Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Q u o t e: (note, I'm a hunter) Warrior: Can you heal for us in SM? Me: I can't heal anything other than my pet. Warrior: But I've seen hunters heal before Me: Right, the spell is called "heal pet", we can only heal something if it is our pet Warrior: oh, ok, thats fine. (invites me) Upon accepting the invitation, the group already had 2 shamans in it. more than enough to heal. [Party] Warrior: OK, how do I become your pet? [Party] Me: uh.. type /console reloadui pokute, dont worry if you get an error box afterwards [Party] Warrior: OK, done, so you can heal me now? Shaman whispers: wtf You whisper to shaman: uhhh haha i dont think he knows shamans can heal A while later the party is really rocking SM, we've killed herod without wiping and just finished whitemane.. [Party] Warrior: OK, how do i change it back so im not your pet anymore [Party] Me: haha.. me and the shamans have been laughing about this for like an hour, dude - you never were my pet, they were healing you the whole time [Party] Warrior: what do you mean, how did you give me orders if i wasnt your pet [Party] Me: orders? [Party] Warrior: i got this big red arrow over monsters sometimes, that was you telling me to attack it, right? [Party] Me: yeah, but, uhh i can do that to anyone [Party] Warrior: yeah, so how do i change it back so im not your pet anymore [Party] Me: ... [Party] Shaman: sucker, you're his pet forever now.. i cant believe you would fall for that noob [Party] Warrior: WTF im reporting you (warrior hearthstones) Warrior whispers: why would u do that to someone and scam them like that just release me from being ur pet plz You whisper to Warrior: Sorry, you're my pet forever now. nothing i can do about it Warrior whispers: im going to report you to a gm You whisper to Warrior: I order you not to, pet Warrior whispers: /counsel reload Warriorname, right? You whisper to Warrior: I order you to remain my pet, pet Warrior whispers: f u You whisper to Warrior: I order you to stop whispering me Warrior is ignoring you.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 türkçesi?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 güzelmiş :) absolut bana smartpeti yollarmısın plx ?[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Lol desem baya bir eksik kalır herhalde :D Evet bende bu oyun konusunda baya cahel sınıfına girerim herhalde ama bu apayrı bir boyut.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 euheuhe *!kopar* [signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| [Bu mesaj Revell tarafından 06 Aralık 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Realmoste Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Çok iyi :D Gerçek değildir umarım ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 *roflcopter* derler ya ni :) gulmek ne kelime sirkette bunu okurken yarıldım millet deli gozuyle bakmaya basladı.hauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Oha. Bir insan bukadar s. olamaz. Herhalde ya gerçek değildir yada warrior 10 yaş altıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Benim hoşuma giden kısmı u give order by red arrow ve birde sondaki konuşma kısmı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Olamaz. Boğuluyordum ehaueh [Party] Warrior: i got this big red arrow over monsters sometimes, that was you telling me to attack it, right? Aslında temel mantık çok hatalı değil lool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 54 lvl bir warriora stancelerin ne olduklarini nasil alindiklarini anlatmishtim bir keresinde.konu da su sekilde bashlamishti. msg atti adam yardimci olurmusun diye. bende ne gibi falan dedim. dedi ki ben fury oldum. imp intercept aldim ama skill gelmedi. satilmiyorda . nerde hata yapiyorum. dedim ki birsey almana gerek yok sadece cooldownu kisaltiyor o yani ozel birsey yapmana gerek yok. iyide dedi o skill gelmiyorsa nasil cooldownu azalicak. dedim ki nasil gelmiyorsa o skill sende var ac spellbookunu var orda ordan al ishte. adam yok dio ben var nasil olmaz diyorum. biraz debelendikten sonra anladik ki adam hicibr stance questini yapmamish.. Edit: Bilmeyenlere intercept 30 lvl berzerker stance questinin yaninda gelir. [signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök [Bu mesaj Delidumrul tarafından 06 Aralık 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 biraksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Buda güzelmiş.. :) Bizim guild ten biri bir gün ogrimmarin ortasında fd yapıp yel yaptı "ress me plz ally rogue killed me" 2 kısı cıddı anlamda reslemeye calıstı 4 5 kısıde rogue aramaya başladı :D Fearlar aoe ler havada ucusuyordu :)[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 gülüyorum 5 dakkadır çok iyi ya XD[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 puhahahha,nasıl bi saflık olur insanda[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hahahah hunters mark olayı süpermiş :)[signature][hline]Burning Legion-Mave Night Elf Rogue Stormscale-Rekshak Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 super =)[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ıste bu yuzden hunter oynaması en eglencelı class alrdan bırı hahaha oldum gulmekten felaket bısı bu FD ıle cok adam kekledım cok eglendımde boylesı off ozellıkde su arrow olayına bıttım[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bide adam level 40a gelmiş sm yapıyo ahahahahahah :D iptalim zor yazdım bunu..[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Emin olun tonla var böle adam, bu kadar salağı varmıdır bilmiyorum ama benzeri çok, mesela sadece son 3 günde gördüklerim. Bir tane level 51 warrior ve sunder armorun ne işe yaradığını bilmiyor, adama ZF'ini başından itibaren sürekli "sunder armor kullan" dedim. 3-5 mob grubu böle devam etti bu sonra "kullanmıyosan gruptan atıyorum haberin olsun" dedim. adam "bende sunder armor yok teach etmedim ne işe yarıyor bilmiyorum" dedi. Önce gruptan attım sonra 3 saat kadar wisperdan ne olduğunu ne işe yaradığını anlattım. zaten 2 gündür ne zaman oyuna girsem beni soru yağmuruna tutuyor , "şu ne işe yarar, şu nasıl kullanılır falan diye" 2.si 49. level bi hunter petsiz geldi instansa, " çağır petini" diyorum "yapamam" diyo, "neden" dedim. çok mutsuz biraz daha durursa kaçacak, zaten bu kaçan 20. hayvan sinir oldum nasıl mutlu edilirki bu, sürekli ıslık çalıyorum, onla oynuyorum falan ama bi türlü mutlu olmadı" dedi. bende git Sims oyna sen sana o yakışır dedim. sonra dayanamadım onada anlattım "hayvanını besliyeceksin, üstünde yemek bulundurcaksın, sürekleyip üstüne bırakacaksın yada feed pet diye bi skill var ona basacaksın" asıl anlamadığım bu adam nasıl 49 olmuş petsiz , helal valla adamdaki azme hayran oldum. En bombası gene bi 46. level hunter (zannediyorum hunter talent ağacı değişip imba oldu muhabbetleri dönünce, tüm salaklar hunter açmış bi tane ondan hunterlar denk geliyo sürekli) sürekli yakın saldırcam diye uğraşıyor, ya diyorum uzakta dursana , uzaktan ateş et. "kurşunum yokki yaratıklardanda düşmüyo , nasıl oyun anlamadım ben , kurşun için hangi yaratıkları kescem bulamadım" dedi, ona kasmadım zaten "anlatamıyacam şimdi bide sana" diye direk attım gruptan. Artık melee takıla takıla 60 da olur MC'de yapar o eminim. :D[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 LFG Onyxia thing Im a really strong hunter dıe yell cekıo IF de herıfın level 32 hööööst oldu mıllet amcam onyxiadan sonrada ragnaros sololıycak zaten IMBA geyıgı donen butun charlarda bırıkıo bole tote mtıkmıyen melee allah ne evrdıyse dalan bır shaman gordum BG de en enteresanı ıse bır hunter arkın +12 str two handed axe a 80g verıcek olmasıydı adam lvl 32 axe ıse 44 mu ne adama dıom agılıty kasman lazım dıe adam bana 60 olalım kasıcam dıo :) sanırım bunanr wow un cok kolay oyun yapısından oluo sole bole oyun tıkamadıgı ıcın ınsanalr farketmeden class larını ogrenemden 60 oluyorlar bızım guıldde mısal dangalak bı hunter var adamda pet control hak getıre petı bızı 5-6 defa wıpeladı uldamanda poly lerı bozuyor traınle bılımum yaratık egtırıyor vs vs [signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang [Bu mesaj Viktor tarafından 06 Aralık 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: FreEmoon, 06 Aralık 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Emin olun tonla var böle adam, bu kadar salağı varmıdır bilmiyorum ama benzeri çok, mesela sadece son 3 günde gördüklerim. Bir tane level 51 warrior ve sunder armorun ne işe yaradığını bilmiyor, adama ZF'ini başından itibaren sürekli "sunder armor kullan" dedim. 3-5 mob grubu böle devam etti bu sonra "kullanmıyosan gruptan atıyorum haberin olsun" dedim. adam "bende sunder armor yok teach etmedim ne işe yarıyor bilmiyorum" dedi. Önce gruptan attım sonra 3 saat kadar wisperdan ne olduğunu ne işe yaradığını anlattım. zaten 2 gündür ne zaman oyuna girsem beni soru yağmuruna tutuyor , "şu ne işe yarar, şu nasıl kullanılır falan diye" 2.si 49. level bi hunter petsiz geldi instansa, " çağır petini" diyorum "yapamam" diyo, "neden" dedim. çok mutsuz biraz daha durursa kaçacak, zaten bu kaçan 20. hayvan sinir oldum nasıl mutlu edilirki bu, sürekli ıslık çalıyorum, onla oynuyorum falan ama bi türlü mutlu olmadı" dedi. bende git Sims oyna sen sana o yakışır dedim. sonra dayanamadım onada anlattım "hayvanını besliyeceksin, üstünde yemek bulundurcaksın, sürekleyip üstüne bırakacaksın yada feed pet diye bi skill var ona basacaksın" asıl anlamadığım bu adam nasıl 49 olmuş petsiz , helal valla adamdaki azme hayran oldum. En bombası gene bi 46. level hunter (zannediyorum hunter talent ağacı değişip imba oldu muhabbetleri dönünce, tüm salaklar hunter açmış bi tane ondan hunterlar denk geliyo sürekli) sürekli yakın saldırcam diye uğraşıyor, ya diyorum uzakta dursana , uzaktan ateş et. "kurşunum yokki yaratıklardanda düşmüyo , nasıl oyun anlamadım ben , kurşun için hangi yaratıkları kescem bulamadım" dedi, ona kasmadım zaten "anlatamıyacam şimdi bide sana" diye direk attım gruptan. Artık melee takıla takıla 60 da olur MC'de yapar o eminim. :D şu warriorla ingilizce konuştuğunu varsayıyorum bu adam madem ingilizce biliyo bari skillerin açıklamasını okumaya mı üşerniyolar nedir anlamadımki yoksa bariz salaklıkmıdır bu?[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 You whisper to Warrior: I order you to stop whispering me Warrior is ignoring you. eet adam gerçekten onun peti olmuş lol![signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 OMFG ahahah abi bu eger gercekse inanilmaz bisi iptal oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 41 olup oomun ne oldugunu bılmeyen vardı ya hemde 2 arkadaş. Şaman bunlar, girdik sm ye.Heallıyorum ben dedım healer olım bari. Neyse sureklı dıyorum bekleyın oom oldum dıe. En sonunda patladı biri WTF is OOM??? heh[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar