Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msnde Sorun Olan Varmı

Daniel

Öne çıkan mesajlar

dün bndede vardı aynı sorun.
attıım msjlar karşı tarafa iletilmiodu fln.
ama şuan bi sorun yok gibi görünüo.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Daniel internet bölümüne de bakıyoruz, oraya da açsan cevap alırdın hem de acil tarafından.
Bir de msn deki işin ne kadar acil olabilir ki? Tel açarsın olur biter. Herşey yerli yerinde... (Laf dalaşı falan değil amacım, herkes acil diye konu dışına açsa tüm konuları, konu dışının bi özelliği kalmaz.)

Benim msn sorunsuz işliyor.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces***
Sosyal ağlarda paylaş

En son bişler söyliyen arkdaş saçmalamış. Msn de dünya kdar arkım var onlara herbirine telefon acıak kontürü yollarsan dediğini yaparım.

Dün ve bugünde aynı sorun bende olmakta. Ne zaman hallolur bilmiyorum. Neden olduğunuda..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zydar, 06 Aralık 2005 16:40 tarihinde demiş ki:
En son bişler söyliyen arkdaş saçmalamış. Msn de dünya kdar arkım var onlara herbirine telefon acıak kontürü yollarsan dediğini yaparım.

Dün ve bugünde aynı sorun bende olmakta. Ne zaman hallolur bilmiyorum. Neden olduğunuda..

sende haklısın ama hepsiylede acil işin olamazki?[signature][hline]So you think you can
Sosyal ağlarda paylaş

Zydar saçmalamışım emin misin?
Ölüm kalım meselesi olamaz ya msn den? Ne diyebilirsin ki en fazla arkadaşına?
Lütfen sen de biraz düşün, ne kontörü? Sen saçmalamışsın gibi bence. O kadar acilse ararsın olur biter.

Zaten anlatmak istediğim o değildi sen anlamamışsın pek.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces***
Sosyal ağlarda paylaş

1)Bunun yeri burası değil, internet... Hem böyle maydonozluklara uğramadan cevabını alabilirdin
2)Benimde az öncesine kadar msn bağlanmıyodu sürekli sorun çıkarıyodu, hatta topiğe de onun için baktım ama şu anda daha yeni bağlandı:D[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...