Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkeden // Korkmaya Hazır olun

anartheelf

Öne çıkan mesajlar

Evet Van-Hellsing adlı filmi izledikten sonra eski cdler rafımdan Darkeden cd sini çıkardım ve oyunu bir iştahla kurdum ( filmle ne alakası var diyenler okuyun ve görün)

Vampirler VS. Vampir Avcıları

evet bu oyunda vampirler ile vampir avcıları savaşıyor, istediğiniz ırkı olma hakkınız var (ama eğer balde tarzı filmin üstüne gaza gelip oyunu kurduysanız kesin slayer(vampir avcısı) olursunuz ;) )

Oyunun Kurulumu ve üyelik

Öncelikle İngilizce ana sayfa ya tıklatıyoruz. Açılan Darkeden sayfasından sol tarafta "account" kısmı var oraya tıklatıyoruz, çıkan formdan "Id" kısmına kullanıcı adını giriyosunuz, dikkat edin bu karakter adı değil kullanıcı adı, vede digit number kısmına unutmamanız gerek (sonra açıklıcam) numarayı giriyosunuz, diğer kısımları kafanıza göre doldurduktan sonra anasayfadan clienti downloada başlıyoruz. Download bitince setup u yapıp oyunu çalıştırıyoruz, başta korece gibi gozuksede aslında oyun ingilizce desteğide var, gerekli yamaları çektikten sonra oyuna giriyoruz.

İlk karakter

açılan oyun menusunden oyunun süper müziğini dinledikten sonra "connect" e basıyoruz ve gelen kısımdan server' ımızı seçiyoruz (1 server var zaten) ve açılan yerden "create" e basıp karakter yaratma ekranımız geliyor

Vampirler

Vampirler aslına bakılırsa avantajlı görünüyolar çünkü

-bi dolu skilleri var örn: Yarasaya dönüşme, Kan emerek Hp sini artırma,Görünmez olma,Felç etme gibi ilk leveller için olan skillerin dışında leveli yüksekler içinde Gök taşı düşürme ye kadar giden süper ötesi skilleri var

-Kolay Kolay bi slayer Vampir Ülkesinin etrafında gezemez çünkü görünmez olamaz ve hemen indirirler bu nedenle rahatca gezip level alırsınız

-Avlanmak için süper bölgeleri var ve oralarada kolay kolay salyerlar giremez

-Tipleri çok karizmatik hele bide Pelerin giyince manyak gözüküyolar

ve dah bi ton var ama birazdan slayerları övelim

Vampir Avcıları

Bunlar 5 e ayrılıyo

1-Blader: bu tip avcılar blade türünde kendilerini geiştirdekleri için blader deniyo, Str leri yüksek olur, blade skilleri kalitelidir ama Görüznmez vampirler kolay tuzağa düşürür.

2-Sword Master: bunlar kılıç kullandıkları için bu ismi alırlar, bunlarından Str leri yuksektir, swordun blade den farkı sword eline kalkan alabilir ama dmg si daha düşüktür

3-Gun Master: bunlar Silah kullanırlar, bu da arasında 3(yada 4) e ayrılıyo sniper,smg,mg gibi bunlar hakkında tek bilgim, level 50 de kendilerini gizleyebiliyolar(yarı görünmezlik)

4-Healer: bunlar cross kullanırlar ve heal büyüleri vardır, bunu dışından vampirlere zarar veren saldırı büyüleride mevcuttur.

5-Enchanter(benimde olduğum): bunlar saldırı skilleri üzerine gelişmiştir özellikle level 45(aura ring) de ve 60(Visible) aldıkları 2 büyü çok etkilidir, bunlar levle 60 dan sonra görünmez vampirleri görme yeteniğini öğrenirler bu nedenledirki vampirler en çok enchanter dan tırsarlar.

eveeet ırkımızı ve mesleğimizi seçtikten sonra karakter yaratma ekranında gerekli şeyleri yapıyoruz ki en önemlisi eğer insan iseniz statlarınız zarla belirliyo ve bu zarı istediğiniz kadar atma şansınız var yani mesleğinize göre ayarlayın onu.

oyuna giriş

Oyun Kombinasyonları

önemli tuşları yazıyorum

Tab: inventory
rctrl+tab : wear penceresi
rctrl+k: karakter bilgileri
lalt+parti yapacağınız eleman : parti
ralt+trade elemanı: trade

