only_devil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 benim doğum günüm bugündü(16.yaş,yaşlanıyorum resmenn...)ya iyiyidi de nedense düşündüğüm gibi olmadı.nedeinini bilmediğim 1 burukluk var yaaa.bu ne?[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Burukluğu sen istemesen yaşamassın kafaya bişey takmassan da, 16 yaş yaşlanıyorum nedir ya :D biz ölelim.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 büyüyosun işte ne olucak neyse nice yıllara[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 harbiden öldürdün bizi böhü :P nese iyi ki dodun bu arada :) bişi olmaz alışırsın veya yalnız hissetmişsindir :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 1 şey taktığımı sanmıyorum ama yaş kompleksi.ama cidden nedeni de yok.bütün gün moralim tavandı.şimdi neden moralim bozuldu bilmiyorum...[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 herkese teşekkürler:D:D ama hayat her hal için yine de iyi değil mi?[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Nice senelere de beni mezara soktun sen, daha gençsin bekle (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sen yaşlanmışsın baya ben 21 im daha yolun başındayım baba gençliğimi yaşıyorum doya doya :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 röh 20 yaslarina gelmeye baslayinca da ölüyorum dersin artik .*smiley* dogum günün kutlu olsun o halde. hayatta hersey her zaman istedigin gibi olmaz .[signature][hline]"For this gift of dream I must pay the price with the loss of life's pleasures" [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 daha 6 yaşında okula başladığım günler dün gibi...neydi o günler pembe giyisili bebek aldıklaında çok sevinmiştim yav.nostalji oldu 1az ama çaktırmaaa....[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 o ''1''lerine acaip sinir oldum. ondandır.[signature][hline]im so goth,i shit bats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 lan 21 olcaz nerdeyse yolun 3 te 1 ine geldik[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yok yanlıs sölüyo 18 kadar iple cekersin 18 den sonrada ipi kesersin :) bunda biraz değişik olmus arkadas 16 da kesmis ipi[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sah_mehmet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 harbiden ya 16 yaşında yaşlılık hissi ilginç biz ölmüşüz haberimiz yok valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Muhallebi, 09 Aralık 2005 23:15 tarihinde demiş ki: 16 yaşa yaşlandık dedi. * masadan kalkar * [signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar