BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 üye oluyorum şimdi. //nerden üye olunduğunda bulabilsem :S //² hah üye oldum :D[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki: Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :D Nexus, 28 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki: kimse kızınca kahretsin adamım kıchını tekmeleyeceğim senin o beyaz poponu duvardan duvara sürterim adamım demez [Bu mesaj BioHazarD tarafından 06 Aralık 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj BioHazarD tarafından 06 Aralık 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bu topici şimdi gordum ve direkt olarak programı indiriyorum şu anda. Verebileceğim tam desteği vereceğim...[signature][hline]We've had our share of hard times but that's the price we paid and through it all we kept the promise that we made I swear you'll never be lonely... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sanmiyorum ole bi sorun olacagini ama gende emin dilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 makinayı günde 3 4 saat bazende 6 saat kullanan ben , geri kalan zamanda açık bırakıyorum program ile downloadları. bırakıyorum hesaplasın. bizim gibi yapan yüzbinlerce makina sayesinde süper bilgisayarlardan daha çok hesaplama gücü elde ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 biraz sey olucak ama anlamadım hic bir sey yuakrdakilerden. nciddi ciddi kansere karsı birsey mi ?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 error veriyor linkler bi daha baksaniza yahu .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 devamö etmiyor sanırım..kurdum ama linkler patlamış grup falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Şimdi bana yardım gerek; Programı indirdim, şifre ad vs. giriyorum login olacağım bana diyor ki; Unable to connect to the UD server. Please try again. If you are a using a proxy server, please verify the settings with your network admisitrator. Ev den bağlanan bir ADSL kullanıcısıyım. Modem Zoom X5. Ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 proje complete olmus,cozdulermi kanseri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 evet bana da mail geldi protein folding için de sanırım 100.000 cpu yılına denk hesaplama bitmiş. Belki de o 100.000 yıl koydukları üst sınırdı, bu sınıra kadar ne bulabilirsek şekilde. Sitesine girip bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 grid.org kapandı ama ana sayfada başka grid sayfalarına link vermişler bence http://www.computeagainstcancer.org/ buna destek olalım topluca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 veya fight aids grid'e http://fightaidsathome.scripps.edu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Access to unprecedented computing power is advancing the work of cancer researchers from academic institutions, government agencies and independent labs. unutmayın ki sagladıgınız cpu gucu hic bilmediginiz isler icin kullanılıyor olabilir, cunku kullananlar nasıl bi ilac bulsak da voliyi vursak zihniyetindeki ilac sirketleridir, hatta amerikan hukumeti laboratuvarlarıdır. [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 22:31 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 sağol kertenkel bu ikisini görmemişim ben ben de şu anda grid'in bir nevi devamı olan şuraya üyeyim; http://www.worldcommunitygrid.org/ [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 14:49 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar