Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msnde Sorun Olan Varmı

Daniel

Öne çıkan mesajlar

geç gidiyo yada hiç gitmiyo mesajlarım[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Fikrimin sorulmasına gerek duymadan fikir beyanında bulunacak kapasiteye sahibim . Ama sen arkadaşım , sen deprem mağduru , sen çöplerin evladı , sen varoşların action man saçlı delikanlısı , sen burjuvazinin son gözdesi , sen holdinglerin yeni maskotu , sen , sen o kadar küçük ve kahnemsin ki , sen o kadar körpe ve hayatının baharında , insanlarla höpürdetmeyi o kadar çok seven bir insansın ki Koray , senin bu kifayetsiz ve bilinçsiz lafların karşısında söylenecek sözler ağzımdan dışarı kaçamıyor , yetemiyorlar . Unutma Koray , ben ve benim gibi büyük abilerin senin gibi ufaklıkları japon kale maçlarımızda kaleye oturtmak suretiyle 9 aylık oynarız . Bu laflarım sana miyen taşı olsun , unutma bunları . Bunlar sana benden hediye Koray . Seni sevmiyorum ama hala çok geç değil , hala ergenlik safhasına giren gençleri düzeltmek , onları gotik yapmamak için , onları melankoliye sürüklemeden yaşatmak için çok geç değil . Sen hayatının sonuna kadar sevilmeyen bir insan olarak kalacaksın belki , belki hiç bir kız senin elini tutmayacak , belki uzaktan bakıp dişlerindeki tellerin yansımasına gülerek seninle dalga geçecekler . Sevilmeyeceksin Koray , seni sevmek için bir neden yok çünkü ...[signature][hline]g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

Koray arkadasi ayaginin altina aldiktan sonra bende talep ediyorum acaba monitorun arkasindan nasil alicaksin ayaginin altina merak ettim[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid

[Bu mesaj gellidus tarafından 08 Aralık 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...