Slayerlar İçin
Oyuna başladığınızda Tutorial bölgesi diyide tabir edilen yerdesiniz hernekadar tutorial bölgesi ise şehrin dışında kesin vampirler görünmez olup tuzak kurmuşlardır. siz öncelikle inventoryinizi açın ve gelişmek istediğiniz daldaki silahınızı wear windowdan giyin, biz örnek olarak blade alalım, bladeinizi giydikten sonra mavi teleport kapısına girin ve güvenli olan öğrenme yerine girin, orda bi ton zombi ve benzeri yaratık göreceksiniz bunlar kolaydır hemen level atlarsınız, öldürdüğünüz yaratığın kafasını alıp satabiliyorsunuz, yaratığa tıklatın eğer itemi varsa ı düşecektir yoksa kafası düşecektir o kafalarıda npc lere satacaksınız, levle 5 e gelince ilk skillinizi öğrenme vakti geldi, tutorial zone den çıkın ve "Knight guild" e gidin, asansörle 3. kata çıkın ve blader dan ilk skilinizi öğrenin "spiral slay" yada öyle bişi idi :D, sonra sağ altta skill penceresinden skillinizi seçin ve tekrar tutorial zoneye gidin, yaratıklara sağ tıklayarak skillinizi kullanın ama dikkat edin mana biterse yaratıklardan çıkan yada kafaları satıp aldığınız "mana ampul" leri içmeyi unutmayın. kalanı oyunda oynaya oynaya öğrenirsiniz.

Vampierler için

Vampirlerde oyle bi ton meslek olmadığı için iş kolay :D vampir iseniz limbo diye bir kalede başlıyacaksınız, sola gidin ve alt kata inin sizde zombi göreceksiniz zombilere bir kaç kez vurun ve kanamaya başlayınca onları ısırın ( skill penceresinden ısırmayı seçin ve yaratığa sağ tıklatın) sizde bir kaç level alınca kaleye geri dönüp kapşonlu amcadan (adını unuttum) skilliniz
Sosyal ağlarda paylaş

yok o screenshotları siteden adlığım için korece, yoksa oyun inglizce desteğide var, dediğim gibi hemen hemen eşit ama eğer güclü olmak istiyosan Vamp oyna, ben insan oynuyom (vamp de oynadım)ama iyi oynuyorum leveli bende yüksek vampları bile kesiyorum ama bazen level i düşük gelip ben kesiyo(bkz: pvp taktikleri)[signature][hline]***********************************
****Bedava ".com" Domain isteyenlere***

Sosyal ağlarda paylaş

hoşuma gitti download ediyorum..[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :D
Nexus, 28 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
kimse kızınca kahretsin adamım kıchını tekmeleyeceğim
senin o beyaz poponu duvardan duvara sürterim adamım demez
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm oyunun sitesinden skilleri inceledim, bayağı taktiksel bir oyuna benziyor. Acaba bu oyun UO nun üstüne nostalji mi amaçlanmış..
Benimde hoşuma gitti 260 küsür mb client dosyası. Patch de 100 mb desek 2-3 saati alır en geç oyuna girmek. Ben ya vampir yada blader olmayı planlıyorum.

said:
Paylaşımın için sağol.
Sosyal ağlarda paylaş

vampire olcam. evil karakter oynatmayı severim :D[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

üü okadar yükledim error verdi[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

biraz oynadın bi yerlere gittim gelen gebertti giden gebertti sıkıldım çıktım :-P[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

desen yardim ederdim :D neyse girecegin zaman ortak bi zaman belirleyelim san itemlerle donatayim 15-20 de levle aldirayim sonrasini kendin kasarsin[signature][hline]***********************************

Sosyal ağlarda paylaş

Nasil skill öğreniyoruz acaba?
Lvl 15 oldum ama skill kullanamıyorum hide gibi?Nasıl aktif edecez fln acaba?[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!!
----------------------------------------
BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
Küçükken Domuza Domzi derdim.
Sosyal ağlarda paylaş

çok dandik bişey bea[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar çatır çatır dalıyo bana ben onlara dalamıyorum delircem :/[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

silah leveli çok daha önemili benim grade level 5 vampirler sanıyoki bu dandik oysa görünmez vmapleri bile görebilme yetenegim var[signature][hline]***********************************

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...