Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 geç gidiyo yada hiç gitmiyo mesajlarım[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 msn iyice sapıttı böyle giderse google talk kullanıcam..[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bağlanmadan önce hizmet durumunu kontrol edin. nasıl diye soracaklar, oturum aç düğmesinin altına doğru baksınlar.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Tüm sistemler kararlı ve çalışır durumda. diyo ama gel görki calısmıyo mesajlar gitmiyo vs vs[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ya bağlanamiosn bağlansan offline gözüküosn filan falan ewt bi sorun war[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 [signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lovolt Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bende de oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koray Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 var veya yok sana ne bundan? sen benim keyfimin kahyası mısın? hadi bakalım ikile anca gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Kronik ishal mağdurumusun arkadaşım ?[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koray Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sus bakayım sen sana fikrini soran olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Fikrimin sorulmasına gerek duymadan fikir beyanında bulunacak kapasiteye sahibim . Ama sen arkadaşım , sen deprem mağduru , sen çöplerin evladı , sen varoşların action man saçlı delikanlısı , sen burjuvazinin son gözdesi , sen holdinglerin yeni maskotu , sen , sen o kadar küçük ve kahnemsin ki , sen o kadar körpe ve hayatının baharında , insanlarla höpürdetmeyi o kadar çok seven bir insansın ki Koray , senin bu kifayetsiz ve bilinçsiz lafların karşısında söylenecek sözler ağzımdan dışarı kaçamıyor , yetemiyorlar . Unutma Koray , ben ve benim gibi büyük abilerin senin gibi ufaklıkları japon kale maçlarımızda kaleye oturtmak suretiyle 9 aylık oynarız . Bu laflarım sana miyen taşı olsun , unutma bunları . Bunlar sana benden hediye Koray . Seni sevmiyorum ama hala çok geç değil , hala ergenlik safhasına giren gençleri düzeltmek , onları gotik yapmamak için , onları melankoliye sürüklemeden yaşatmak için çok geç değil . Sen hayatının sonuna kadar sevilmeyen bir insan olarak kalacaksın belki , belki hiç bir kız senin elini tutmayacak , belki uzaktan bakıp dişlerindeki tellerin yansımasına gülerek seninle dalga geçecekler . Sevilmeyeceksin Koray , seni sevmek için bir neden yok çünkü ...[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koray Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hizaya gel muma çeviririm seni attırma benim sigortalarımı alırım ayağımın altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 gg.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Uzakdoğu dövüş stillerinin erbabısın Koray . Milli toybox şampiyonusun Koray . Seni seviyoruz Koray hep böyle çemçük ağızlı kal olur mu evladım ?[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koray Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bir gün yolda giderken denizi seyrederken aklına geldiğim oluyor mu hiç üzüldüğünü görmek ister miyim dayanabilir miyim ne sanıyorsun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Koray arkadasi ayaginin altina aldiktan sonra bende talep ediyorum acaba monitorun arkasindan nasil alicaksin ayaginin altina merak ettim[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid [Bu mesaj gellidus tarafından 08 Aralık 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koray Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 abi sen ne zamandır buralardaydın ya insan bi haber vermez mi çok kırıldım şimdi sana bir gün buluşalım abi çok özledim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konunun başlığına ayak uydurmuşsunuz haha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ban talebinde bulundum ya 5 ya 10 dakika sonra arkadasla yollarımızı ayırıcaz =)[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konu dağılmış bile =)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 :([signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bende bağlantı problemi yok. Ama mesajlarım gitmiyor ve gelmiyor. Giderse çok geç geliyor. bu tip tutarsızlıklar var.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bende ve arkadaslarımın neredeyse tamamında bu sorun var google messenger kullanmaya başlıycam artık sade ve sorunsuz...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yabancı bi kişi listemden [signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 internetin a.q gidiyorum buralardan balta girmemiş ormanlarda yaşicam[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar