Buyse Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 (başlık model olacak bi yonetici el atıp düzeltirse sevinirim) bu konu da herkes kendisine göre şu bilgilerden alacağını alsın. yanlışlık varsa pm atarsanız düzeltirim archer int cold garment sword int fr+lr garment blade str fr+lr+cold armor spear int lr+cold garment glave str lr+cold armor int magic attack verir str phys attack garment magic def ve magic attack verir armor phy def ve phy attack verir. inşallah faydalı olur[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ [Bu mesaj Buyse tarafından 08 Aralık 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Olacaktır kesin.Son kez çeviriyom charı yokhsa iyice çorba olacak.Yeniden kasmakta istemiyom.İnt abanacam garment sete bi ton para verecem.Hoyy.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkMage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yaw şimdi ben cold archer e 2str 1int olarak kombine ettim. soru1:yanlış mı yaptım? soru2:"evet yanlış yaptın" diyorsanız hatamı nasıl telafi edebilirim?[signature][hline]sende katıl /server irc.papatyaonline.net #knight kanalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferfere Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bu garment set nedir tam olarak? itemlerin neresinden yazıyor garment olup olmadığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 lwl 20 lik blade charımı bıraktım ve glave açtım. full int çalışıyorum. ve armor giyiyorum. int e vermemin sebebi full int veren ve benle aynı lwl de olan biri glave ile tek vuruşta beni aldı. ne deyim doğrumu yapıorum acaba O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Gift15h, 08 Aralık 2005 14:12 tarihinde demiş ki: lwl 20 lik blade charımı bıraktım ve glave açtım. full int çalışıyorum. ve armor giyiyorum. int e vermemin sebebi full int veren ve benle aynı lwl de olan biri glave ile tek vuruşta beni aldı. ne deyim doğrumu yapıorum acaba O_o int e veriyosan glave saçma duruyo bence. spear daha mantıklı. int = magical attack. spear magical > glave magical. therefore: int = spear.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferfere Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 AtH3NA, sana bir sorum olacak.. Ben ARCHER seçtim.. LVL 18 Skiller:PACHEON+COLD a veriyorum Stat: Şimdiye kadar hep str verdim. Int e hiç vermedim. Bu duruma göre, bundan sonra int e ne kadar vererek durumu kurtarabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: AtH3NA, 08 Aralık 2005 15:59 tarihinde demiş ki: of abicm ya bilmedign şeye karışma nerdeyse tamamı yanlış arkadaşım kimse bu bilgilere göre hareket etmesin Armor= yüksek phys defans düşük magic defns garment = yüksek magic defans düşük phys defans protector = ikisnin ortası hemn hemn lvl kasmak için armor tarzı her zamn daha idir lvl 40 a kadar çünkü pek fazla magic atk yapmas monsterler size ama pvp veya meslek sectignizde garment daha faydalı çünkü genlde herkez magic atak a asılıyo yani int eoyüzden garment tarzı daha etkili olacaktı silah seçimi yaprkende archery oldum int e vercem falan filan diye bişey olmaz arkadasım skil seçimi ile int yada str secersin phys atck ı güçlendirmek ve silah skilerine agırlık veren str ye basmasında fayda var yada magic atak ını güçlendirmek ve magic skileri öncelik verenler inde int e basması ama ne olursa olsun str iseninz bile int e bi miktar yada int iseniz bile str ye miktar vermeniz gerekiyo athena okuma yazman yok mu yoksa içtin mi ben bunlardan farklı ne yazmışım orda?[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ayrıca bunlar ideal olanlar. isteyen istediğini yapar archerda str kasar sonucuna katlanır. bir armorun hem phy hem magic verdiğini bilmeyen adam oynamasın zaten oyunu[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ewt bende froumları okuyup arecher cold yüklendim ve senin söylediğine zıt olarak hepsini str ye verdim. bunun bana bir eksisi olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferfere Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 archer için çok soran var str/int sorusunu.. cevaplar hep farklı.. bende str ye verdim çünkü öyle yazmıştı birisi.. bu işin doğrusu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 garment magic def ve magic attack verir armor phy def ve phy attack verir. bunun neyi yanlış bana onu söyle sen. sen benim yazdıklarımı bir daha baştan oku. neyi yanlış yazmışım ondan sonra söle[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferfere Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 AtH3NA, ben lvl 19 Archer oldum ama STR 90 a kadar verdim. N edersin..yeni bir char açmak daha mı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: ferfere, 08 Aralık 2005 19:30 tarihinde demiş ki: AtH3NA, ben lvl 19 Archer oldum ama STR 90 a kadar verdim. N edersin..yeni bir char açmak daha mı iyi? Yeni açma düz olarak fiziksel atk çok kuvvetli verirsin ama cold vs. ile desteklemeye çalıştığında hiç bir etkisi olmaz.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferfere Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yani str yi 90 da bırakıp bundan sonrasını int e mi vermeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 En iyisi olur.Çünkü int'in düşük olması yüzünden Magical Damage 'in de düşük kalır.Bir süre sadece int ver.Sonra 1 str 2 int olarak git[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bende archerım lvl5 e kdr str werdim(daha dun basladım) bundan sonra lvl15 e kdr int wersem arayı kapatırım dimi? yoksa chrı silip sadece int e abanan bi chr mı acıyım?[signature][hline]lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 arkadaşlar ya niye charlarınızı siliyorsunuz şu oyuna Knight zihniyeti ile yaklaşmayın. Ben Lvl 7'ye kadar Heuksual gittim 2 attack açık bile ama hiç bir şey yok gibi Pacheon'dan devam ettim :) Bu işin burasında 300 skill point ve level 100 e kadar yol var. Ve Cold - Archery olmama rağmen 20 lvl'im ve STR 'm INT'ten baya yüksek :) Niye yaptım bilmiyorum sdfsd[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Beyler sword/cold yaptım İnt mi str mi kasmak bana daha yararlı olur?daha level 10 um.[signature][hline]Bayrog Level 1x Silkroad... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 int kas bayrog bence :) Sword'un dmg zaten düşük magesiz bir şey yapamazsın. (gelde sana silah vereyim :) )[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 mesela int abandım.. fire ın en altaki skilli bana %3 yerine %10 mu ğhysical dmg bonus eklicek?.. ben sırf str kasıyorum.. elimde blade var fire ın physical dmg arttıran zerzavatlarını alıcam takılcam öyle.. işe yarar dimi?[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 baba yap büyüklüğünü valla ver bi silah:D zaten hala 20k yok[signature][hline]Bayrog Level 1x Silkroad... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 20k yı naapcan ki?.. 60k oldu harcıcak yer bulamıyom ben..[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar