Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

35 kişi olduk bu oyun birlikte başkiyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
galiba bize bişey anlatmaya çalışıyo...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al

[Bu mesaj horten tarafından 09 Aralık 2005 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaratıcı başlıklar.

Ahahahahahaha koptum.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Mesaj tarihi:
soulcube o animasyon hiç bitmezmi? bide cidden insanı hipnotize eden bir özelliği var, walla. ufff bi saattir salak salak ekrana bakıorum hiçbişi yapamadım animasyon boyunca.
Mesaj tarihi:
oha lan nası bi rly anlayışıdır bu saatlerdir bakıyorum bende bitmedi dayanamadım =D[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Mesaj tarihi:
O ne ya öyle. Bakarken güülüp durdum ama amma uzunmuş yav. Bu arada başlığı anlamadım hala :P[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
  • Yeni Oluştur...