tanoren Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bu Berserk Outtakes yanlış hatırlamıyorsam, dvd düblajı sırasında düblörlerin saçmalamalarından oluşuyordu. Ben bir gazla indirmiş sonra da çok küfretmiştim. Sendeki farklı bişeyse hemen bakalım valla. adamlar kendi kendilerini gülüyorlar felan, kıl olmuştum.[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Zaten OVA olarak sadece yayınlandı. OVA değil aslında. "Outtake" ismini alan şeyler genelde yapımda saçmalandığı için çıkarılan parçalar oluyor. Yani sendekiler doğru.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Berserk 283 Millennium Falcon Arc Chapter of Falconia Fierce Gale http://bt.evil-genius.us:60000/files/torrents/%5BEvil_Genius%5DBerserk_v32c283.rar.torrent [ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 12:18 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 296 Berserk ehh sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 şükür kavuşturnana edit: of çok kısa geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Puck hand of godı ne hala getirdin :) çok şey olur diyordum ama kısacık tekrar bölümü gibi oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Online olarak okuyabileceğim bir yer yok mu ya? Ben en son 270 küsürde bırakmıştım, zip indirmektende nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 burdan okuyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 behelit behelitle balık tutmakta yaratıcı bi fikirdi ama kabul etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Berserk 297 Berserk 298 hiç arayı bukadar uzun tutmamışlardı :S bakalım griffin arkasında bu demon orduyu gören pop hala onu kurtarıcı olarak görebilecekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Virus said: burdan okuyabilirsin Ne güzel okuyordum seriyi ama volume 30 a kadar olan kısım kaldırıldı. herhalde teknik bir sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 site biraz kullanışsız :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Çok teşekkür ederim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Çok teşekkür ederim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bu ne böle ya adeta çok utyduruktu hiç bişe olmadı bişde bekledik oakdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 3bölümdür birbirlerini trolluyorlar, kentaro iyice agırdan almaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 sonunda.. Berserk 302 diğer bölüm mayıs 8 deymiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ben cbr formatında çekmiştim volume 33 den sonrasımı oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 volume 34 298de başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Berserk 303 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 takip edem yokmu baska hic. yeni bolum yine yalan oldu heralde 2 haftadır cıkmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 307 eylul sonunda cıkacak, bide son olan olaylardan sonra iyice koptu konu benim cocuklarım filan görür herhalde bitişini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 hahaha aynen ole oldu ya. hatta, adını hatırlayamadım simdi, yazarın oglu devam ettirir herif olunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 1989 dan beri yayınlanıyor artık yazacak birşeymi kalmadı bilmiyorum ama aşırı fantastik oldu bu gattza spiritworld olaylarından bir buff gelmesi lazım bunun dışında bir kurtuluş yok,ve birde şu dragonslayer kılıc muhabbetini anlatsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar