Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kart Acik ise Ask yalan mi?

Soulbringer

Öne çıkan mesajlar

Sonuc itibari ile bir konuya deginicegim.Gunumuz iliskilerinde kartlar acik oynadilgi takdirde iliskinin omru tam tamina 2 ay..
Test edip onayladim gercekten bu boyle..Acikcasi artik ne uzuyor ne sevindiriyor..Ben ihtiyac gorup Avci misali dolasiyorum ve kimseye acimiyorum..Nedeni basit Karsi adanin cinsleri bu yolu gosteren onlar..[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçeyi görebilmen adına sevindim doğrusu. Ne kadar şimdi napolyon kafalı olarakta görülsemde aşk denen şeyin sadece insanların ilgiye olan açlığı olarak görüyorum. Hatta bu konuda elime bir yazı geçmişti onuda sizle paylaşayım

Hayatımız boyunca duyduğunuz bütün sesler arasında en az tanıdığımız, daha doğrusu
hiç tanımadığımız tek ses, kendi sesimizdir. Başka sesler bize birçok şeyi
hatırlattığı halde kendi sesimiz bize hiçbir şey hatırlatmaz. Sesimiz, hafızamızda
tek bir ışık bile yakmaz. Kendi sesimiz bize yabancıdır Kendi kokumuzu da alamayız.
Kokumuz da yabancıdır bize.

Bu kadar yakın olup da sesine ve kokusuna yabancı olduğumuz tek insan kendimiziz.
Belki de bu yüzden kendimizi tanımayız. Belki de bu yüzden bir başka insanın sesine
ve kokusuna bu kadar çok ihtiyaç duyuyoruz. Belki de bu yüzden aşık oluyoruz. Belki
de, bir başkasının sesini ve kokusunu kendi sesimizin ve kokumuzun yerine koymaya,
bir başkasının sesini ve kokusunu bir parçamız gibi hissetmeye aşk diyoruz. Belki
de, sevdiğimiz insanın sesine doğru akıp gitmemiz, aslında kendimize doğru
yaptığımız bir yolculuk.

Hayat kadınlarının zor aşık olması belki de o kadar çok sesi ve kokuyu bir arada
duymalarından, hiçbirini benimseyememelerinden. Çapkınların gizli hüznü, belki de o
kadar çok ses ve koku arasında kendilerine parçalamalarından, kendilerini hiçbir
kokuda ve seste tam olarak bulamamalarından. Kendi sesimize ve kokumuza hafızamızda
yer yok. Biz kendimize yabancıyız. O yüzden başkalarının sesiyle sevinip,
başkalarının sesiyleacı duyuyoruz.

Aşk kendimizin sandığımız bir sesin ve kokunun aslında bize ait olmadığını, bir
başkasının sesi ve kokusu olduğunu anladığımız zaman bitiyor.

Yanıldığımız sürece aşığız biz. Seslerini kokularını istediklerimizin, vücutlarını
da isteyeceğiz. Seni seviyorum dediğimizde, sen benim sesim ve kokumsun demek
isteyeceğiz. Kendi hafızamızda başkalarının sesleri ve kokularını kılavuz yapıp
dolaşabileceğiz ancak. Kendi geçmişimize ancak başkalarıyla ulaşabileceğiz. Aşk
tanrısı, dünyayı yanılın emriyle yaratacak. Hep yanılacağız. Hep yanılıp
yanıldığımız için hep acı çekeceğiz. Ama sevinçlerimizi de bu yanılgıya borçlu
olacağız. Yanıldığımız sürece seveceğiz. Sonra yanıldığımızı anlayacağız. Ve gidip
yeniden yanılacağız

[Alıntıdır][signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Sosyal ağlarda paylaş

cok guzel bır yazı Eraxx paylastıgın ıcın tesekkurler hemen arsıve eklıyecem :)[signature][hline]Şimşek çaktıktan sonra gökgürültüsünü dinleyerek yıldırım çarpmasına ne kadar yaklaştığınızı anlıyabilirsiniz. Gökgürültüsünü işitmediyseniz, dert etmeyin, zaten çarpılmışsınızdır.
msn
Sosyal ağlarda paylaş

Katılmıyorum bu sözlere, inanmıyorum. Bunlar gerçek aşkı bulamamış hatta aramaktan da vazgeçmiş kişilerin sözleri. Vazgeçmeyin, hayata da gri gözlüklerinizi çıkartıp bakın lütfen..[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Sosyal ağlarda paylaş

