Daniel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Simdi kesin bi kac kisi cıkacak bunun yeri burası deil vs vs ama acilen ögrenmem gerekiyor sorun bendemi yoksa genelde herkesin msn inde sorun varmı benim msjlar gitmiyor offline oluyorum düsüyorum vs vs[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 dün bndede vardı aynı sorun. attıım msjlar karşı tarafa iletilmiodu fln. ama şuan bi sorun yok gibi görünüo.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bende de var ayni sorun ama rastlanti olabilir iki uc kisinin gorusune daha ihtiyac var.[signature][hline]wake up.... wake up.... topla kici basi yap make up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 3 kisinin sorunu rastlandı olamaz diye düsünüyorum =)[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 3 kişi diil yaa dün listemdeki en az 20 kişide vardı bu sorun.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Dün yaşadım o sorunu bugün pek bir şey yok. Ama bugün de arkadaşta var aynı sorun[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Valla bendede var aynı sorun msn deki arkada$lardada var.Dosya gönderemiyom msj gönderemiyom.Tek sende değil yani :)[signature][hline]So you think you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Daniel internet bölümüne de bakıyoruz, oraya da açsan cevap alırdın hem de acil tarafından. Bir de msn deki işin ne kadar acil olabilir ki? Tel açarsın olur biter. Herşey yerli yerinde... (Laf dalaşı falan değil amacım, herkes acil diye konu dışına açsa tüm konuları, konu dışının bi özelliği kalmaz.) Benim msn sorunsuz işliyor.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 En son bişler söyliyen arkdaş saçmalamış. Msn de dünya kdar arkım var onlara herbirine telefon acıak kontürü yollarsan dediğini yaparım. Dün ve bugünde aynı sorun bende olmakta. Ne zaman hallolur bilmiyorum. Neden olduğunuda..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bende bu ara sorun yaşıyorum ara ara icq yuda aktif tutmak lazım daha az problem çıkarıyo ikisinide kullanmayı alışkanlık etmek lazım.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: zydar, 06 Aralık 2005 16:40 tarihinde demiş ki: En son bişler söyliyen arkdaş saçmalamış. Msn de dünya kdar arkım var onlara herbirine telefon acıak kontürü yollarsan dediğini yaparım. Dün ve bugünde aynı sorun bende olmakta. Ne zaman hallolur bilmiyorum. Neden olduğunuda.. sende haklısın ama hepsiylede acil işin olamazki?[signature][hline]So you think you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Zydar saçmalamışım emin misin? Ölüm kalım meselesi olamaz ya msn den? Ne diyebilirsin ki en fazla arkadaşına? Lütfen sen de biraz düşün, ne kontörü? Sen saçmalamışsın gibi bence. O kadar acilse ararsın olur biter. Zaten anlatmak istediğim o değildi sen anlamamışsın pek.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 1)Bunun yeri burası değil, internet... Hem böyle maydonozluklara uğramadan cevabını alabilirdin 2)Benimde az öncesine kadar msn bağlanmıyodu sürekli sorun çıkarıyodu, hatta topiğe de onun için baktım ama şu anda daha yeni bağlandı:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ugraşıorum baglanmaya :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 of kafayı yicem en sonunda kafa atıcam bilgisayara. *kafalar msn e*[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kahretsin yaw msn deyim ne güzel şu msn yi kullanmak:)) *!hafiften uzar*[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bende msn ye baglanmama gibi problem yok.Geç gönderiyo msjları birde dosya göndermiyo.[signature][hline]So you think you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya deli ediyor mesaj yazıyorum yazıyorum duruyo duruyo 10dk sonra "MESAJLARINIZ ÜLEŞMEDİ" diye hepsini gerisin geri yollluyor lan BANA YOLLUCANA KARŞIYA YOLLASANA İBİK :hrr:[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 cidden onun mantığını bende anlamış değilim. yollamadıysa tekrar yolla niye bize işkence çektiriyosunki.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 aynı sorun bendede war... bütün millet çatır çatır yazıyo bnim mesajlarım gitmiyoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 baglanmıyordu şimdi baglandı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc [Bu mesaj jacabo tarafından 06 Aralık 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 [spo1=kimin msni kafayı yedi?][/spo] deli etti 2 gundur, zıkkımınpeki msn[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki: kücükken cok müslümandim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 listemdeki herkes offline gözüküosun diyo nedendir bilmem bi bilsem nedenini çözerim de üffff....[signature][hline]the white lady of rohan ~wish you were here~ taw$in ve gaplumbaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya 2 gündür böyle kafayı yicem.[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 2 gündür msn de iş yok desek dogrudur gidip geliyor gelsede birşey yapılmıyor mesajlar geç gidiyor vs... en azindan bende böyle bende şimdi baglana bildim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar