Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Buyrunuz efenim hehe.yaırndan itibaren bilgisayar başında geçircem süre baya baya bi kısalıyor artıkın ilgilenemiycem 1 sene kadar programalmayla falan son gittilik can sıkıntısından bunu yaptım hoş şekiller çıkartabiliyorsunuz biraz kasarsanız :)). sadece mouse ve mouse un 2 buttonundan oluşuyor tuşlar buyrunuz :). Ahanda Buradan alalım 24kb cık[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ellerine saglık :) gozlerim bir hoş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bu ne ya orgh... ben arena istiyorum ya bana ne Dextra'nın ağzının payını vercem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 arena isteriz![hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 hehe bone bi oturuşta yapabilceme inansam otururum ama zaman yok artıkın :) belki haftasonu sizin için bitirebilirim hızlı biçimde :)).[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ah keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bonecrusher, bence lixad hayatta bi oturuşta arena oyununu bitiremez.. sence? :-p[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 tabii bitiremez nasıl bitirsin ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 eh bence de imkanı yok yani, zaten yapabilse öyle birşeyi adamı microsofttan bile çağırırlar ama nerdee.. :p yani lixad bu yapamaz edemez fazla şey istemeyelim adamdan o yüzden :) full throttle, no offense :p[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 14 August 2003 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 hehehe süper olmuş. şöyle sürekli çizimi durdurup , başka yerden başlama olsa güzel olurdu :)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 guzel walla elıne saglık[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Bence bitirir! Varmısınız iddiasına? *5 milyon koyar masanın üzerine*[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 yok yok yapamaz *!o da 5 milyon koyar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 * paraları alıp kaçar *[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 tutun lan kaçıyo[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bide benimkinin rengi bitti siyah beyaz yazıyo ne iş :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Benimkinde de renk bitti, bi dahaki sürümde düzelmesini bekliyorum.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 benimkşindde renkkalmadı[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 evt bende de.[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ne biçim iş yaptıysa pehh ben daha iyisini yaparımda şimdi gece gece kim uğraşacak[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 renkli boyayı az koymuş bug war ! ! :p helal ama 5 dk zamanımı wermemi sağladı.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 renkli boya tübü bitti ondan azardan daattım :)). Arenaya başladım 5de1 i bitti client hazır icq dan gelen dalabilir ama sadece chat leşebilirler hehe. Şimcik bana oyunu tasarlıycak adam lazım kafam çok dolu yapabilcek durumda diilim yok monkuymuş wizardıymış :)). yardım edin yapıyım valla gazım sınavım güzel geçti hafta sonu sizinim :)). Akşam ic ya gelin cold bone yardıme din bana bitirelim :).[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Ellerine sağlık. İnşallah devamı gelir...[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 oleey geliyorum bodoslama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 yettim lixad, bitirelim bu işi. 8-)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar