :) Bana ne zaten Middle Earth Online çıkana kadar Silkroad Online oynuyorum :) Troy Serverinde Nathaniel bulun beni dsfsd :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ahahaha o launchpad olayini unutmustum gece gece guldurdun beni Arkansis. Soe rezil oldu olmasina ama halen kar ediyor o yuzden akli basina kolay kolay gelmeyecek sonucta eq-eq2-mxo-swg-planetside bunlarin hepsini toplasan en azindan 500k dan fazla oyuncu cikar(Hmm yoksa cikmaz mi...)ve adamlar cok az csr cok az dev. calistiriyor(En azindan benim anladigim bu yoksa bu kadar az bugfix bu kadar kotu customer hizmeti olmaz)sanirim bu nedenle para kazaniyorlar sirtlari da saglam sonucta sony bu(Gerci sony nin de durumu pek iyi degilmis su siralar ama)... Yine de unutmamak lazim bilgisayar oyunculari balik hafizali degil artik soe adini duyduklari zaman oyunu almadan once 2 kere dusunecekler... /Edit: DarKRideR in msj ini yeni gordum sonucta haklisin soe ozellikle filmlerin oyunlarini almasindan dolayi(Matrix,sw)musteri topluyor cunku herkesin hayali o filmlerde yasamak kime sorsan gercek hayatta ben butun riskleri kabul ediyorum beni redpill yapin yada jedi olurum der ama dogal olarak boyle birsey mumkun degil o yuzden mmorpg lerde tatmin olmaya calisiyoruz. [Bu mesaj Sylian tarafından 07 Aralık 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Blizzard > SOE.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar