deda Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tum konularda bu tarsılıyor bence burda tartısarak daha yararlı olabiliriz bence en ii si pet + +8 elix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kardes arama yap lütfen bu topicten daha önce 11325431243 kere acıldı :D[signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 şöyle demek daha dogru sanırım eğlenmek istiyorsan PET Np yapmak, estirmek istiyorsan Paper[signature][hline]KE DELETE (Ankara ve İstanbul) Beramusta satılık level 65 Rogue full item 400 YTL. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 en iyisi pet bence 1 kere paper oldum 2 saat sonra tekrar pet =)[signature][hline]Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bak lvl28de paper elmde +8wood dtsye bile 28 de 500 vuruom ama petle 100fln ol paper beni dinle PAPER[signature][hline]:Noth1ng: / Olympia / Karus / Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 BenCe pAper Hiç Ped oLmadım oLmakta iStemedim Niye Çünkü Ben Dmg Hastasıyım Kodum mu Oturacak :D Hatta Complete Set verdiLer kuLLAnmadım Satıorum :D[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 8x.xxx Server : Cyhper ( - ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 myko forumlarının yalancısıyım +7 elixir olursa damageler humana karşı eşit oluo dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 PaperPaperPaperPaperPaper PaperPaperPaperPaperPaper PaperPaperPaperPaperPaper PaperPaperPaperPaperPaper PaperPaperPaperPaperPaper PaperPaperPaperPaperPaper PaperPaperPaperPaperPaper PaperPaperPaperPaperPaper PaperPaperPaperPaperPaper PaperPaperPaperPaperPaper PaperPaperPaperPaperPaper PaperPaperPaperPaperPaper[signature][hline]:Noth1ng: / Olympia / Karus / Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_shady_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bence kesinlikle pet yoksa cunku paper olunca itemleriniz +8 ve unique itemleriniz olmassa assasinin teki osursa ölürsünüz kesinlikle pet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 BANA KALIRSA PET:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 valla paper'ım ve lightning oldum adsmhgksanghdfsgsdf cz stun XD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:145k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 En iyisi paper. Petler cok zor kesilio :D ama paperlerde saglam koyuyo..[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 176k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvari2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bende paper ım ama pet de daha attack guclu olabilir ama magic int den az 160 170 civarı oluyor yanılmıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kaç lvl de oluo o[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muyat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ennnnnnnn iyisi paper.Paper olmayan mage hiç bi işi yaramaz bence öğle not=kodunmu otuturursun ama kodularmı oturursun o(-_-)o[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ben düne kadar paper dım...Bugün değiştim.Paper olmanın o kadar avantajlı olmadığını ( item eksikliği yüzünden ) düşündüğüm için değiştim ...Cz tam muammaya dönüştü..Kafana ne yediğin nerden damage aldığını artık göremiyorsun....Artık önemli olan öldürmek deiğilde ayakta kalmak olduğunu düşünüyorum..O yüzden pet derim ..[signature][hline]Ares PaT®ioT 62 62.000 3 "S"yi unutma: Kendine Saygı; başkalarına Saygı; herşeyde Sorumluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bence Saglam bir paper daha Avantajlıdır[signature][hline]S_O_U_L Bunu öGrenmen Gerek ArTiK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 aen sana katılıyorum bu aralar gerçekten zorlaşmaya başladı her taraf assas doldu bi assasin dalsa içim gam yemicek ama aynı anda 2 veya 3 kişiden combo yemek paper ı ayakta bırakmıo tam birinden kurtuldum derken diğeri başlıo falan bende bu aralar int olmak istiyorum birazda int takılıp deniyeyim diyorum gerçi artık assasinlere light falanda fayda etmio bütün herkezde dual ROL kimsenin donduğu yok dün akşam bidas(namı değer tank) thunder la 150 vurduğum zaman kendime gülüodum ama dün akşam bi assas a 100 gibi bi rakam vurdum (maşallahı var adamın)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Glacier attak powerı ke' ye geçerken aldıkları magicianlar beş para etmez charlardır. resimdeki 62 pad mage benim [spo1=resimdeki mage][/spo] ve baya eksiklerim var şu an üzerinde: +6 comp helmet +7 comp robe +7 comp pants +6 comp gloves +7 crim boots +8 112 ap 64 flame salamander +9 HP set takılar (atasaydan) (mpsi de var xp için) (anti unique) 435 defans. bu haldeyken defans scrollsuzsam hala padmiyim papermıyım diye 2lemde kalıyorum. inventorynin hali içler acısı 3 büyü kağıtı 1 absolute yumurta vesaire 411/560 :) Yakında alan büyülerini de alsalar süper olacak ehuehe edit edit: Anatema şu 62 mage yerine 62 assasian & 62 warrior olsa aynı itemleri satıp yakın değerdekilerini alsa terör estirmezmi ? Varmı yakın 1 paper ss alıp koyabilecek karşılaştırmak için.[Bu mesaj indream tarafından 08 Aralık 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 pet mage olmak elixir +9 olmadıgı sürece gercekten gereksiz. bir kere hp az oluyor. cunku +8 yerine max +7 giyiorsun. zaten vuramıyorsun kimseye. unique takıları ve deg def helmet bir de lycoan +6 +7 si olan adam kraldır. milyon tane pet gelsin istersen[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 lvl 62 and 115 nps? wtf? Yanlış anlama hocam ama sen bu işi bilmiyorsun gibi geldi bana biraz...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bilinç işte pet mage böyle bişi anla. lvlin 62 olur ama np 115 olur. paperlıga en gusel ornek poli bakın nasıl kesio çatur çutur. msnden cevap vermio alacam façasını aşağı o olacak[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Np için toplasan 5 kere cz 2 3 tane de savaşa girmişimdir savaş karşıtı, barış taraftarıyım ben "PEACE" :) 10k yı geçtiğimi hatırlamıyorum önceden de bahsettiğim gibi cz ve war sadece sinirlerimi bozuyor 1 akıllıya hasretim bu kadar içler acısı durum. 1 2 ay önce 1gece sinir harbinden 1 aptal priest ile tüm npmi feda etmiş biriyim lazım da değil :) param var satın alıyorum :D [Bu mesaj indream tarafından 08 Aralık 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Hayır hoca alakası yok. Pet de iyidir paper de. Paper için ucuz diyorsunuz ama hiç de öyle değil esasında. Zortdananak yatmaması lazım paper magenin. İyi vurmakla bitmiyor iş. Ayrıca pet mageyi çok kral oynayanlarda gördüm açıkcası...Hakkını verebildikten sonra her char iyidir.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yok abi ucuz demedim ben. pet daha ucuz ona bakarsan bir paperda olması gerek itemları sayayım arese göre deg def helmet 15 20 gb arası lycoan +6 +7 30 dan 70gb ye kadar deişio +8 set o basit 150m dual rol roc olmazsa rom ikisi eder 60 gb ep 10 15 gb hiç olmazsa mage earing tanesi 450 600m. buyur sana fiyat listesi seç begen al :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar