Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon sapıklığı hakkında [GRRR!!]

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

said:
twistedemo, 08 Aralık 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
ben kızım .... düşündüm düşündüm (son zamanlarda yakın bi arkadaşım da aynı bu sapıklık tepkilerini veriyor hoşlandığı çocuğa)... düşünüyorum bu kız senden hoşlanıyor çok hoşlanıyor adını google'a yazıp aratıcak kadar hoşlanıyor (yok canım arkadaşım öyle birşey yapmadı =p) ama kendine güvenmiyor. kendini güzel bulmuyor olabilir , senin onunla ilgilenmeyeceğini ve hiç şansı olmadığını düşündüğü içiiiin bari sapıklık yapar sesini duyarım diyor (yok canııım yapmaz arkadaşım böyle şeyler)

Tecrübe konuştu :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Gece yattığında seni rahatsız etmesini istemiyorsan telini kapatabilirsin yada telin symbian işletim sistemliyse black list felan yükle numarasını black liste al en güzeli.

Büyük ihtimalle senden hoşlanan biridir.
Ve bunu sana en geç 1 hafta içinde söyleyecektir.
Mesaj atacaktır veyahut buluşma isteyecektir.
Yani bu sapıklık durumu pek sürmez.

Şayet kötü niyetli sana gıcık olan bi tip olsa gider numaranı chatte ben kaşarım numaram bu, ben böyleyim 7/24 motorum numaram bu diye millete flood yapar.

Sapığınla iyi vakit geçirmeler.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kickass, 09 Aralık 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
kişisele ver abi kız arkadaş arıyan cok war orda :))))))

ehhehe :-)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Garadia, 08 Aralık 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
telefonunu 118'e yönlendiriyorsun..hayatında arayabilecegi en pahalı noyu aramıs oluyo :P

maalesef senin de faturana yansıyor ama niye rahatsız oluyosunuz ki keşke benim de telefon sapıklarım olsa yine çok komik oluyolar stres atıyosun valla kız arkadasımla konuşmaktansa onlarla konuşmayı tercih ediyodum bi aralar :) yumusak bi ses tonu dene o zaman bazen konusup kendilerini ele veriyolar :)[signature][hline]"Every creature will taste death"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 08 Aralık 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
said:
Dela, 08 Aralık 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
adresini ogren gidip doveyim.

Muahah.. çok güldüm valla. adres bulsam ben gidip yüzleşirim "bacım derdin ne anlat bakıyım?" diye.

Yahu bu ne ciddi sorunmuş böyle. İş yapıyorum telefon çalıyor. Açıyorum "Efendim" cevap yok, "Alo.." cevap yok.. Sonra kapatıyor... 3-5 saniye her arayışta.. İşimi kesmesene yahu! Eve geliyorum ağız tadı ile dizi falan seyredeceğim. Güya! Ağız tadı falan, laf! Ağız tadı mı bırakıyor adamda? Koymuşum tavşan kanı çayı bir yana, önde kurabiyeler ve çubuk kraker falan... Cnbce de perşembe günü keyfi yapıcam. Güya! Bu artık geleneksel bir şey olmuş. Genelde tv izlemeyen ben oturup The Simpsons, Scrubs ve The O.C.'yi izleyeceğim. Keyif anı beah.. Bir anda Star Wars Main Title çalmaya başlıyor. Hadi bakalım bu da nesi diyip telefonu cepten çıkartıyoruz, bakıyoruz kim arıyor.. Sapık! Evet evet telefon numarasını sapık olarak kaydettim hemen. Acayip sinir bozucu bir olaymış gerçekten..

Allah telefon sapığı sahiplerine yüce sabır ve en kısa sürede kurtuluş nasip etsin. Amin.

Ya hocam ne uğraşıosun, sapık diye kaydettigin numaraya ton ata, sessiz olanı ata mesela, onun aradığını anlarsın takmazsın, hatta sessiz tonunu atarsan bile, rahatın kaçmaz, o da aradığıyla kalır :D[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

şu paticik kuvvetleri olayına baya bi koptum :D :D

Cidden devam ederse bu rahatsız etme olayı.. yazarsın telefonu buraya.. off nasıl eğleniriz varya =)

Bi de şunu anlamadım.. kız niye private number yapmadan arıyo hep?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...