jankis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Fatih Akın yine mükemmel, favori yönetmenlerimden biri olmayı sürdürüyor. bu adamın samimiyeti gerçekten çok içten film benim çok hoşuma gitti. başından sonuna doğru, müziğimizdeki batı kültürününün içinden doğu ezgilerini çıkarıp aşama aşama göstermesi gerçekten başarılıydı, zaten filmin asıl amacı da bu zannedersem. müzikleri de çok iyi .. ama bir sahne var ki sanırım zaten tek güldüğüm sahne ve çok hoşuma gitti ceza kadıköyde yürürken duvar yazısı olarak "no hiphop yes müslüm" vardı bittim ben orda müzikle ilgilenmeyen birinin olduğunu sanmıyorum o yüzden herkes izlemeli derim[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 harikaydi. soundtrack i de harika. Birkac ismi atlamislar gibi geldi, istanbulun muzigini yansitmak istiyorlarsa. yinede zevkle izledim/dinledim. tavsiye ederim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Fatih Akın çok beğendiğim tüm yapımlarına inanılmaz değer verdiğim bir yönetmendir. Bu yapımının da çok başarılı olduğuna eminim. Umarım izleme fırsatım olur ve izliyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 şimdi film güzel de arada zank die kürtler nie giriyor?Filmin siyasileştiği ve bence baydığı anlardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 No hiphop yes müslüm Rexx sinemasının barlar sokağı tarafındaki duvarda yazıyo, yanında da müslüm babanın çizimi var hehe hastasıyız ailecek :D[signature][hline]Herkes g3nki g3nkine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ahahahaha hiç gulceem yoktu banda ancalgan solemişti bunu bı ark yazdı dıe ordan bılıorum waybe adam unlu oldu:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: jankis, 29 Mayıs 2005 21:39 tarihinde demiş ki: ama bir sahne var ki sanırım zaten tek güldüğüm sahne ve çok hoşuma gitti ceza kadıköyde yürürken duvar yazısı olarak "no hiphop yes müslüm" vardı bittim ben orda Koptum Ya..[signature][hline]*!foRza ßjK * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Volfied, 30 Mayıs 2005 09:34 tarihinde demiş ki: No hiphop yes müslüm Rexx sinemasının barlar sokağı tarafındaki duvarda yazıyo, yanında da müslüm babanın çizimi var hehe hastasıyız ailecek :D benim bildiğim kadarıyla barlar sokağının karşısında kalıyo[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Film vizyonlarda mı;yoksa bi kültür,sanat etkinliği adı altında mı bi yerlerde gösteriliyor ? Hiç reklamını görmedim de..[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 vizyonda.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Hadi ya..Hm sağol.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Hayatımda izlediğim en güzel belgeseldi diyerek abartalım olayı. Film uzun zamandır üzerinde düşündüğüm tek filmdi.Eldar kürtlerin araya girmesinde pek bi' siyasi kaygı sezmedim ben ayrıca siya siyabend'in de kürt kökenli olması ilginç geldi bana.Bu arada siya siyabend'in çıktığı bölümde ilk şarkıyı söyleyen adam esrar sarıyodu (gerçi sarma sigarada olabilir ama bilmiyorum).Adamlar acayip hoşuma gitti fakat tek bi' şarkılarını bile bulamadım internetten zaten cdleri de satılmıyo gibi bir şey.Bi' de Neşet Ertaş da olsaymış çok güzel olurmuş.Fatih Akın'a tebrikler Ankara Odeon'a ise bir kınama iletiyorum (filmi en küçük salona koymuşlardı)[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Filmde kimler yok ki.Kisaca isimlerini vermek gerekirse; Orient Expressions Baba Zula Duman Orhan Gencebay Replikas Sezen Aksu Muzeyyen Senar Ceza Erkin Koray ve daha aklima gelmeyen birkac isim daha.Film hakkinda daha fazla bilgi almak icin filmin offical sitesine buyrun; http://www.sound-of-istanbul.de [Bu mesaj pyrotoxin tarafından 02 Haziran 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Kapakdaki Ray Banlı dansöz bana bir şeyleri çağrıştırıyor sanki :)[signature][hline]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 benim cok hosuma gitti, her ne kadar romanlari biraz uzatmislar gibi gelsede ,iyi baglanmis hersey birbirine.sokakta muzik yapan elemanlar ayri bi guzeldi. soundttrackini bulmak lazim bi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 http://www.yerarti.net/siyasiyabend/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ztardust Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Film isledigi tema itibariyle gercekten cok ozgun ve hos. Fakat kurgu kopuk olmus biraz. Fatih Akin'in islemek istedigi sey "istanbul bir mozaiktir." temasiydi ama bunu bence tam veremedi. Filmin ilk yarisinda tamamiyle bati soundunu gozler onune sererken, ikinci yarisinda etnik muzigi sundu. Bence iki kavrami bir arada harmanlasaymis, bu "mozaik" kavramini kafamiza daha iyi oturturmus. Filmde ozellikle Siyasiyabend, cok iyi. Kurt sanatcilarin cikarilmasi ve onlarin soz almasi da bence Turkiye'deki Kurt fasizanligini da belli derecede azaltmistir kanimca.[signature][hline]i'm here for solving the problems. you got coffee jimmy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 http://www.bilgisizlerboard.com burda soundtrack var.icinde replikas yoktu ,filmde vardilar ama soundtrackte yoktu, neyse artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hyr fatih akin için sey diyolar duvara akrsiyla harika bi reklam yapti diger yapacagi film dikkat cekicekti oda kendi reklamini yapmaktansa turkiyeninkkini yapmayi tercih etmis kutlarim onu çokta ii yapmis filmi izlemedm ama fatih akinin bahsettigi bi sahne varmis kaportacida calisan cocuk: yok abi ibrahim tatlises flan sosyete isi biz rap dinleriz[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bu persembe NTV de. izlemeyen varsa izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Rap yapan nadir Türk kızlarını gördüm bu filmde :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yanlış hatırlamıyorsam ceza'nın kız kardeşiydi. e o kadar da olsun :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar