NosFFeratu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ne zaman taksime gitsem olmazssa olmaz uğrayacağım yerler arasındadır -diğer yerlerden birkaçıda zaten hemen karşısındaki çiçek pasajı alttaki şampiyon kokoreçtir.- Eskiden çok kaliteliydi. Şimdilik gene idare ediyor. Bi bira 3 milyon. Yüksek ses 70's 80's 90's rock metal Saat 9 pm den sonra sinevizyon Saat 10 pm den sonra Heavy-Thrash-Black-Death diye gider Ses sınırı bazen inanılmaz olabiliyor çalışanların her gün nasıl dayandıklarına hayret ediyorum. Ortam bir rocker metalci için oldukça uygun ortam bir arabesk fantazi müzik için uygun olmamakla beraber içeri girilip bi kaç tek atılabilir ki rastlamıyor değiliz. Son derece gothik ve ilginç giyinimli hatunlardan elemanlara 50 yaşındaki abimiz amcalarımıza teyzelerime kadar geniş bir müdavim kitlesi vardır. Ha bide ben varım her 3 ayda bir uğrayan işte bende 1.80 70kg siyah kızıl saç siyah göz siyah kızıl sakal bıyık falan saçları bi ara uzunken kısa olan birisiyim son derece rahat ve eğleniyorum. Bazen kafaya esip 8-9 bira götürdüğüm oluyor hatta bi keresinde 10-11 biradan sonra neler yaptığımı hayal meyal hatırlarken vay bee neler olmuş falan diyorum. İlginç güzel yerdir tavsiye etmesem buraya yazmadım. Caravanda görüşmek üzere.[signature][hline]Çok hızlı level kasarım! Uyku yemek tuvalet olmazsa. İlk 8 saatte eslant a girerim!
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 arkdas calşmasa ve sevdiim 1-2 grup konsere cıkmasa hayatta gitmeyeceim yer.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 konsere çıkmıştık... ne gündü. çalışanları (diğer taximdeki barlara göre) daha insani ve mütevazi olan, genelde sevdiğim müzikleri çalan bir bar. pek tercih edemiorum bu ara ama kesin gidilip görülmesi gereken bir mekan diye düşünüyorum... (alternatifi için, bkz dorock -eski alman bira evi-)[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
angband Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yaa hep 70-80s çaliyolar,ben gelemiyorum o kadar eskilere resmen canım sıkılıyor...[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness...
Linu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 geçende gidelim yine dedim..severim caravanı yeri mi değişmiş bulamadım,birde dorockun yerini tarif edebilirmisiniz?[signature][hline]Headbangers Rules!
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hmm,polo garage in sokaından aşşıya niiceydi galiba dorock,yada onun bi yan sokaıı,oarlarda,istiklalain yukarı taraflarında sağ tarafta dorock.[signature][hline]bencede.
noregret Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 vakkonun karsısındaki sokaktan sal kendini sagda hemen dorock[signature][hline]live free,die well..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hadi be mütevaziymiş ayı var bi tane orda dövücekti bizi bi gün =) Çok gürültülü bi mekan güzel ama bişey konuşamıyorsunki işaretle anlaşmak zorunda kalıyoruz =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hadi be mütevaziymiş ayı var bi tane orda dövücekti bizi bi gün =) Çok gürültülü bi mekan güzel ama bişey konuşamıyorsunki işaretle anlaşmak zorunda kalıyoruz =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Öne çıkan mesajlar