Tam tamına 8 yıldır sürdürdüğüm bir birlikteliğim vardı. Bunun sonunda sevdiğim insanı zatürre gibi afra tafra bir hastalıkla kaybettim. Bunun ardını takip eden bir sene benim için hem yıkım hem de ilk tecrübe olmuştu. İkinci sevdiğimde de güzel sözlere rağmen sevdiğim insanın beni aslında avuttuğunu başkasında kalbi olduğunu anladım. Olayı bitirdim. Tabi bu söylediklerim gerçekten samimiyetle aşık olduğum kişilerdi başkaları da yok değildi oldu. Ama insan sonunda kendisinin yorgun düştüğünü fark ediyor. Ve bir şey daha öğreniyor. Hayat tercihten ibaret ve tercih sayısı maksimum ikidir. Bir taraf üzülürken diğeri gülebilir. Üzülen insanlardansanız Dynun senin bahsettiğin gözlükleri mecburiyetle bizler takmak zorundayız. Aksine gözlüklerimizi çıkarttığımızda karşılaşabileceğimiz 3. büyük bi acı bizi temelli yıkabilir. Yani anlatmak istediğim savaştan kaçanla gazi olan bir insanı aynı suç ile yargılayamayız. Üçüncü büyük acıyı kaldıramayanlar için gözlükler ve ardından gelecek olayları artık beklemek zorunludur diyorum.

Dynun senle karşıt görüşlere sahip olduğumuz için mutluyum. Söylediklerimide yanlış anlama. Karşıt görüşlü insanlarla muhabbet etmesi her zaman bana zevk vermiştir ;)[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel yazı Eraxx belkide dogrudur ama ben her zaman gerçektende aşkın olduguna inandım ama bunu kendime bile itiraf edemedim aşk çok farklı birşey bence hayatının hangi zamanında ve neresinde ortaya çıkacagı belli olmayan içinde yanıp tutuşan bir alev aşk ...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

genel olarak söyliyim, konu ile alakasiz olsa da;
Aski ne kadar tanimlamaya calisirsan, inceleyip altinda anlam aramaya calisirsan, mantikli bi taraflarini ararsan iste o zaman Ask dedigin sey hic olmaz. Sorusturmadan, tüm duygularinla yasamali insan askini. ilerde her ne kadar mantik iliskiye adim atsa da..
Birseylerin detayina indikce , hep bir sorun cikar ortaya mutsuz olursun cünkü. bu hep böyledir. tabii ki yüzeysel olun , derinlere inmeyin demek istemiyorum. herseyi tadinda yasamali insan. cünkü bu tür seyler anca abartilmayip, dengeli olunca yürüyor.[signature][hline]"For this gift of dream I must pay the price with the loss of life's pleasures"
[/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eraxx, 09 Aralık 2005 11:27 tarihinde demiş ki:
Tam tamına 8 yıldır sürdürdüğüm bir birlikteliğim vardı. Bunun sonunda sevdiğim insanı zatürre gibi afra tafra bir hastalıkla kaybettim. Bunun ardını takip eden bir sene benim için hem yıkım hem de ilk tecrübe olmuştu. İkinci sevdiğimde de güzel sözlere rağmen sevdiğim insanın beni aslında avuttuğunu başkasında kalbi olduğunu anladım. Olayı bitirdim. Tabi bu söylediklerim gerçekten samimiyetle aşık olduğum kişilerdi başkaları da yok değildi oldu. Ama insan sonunda kendisinin yorgun düştüğünü fark ediyor. Ve bir şey daha öğreniyor. Hayat tercihten ibaret ve tercih sayısı maksimum ikidir. Bir taraf üzülürken diğeri gülebilir. Üzülen insanlardansanız Dynun senin bahsettiğin gözlükleri mecburiyetle bizler takmak zorundayız. Aksine gözlüklerimizi çıkarttığımızda karşılaşabileceğimiz 3. büyük bi acı bizi temelli yıkabilir. Yani anlatmak istediğim savaştan kaçanla gazi olan bir insanı aynı suç ile yargılayamayız. Üçüncü büyük acıyı kaldıramayanlar için gözlükler ve ardından gelecek olayları artık beklemek zorunludur diyorum.

Dynun senle karşıt görüşlere sahip olduğumuz için mutluyum. Söylediklerimide yanlış anlama. Karşıt görüşlü insanlarla muhabbet etmesi her zaman bana zevk vermiştir ;)

peki o mutluluğu bulduğun insanla, en küçük anın bile
muhteşem zevk vermiyor muydu? Yani sonunda acı çekecek olsan bile(ki her insan ölecek birgün gidecek) o mutluluğu yaşamak, çektiğin herşeye değmez mi?

Kartlarım açık. 6 aydır açık. bugün tam 6 ay oldu. İlk günki heyecanımı koruyorum. mutluyum, huzurluyum.
Bazen şans meselesi, bazense seçim.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...