Masteis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 son 2-3 gün çok mutluydum üzülecek hiç bir neden yoktu yani beni sıkıntıya sokacak bir derdim yoktu fakat bugün nedenini bilmediğim bir sıkıntı var içimde. Ama garip olan mutluda olmak istemiyorum. Değişik bir durum içerisindeyim. Çok sıkılıyorum yapacak birçok şey olsada yapmak gelmiyor içimden. Çalan şarkılarda ayrı bir bastırıyor beni içeri. Dışarı çıksam 2 sokak ötesi dağ. Bugün neden böyle oldu diye merak ediyordum hemde sıkıntımı paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 2 kaşık Passiflora iç güzel bi uyu rahatlarsın.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 keder yanılsaması...mutlu olmaktan sıkıldın belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ilginç..hem mutsuzsun ve şikayetçisin hem de mutlu olmak istemiosn.. o zmn kasma ama bırak tadını çıkar sıkıntının..dicem de=) bilmem ki anlamadım..acı da çekio musun?..teşhis koyucam da koyamıorm hmn ölle...mazoşist..?=) ...yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ahh ahh keşke mutlu olabilmek oklay olsadı bi formulu olsadı[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 2 sokak otendekı dağa cık temız hava ıyı gelır belkı.[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Depresyon?[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 şarkı dinleme derim[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Hayatımın En Güzel Günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Masteis, 08 Aralık 2005 17:41 tarihinde demiş ki: son 2-3 gün çok mutluydum üzülecek hiç bir neden yoktu yani beni sıkıntıya sokacak bir derdim yoktu fakat bugün nedenini bilmediğim bir sıkıntı var içimde. Ama garip olan mutluda olmak istemiyorum. Değişik bir durum içerisindeyim. Çok sıkılıyorum yapacak birçok şey olsada yapmak gelmiyor içimden. Çalan şarkılarda ayrı bir bastırıyor beni içeri. Dışarı çıksam 2 sokak ötesi dağ. Bugün neden böyle oldu diye merak ediyordum hemde sıkıntımı paylaşmak istedim. pardon nerde oturuyosun?[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 poooooooooour your misery down on meeeeeeeeee[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sen mutluluğunu sorguluyosun[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ne guzel işte çık dağ bayır gez =)oranın havasını al ... bak heidi geldi dağ deyince aklıma birden....hey gidi cocukluğum heyy..ne gunlerdi bea ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 @unac: Çeşme-izmir kuru motosiklet gürültüsü+dışarı bakınca yarısı kalmış yarısı gitmiş ağaçlar, bomboş dağ... ne çim ne başka birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 geçici olduğu kesin. fazla üzülmemeye çalış ama nasıl yapman lazım bilmiyorum.aslında çok düşünmekten oluyo bunlar.bana da oluyo sık sık.bi yerden bi şey çıkıyo ve sevdiğin bi insan sana güzel bişeyler söylüyo o zaman mutlu olmak istemesende bi tebessüm oluşuyo.bunlar fazla yanlız kalmaktan içimize atmaktan ve aşırı multuluktan oluyo.hayat rüzgarına kapılınca bunlar aklına bile gelmez bi zaman. kolay gelsin sana da bana da.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 09 Aralık 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 içinde bir sıkıntır vardır belkide isimlendiremiyorsundur yada için içine sıgmıyordur.banada oluyor bazen bu aralar daha çok oluyor gerçi insan içinde olmadıgım süre zarfları içinde gerek düşüncelerimle gerekse müzik dinlerken bir garip oluyorum...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bir şeylerle uğraş. ne bileyim şööyle tığa dantele merak sar. olmadı darwin'in evrim teorisini incele. veya michael jackson gibi geri geri yürümeyi öğren. ya da al biletini bir süre şehir dışına çık. ben öyle yapıyorum.[signature][hline]ice age coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar