Lexius Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 [spo1=boydan][/spo] [spo2=klavye arka][/spo] [spo3=gitar arka][/spo] [spo4=gitar ön][/spo] böyle işte :) aynı zmnda satılıktır kendileri cort action v perdesiz 5 tel modifiyeli 7 aylık temiz bi alet[signature][hline]Viva La SémiHirin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bu gitara paha biçemiyorum.satılcak gibi diil=)[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 gitarı niçin sattığını sorabilir miyim? sadece meraktan. bu arada objektifte buğu mu ne varmış öyle flu çıkmış resimler.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bu gitar satılrmı yeni gitar alcaksanda para birktir al bunu satma :D[signature][hline]wtf ? ekmek arası yumurta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Gitar güzelde.. ps: pazar yeri[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 o üstündeki "sanat"ları nerden/kaça yaptırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bunlar fake :P photshopta bende yaparm bole :lol: şaka bi yana galiba spreyle yapılmıs gibi geldi bana :-?[signature][hline]wtf ? [Bu mesaj hellspe tarafından 07 Aralık 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 al dandik gitarı süsle püsle sat bakalım :P çakkaal semih... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 dandik olsa bn kullanmam dmi :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ne kadar kardeşim almayı düşünüyoda bi bas gitar?[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Lexius'la adaşmışız.Selam Semih ben de Semih :) . İyi satışlar bu arada. [spo1=:)]2.el pls[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 alet i$ yapar ama goru$une bakip buna karar veremeyiz. tonlarını falan dinlemem gerek. ondansora yorum yapabilirim. ben de bassistim.. alcaksan sana tek tavsiyem war : cort'un imzali bi serisi war Q bilmemne.. 27 perde 25 aktif, aktif manyetik (:)) , 4 tel, ufak kasa, v3 tone bi volume ayari falan.. sat bunu o alet al.. perdesiz her$eye gitmez. hatta berdesiz calmakla bi yere gidilmez:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 berdesiz ne demexe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 dimebag kasa washburnle takas yapmak ister misin? ben bu gitarın eski halini bilirim lacivert boktan bişeydi harika yapmışsın helal valla...:-)[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ne kadar neyin ne olduğunu bilmesemde gitar göze hitab ediyo.. pazar alanına aç böyle bi forum gerçi orda wow acc'tan başka bişi satılmıyor :)[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bası satıp üstüne para koyarak temiz squire jazz 4 tel alıcam maple frettboard fln ayrıca 6 tel bas yaptırıcam özel :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Sypro, 08 Aralık 2005 14:08 tarihinde demiş ki: perdesiz her$eye gitmez. hatta berdesiz calmakla bi yere gidilmez:) hmm sana bşi diim perdesiz gerşeye gitmez ama perdesiz çalmak ayrı bi meziyettir... edik:2 msg için özür dilerim dalgınlığıma geldi[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık [Bu mesaj Lexius tarafından 08 Aralık 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 perdesiz herseye gayette gider bence hatta calinabilindigi sürece her ne caliyo olursaniz olun perdeliden daha iyidir bence...[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar