Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TVde bu akşam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saat 20.00 Star Tv: Gladiator (8.1 Imdb, top 250: #176)

Saat 22.15 Kanal D: There's Something About Mary (Ah Mary Vah Mary) (7.2 Imdb)

Saat 22.00 TV8: Restons Groupés (Gruptan Ayrılmayalım) (5.0 Imdb)

Saat 22.00 Cnbce: Scratch (7.9 Imdb)

Gladiator'u daha önce izlememiş yoktur ama hala varsa, izleyebilir. Tabi özgün dilinden ve sinemada izlemenin havası ayrı.

Ah maryi izlememiştim, bugün göz gezdirmeyi planlıyorum.

Cnbcedeki belgeselde djler hakkında falan. Garip ama güzel yorumları yapılmış.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
Mesaj tarihi:
Hmm geçen kaçırmıştım onu izleyeyim[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 28 Temmuz 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
max izlenmesi gerekn bi film bence.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
tv8de su an yayinlanan filmin adi nedir?
10 dakika icinde biticek falan
sam diye bir kiz var,asci cocuk var ev arkadasi.cocuk unlu oluor falan ,ipleri kopariyor cosuyor,evden kizdan kopuyor .
Mesaj tarihi:
Saat 20.30 Kanal D: Neredesin Firüze

Saat 21.35 TRT 1: Mission: Impossible II (Görevimiz Tehlike II) (5.7 Imdb)

Saat 22.45 Show TV: Unbreakable(Ölümsüz) (7.2 Imdb)

Firüzeyi izlemedim, bilemeyeceğim güzel mi yoksa değil mi.
MI2'nin sinema dergisi tarafından en iyi aksiyon filmi seçilmişliği var ama o kadar da süper film değil.
Ölümsüz'ün imdb notu falan çok iyi tvde ilk kezmiş, izleyip göreceğim.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Mesaj tarihi:
ölümsüzü kaçırmayın derim.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
Saat 20.00 Star TV: Vanilla Sky (6.9 Imdb)

Saat 00.00 Show TV: Independence Day (6.1 Imdb)

Vanilla Sky güzel bir macera, bilim kurgu. Yalnız bu konunun da suyu çıktı ya neyse.
Kurtuluş günü ise benim şahsi favorilerimden 4. izleyişim falan olacak her seferinde hiç sıkmaz, çok eğlendirir.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Mesaj tarihi:
Saçmaladılar artık hala vizonteleyi yayınlıyolar[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

• Yeni Oluştur...