only_devil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 benim doğum günüm bugündü(16.yaş,yaşlanıyorum resmenn...)ya iyiyidi de nedense düşündüğüm gibi olmadı.nedeinini bilmediğim 1 burukluk var yaaa.bu ne?[signature][hline]All I can do is try...
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Burukluğu sen istemesen yaşamassın kafaya bişey takmassan da, 16 yaş yaşlanıyorum nedir ya :D biz ölelim.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
laverda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 büyüyosun işte ne olucak neyse nice yıllara[signature][hline]laverda yalan oldu..
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 harbiden öldürdün bizi böhü :P nese iyi ki dodun bu arada :) bişi olmaz alışırsın veya yalnız hissetmişsindir :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 1 şey taktığımı sanmıyorum ama yaş kompleksi.ama cidden nedeni de yok.bütün gün moralim tavandı.şimdi neden moralim bozuldu bilmiyorum...[signature][hline]All I can do is try...
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 herkese teşekkürler:D:D ama hayat her hal için yine de iyi değil mi?[signature][hline]All I can do is try...
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Nice senelere de beni mezara soktun sen, daha gençsin bekle (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sen yaşlanmışsın baya ben 21 im daha yolun başındayım baba gençliğimi yaşıyorum doya doya :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 röh 20 yaslarina gelmeye baslayinca da ölüyorum dersin artik .*smiley* dogum günün kutlu olsun o halde. hayatta hersey her zaman istedigin gibi olmaz .[signature][hline]"For this gift of dream I must pay the price with the loss of life's pleasures" [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim lylide..
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 daha 6 yaşında okula başladığım günler dün gibi...neydi o günler pembe giyisili bebek aldıklaında çok sevinmiştim yav.nostalji oldu 1az ama çaktırmaaa....[signature][hline]All I can do is try...
ruby Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 o ''1''lerine acaip sinir oldum. ondandır.[signature][hline]im so goth,i shit bats
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 lan 21 olcaz nerdeyse yolun 3 te 1 ine geldik[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yok yanlıs sölüyo 18 kadar iple cekersin 18 den sonrada ipi kesersin :) bunda biraz değişik olmus arkadas 16 da kesmis ipi[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................
sah_mehmet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 harbiden ya 16 yaşında yaşlılık hissi ilginç biz ölmüşüz haberimiz yok valla...
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Muhallebi, 09 Aralık 2005 23:15 tarihinde demiş ki: 16 yaşa yaşlandık dedi. * masadan kalkar * [signature][hline]The Blood is Love.
Öne çıkan mesajlar