Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıkıntı

Masteis

Öne çıkan mesajlar

son 2-3 gün çok mutluydum üzülecek hiç bir neden yoktu yani beni sıkıntıya sokacak bir derdim yoktu fakat bugün nedenini bilmediğim bir sıkıntı var içimde. Ama garip olan mutluda olmak istemiyorum. Değişik bir durum içerisindeyim. Çok sıkılıyorum yapacak birçok şey olsada yapmak gelmiyor içimden. Çalan şarkılarda ayrı bir bastırıyor beni içeri. Dışarı çıksam 2 sokak ötesi dağ. Bugün neden böyle oldu diye merak ediyordum hemde sıkıntımı paylaşmak istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masteis, 08 Aralık 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
son 2-3 gün çok mutluydum üzülecek hiç bir neden yoktu yani beni sıkıntıya sokacak bir derdim yoktu fakat bugün nedenini bilmediğim bir sıkıntı var içimde. Ama garip olan mutluda olmak istemiyorum. Değişik bir durum içerisindeyim. Çok sıkılıyorum yapacak birçok şey olsada yapmak gelmiyor içimden. Çalan şarkılarda ayrı bir bastırıyor beni içeri. Dışarı çıksam 2 sokak ötesi dağ. Bugün neden böyle oldu diye merak ediyordum hemde sıkıntımı paylaşmak istedim.

pardon nerde oturuyosun?[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5-6
Sosyal ağlarda paylaş

geçici olduğu kesin. fazla üzülmemeye çalış ama nasıl yapman lazım bilmiyorum.aslında çok düşünmekten oluyo bunlar.bana da oluyo sık sık.bi yerden bi şey çıkıyo ve sevdiğin bi insan sana güzel bişeyler söylüyo o zaman mutlu olmak istemesende bi tebessüm oluşuyo.bunlar fazla yanlız kalmaktan içimize atmaktan ve aşırı multuluktan oluyo.hayat rüzgarına kapılınca bunlar aklına bile gelmez bi zaman. kolay gelsin sana da bana da.[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»

[Bu mesaj VipeR tarafından 09 Aralık 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

içinde bir sıkıntır vardır belkide isimlendiremiyorsundur yada için içine sıgmıyordur.banada oluyor bazen bu aralar daha çok oluyor gerçi insan içinde olmadıgım süre zarfları içinde gerek düşüncelerimle gerekse müzik dinlerken bir garip oluyorum...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...