Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uçakta yanında gitar götürmek hatta amfi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
niye allah belamı versin ya ?
warwick'in tonları ve şekli hoşuma gidiyo orda da denerim güzelse hoşsa alırım niye kü?
amfim ne kdr eder bu arada piyasayı pek takip etmiyorumda?
demin bi sitede baktım 0'ı 700 dolar gibi bişi diyodu fazla geldi bana. ama iyice modeline baktım neyse...

(bu arada konunun gerçek başlığına döniyim bugün görevli 80 dolara gitarı ayrı bi bölüme koyduklarını söyledi bende yuh dedim hatta uza dedim(içimden tabii ki))
Mesaj tarihi:
ben klasik gitarimi almistim yanima ucakta. Sonra da iste usteki el bagajlarinin oldugu yere koydum. Hiç bisiyde olmadi. Bence sen de alabilirsin.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek

DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki:
HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 14 August 2003 16:05 tarihinde demiş ki:
Bu arada MusicMan seversen şöyle bişi var. En alttaki. Kaçırılmıcak cinsten bişi. Ah amerikada olmak vardı...[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.

bu site cep telefonu veya uydu sitesi gibi bişi
anlamadım?
stingrayler özellikle görünüş olarak hoşuma gidiyo ama warwick'in yeri bambaşka
linki bulursan bi bakarım iyi olur..[hline][b][i]-->Four String Magic<--
Herkes başkası ve hiç kimse kendisi diilse ben kimim?
Mesaj tarihi:
Kargo çok mantıklı. Hem garanti altında olur...

UYARI, HARDCASE İŞE YARAMIYO! Hardcase delindi!!! Hayvan herifler nası bi fırlattılarsa... bi yerde demiri fln mı bulmuş ne, hardcase delinmişti... eh gitarı siz düşünün artık...

Bence arayıp bi sor; şöyle şöyle, yanıma alabilir miyim diye. Yanına alamayacaksan, hiç kasma, yazık. Ya da kargoyla gönder.
Mesaj tarihi:
Bence de ara konuş, yanına alamıyorsan babacum'un yöntemini kullanarak yanına almayı deneyebilirsin. O da olmazsa kargo en mantıklı çözüm gibi gözüküyor.[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
Uçak için özel metal caseler var "flight case" denen. Onnar iyi. Bu arada zaten yanına alıcaanı düşünerek problem olmaz dedim ben. Al yanına rahat et. :)

Ayrıca önceden de dediim gibi warwick FNA'ya bi bak. Fortress filan zorlar seni. :) Gerçi dünyanın en iyi basslarından biri deniliyo ya.

Bak aslında G&L de düşünebilirsin. Bi G&L 2500 ile çıkaramıycağın ses yok gibi bişi. Dayanıklı. Retail'i yüksek. Ne ibanez gibi dar perdeli ne Tobias gibi geniş perdeli. Leo Fender in Fenderden kovulduktan(!) sonra (bilahare musicmanden den şutladılar enteresandır) tasarladığı model. Her türlü tavsiye ederim. En şahane basslardan biri. Ama ille de warwick sound istiyosan warwick alacan başka yolu yok.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Mesaj tarihi:
abi bence hosteslerden birini kasafaya al size havada bi rock konseri falan veriim falan de ne bilem belkı tongaya duserler :)
Saka bi yanada abi sor bence ama diosankı ben kafaya alırım hostesleri gotur alırsın zaten kafayada ucaga kadar nerelerden gececen nasıl izin alacan 10 kişi warsa bunlardan 1'i kesin izin vermicek bokluk cıkarcak turkiye deılmı ?[hline]Yalan söylemek, doğruyu söylemekten daha zordur.
Mesaj tarihi:
sağolun arkadaşlar cvplarınız için ama geçen sayfada belirtmiş olduğum gibi yetkili biriyle konuştum ve 80 dolara ayrı bi bölüme koyduklarını öğrendim ve böylece vazgeçtim :).
bi şekilde bi çözüm bulurum artık ordan yeni bi tane alırım muhtemelen para bulursam artık...

Horace saol önerilerin için aklımda bulundurcam zaten alırsam tekrar yardım isterim senden.[hline][b][i]-->Four String Magic<--
Herkes başkası ve hiç kimse kendisi diilse ben kimim?
  • 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Utanmadan up'lıyorum konuyu.

Almanya'dan arkadaşa 1000 euro'luk amerikan fender aldım. Gitar şeklinde fender hardcase'iyle birlikte geldi. THY ile Türkiye'ye gelirken sorun çıkmaz di mi?

İki yıl önce ucuz bi gitar getirmiştim ama gigbag'leydi ve hafifti. Üst göze rahat sığmıştı, sorun olmamıştı. Bu hardcase malum çok ağır 9-10 kilo nerdeyse. Kargoya da vermek istemiyorum, malum 1000 euro'luk alet ve bana ait değil. Var mı bilgisi olan?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
kilo hesabı yapıyorlar almanyada - bilmiyorum. ama uçağa almazlarsa hardcase'i gitarı kılıfa koyar yanına alır, hardcase'i uçağın bagajına veririsin
Mesaj tarihi:
said:
İki yıl önce ucuz bi gitar getirmiştim ama gigbag'leydi ve hafifti. Üst göze rahat sığmıştı, sorun olmamıştı. Bu hardcase malum çok ağır 9-10 kilo nerdeyse. Kargoya da vermek istemiyorum, malum 1000 euro'luk alet ve bana ait değil. Var mı bilgisi olan?

bagajın ağırlığının maksimum 20 kg olması gerekiyor bildiğim kadarıyla.Bagaja vermedi öneririm ama sağına soluna hatta heryerine kırlılacak çıkartması yapıştır.Ama bu onun sağlam geleceği anlamına gelmiyor.THY çalışanları bagajlar konusunda hiç hassas değiller.Son olarak 2 hafta önce yeni aldığımız bir valiz uçaktan indiğide yırtıktı.İstersen yeni valiz verirler ama bagajın içindekilerin hasarı karşılanıyormu bilmiyorum.

THY yanına gitar almanda bi sorun çıkartmıyor.Rahatça kılıfıyla yanına alabilirsin.

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 16:36 tarihinde, Feeblemind tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hardcase i uçağa almadılar en son kargoya indirdiler, kapatma yerlerinden biri kırılmış ama gitara bişi olmadı.
ben normalde gigbag kullanıyodum onu alabiliyosun yanına
ben ufak bi amfi+ gitar götürdüm 2-3 sefer uçakta sorun olmuyo
biraz sıkışıyosun ama koltukta :P
  • Yeni Oluştur...