Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SUÇ.....ÇEŞİTLERİ.....VE CEZA....

MaUWw

Öne çıkan mesajlar

eğer sn, orta direk bi ailenn sarı saçlı yeşil gözlü kızıysan ve akmerkezdeki bi tokacıdan pembe bi toka çaldıysan..karakola götürülsün, ailen gelir, bi daa yapmıcaağna dair söz verdirilir ve ailene teslim edilirsin; 3 hafta sonra"evden çıkma"cezan sona ermiş olur ve bu yaptığın şeyin üniversite sınavlarına hazırlanırken çektiğin sıkıntının ve stresin bi nedeni olduğuna, bi yanlış olduğuna, bi daa yapılmıcana emin olunur...cezanın bitmesiyle bu mevzu da kapanır.
eğer sen diyarbakırda, altı çocuklu bi ailenin ortanca çocuğusan ve bi tatlı dükkanından baklava çalarsan...karakola götürülürsün, nezarete atılırsın, davan açılır, hapse girersin..3 ay sonra cezan biterse ve içerde herhangi bi şeye de bulaşıp cezanı arttırmadıysan dışarıya çıkarsın..siciline suçun çoktan işlenmiştir.....

bilmem anlatabildim mİ??
ne ilginç di mi...
Sosyal ağlarda paylaş

walla abi gerçekten çok ilginç yani hayretle okudum bunu ama tabi bu baklavayı çalanın cinsiyetine göre değişir bence gerçi istanbul diyarbakır mevzusu değilde erkeklere genelde gaddar davranıyorlar okulda kavga çıkardık diye yanı başımızdaki karakolda çok dövmüşlerdi bizi :D[signature][hline]A.A.K.O.C

Shadows in the life !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
drama_queen_, 07 Aralık 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
E girmesin mi?

sanki çok anormal bişeymiş gibi söylemeyin şunu. okuyun yazdılarınızı yollamadan önce

alla alla..
sen bi daaa anlamaya çalışsana şunu! ne yani..canı çeksin hapse girsin vs. vs.
dieri çalsın, çalmak istediği için, ama aldığı ceza baklava çaldığı için ceza alan çocuktan az oldsun?!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
drama_queen_, 07 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
Tamam zenginin sahip olduğu güç kızı kurtarıyo. Ama canı çekti diye baklava çalan da tabii ki hapse giricek. Bana onun hapse girmemesi gerektiğini savunma.

abi yukardada yazdığım gibi baklava veya toka çok fark war sen toka çalsan aynısı olur özür diletilirsin belki o dükkana bi daha sokmazlar en fazla bu olur yani..[signature][hline]A.A.K.O.C

Shadows in the life !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MaUWw, 07 Aralık 2005 19:18 tarihinde demiş ki:
sen nerde yaşşıosn bi tokayı 10 milyona alıorm bn..pazar demedik akmerkez!!
ayrıca bu önemli diiil ki...nesse ztn size bi şe anlatmak için kasmıcam anlayan anlar..isterse kimse anlamasın!

kusura bakma ya daha önce ayağımız ak merkez görmedi ki izmirde yaşıyorum okadar pahalı olabileceğinide tahmin etmemiştim hani.. neyse[signature][hline]A.A.K.O.C

Shadows in the life !
Sosyal ağlarda paylaş

kız kleptoman fln diil, ayrıca babasının holdingi de yoq burda zengin fakir ayrımı olsun die de yazmadım bunu. kız bakın orda yazıo okuyun "orta direk" bi ailenin kızı....
ayrıca ne biliosun çocuk fakir ama belki onda da kleptomani var..alla alla annlamıorm ya nassı böllle bi yerinden tutup sırf mualefet olmak için abuk sabuk seyler yazıosnz. bu yalnızca türkiyede yaşanır fln mı dedim ben, bşi de onu savumuş.
ayrıca izmirdeki dostum anladım bn sni anladım=) takma kafana..dourudur ucuz olması gerek salak bi tokanın=)
Sosyal ağlarda paylaş

mantıksız konuşan sensn bence...
acıların çocuuunu fln anmıyorum burda..bu ztn bi yazının çevirisinin türkiyeye uyarlanmış hali..yani emrah fln var mı onlarda bilmiorm..bunu yazan başka bi şey düşünerek(snn düşünemediğn bi şey) kendi ülkesinden örnk vererk yazmış..işte bu da o yazının özeti..
senn düşünemediğin şeyi bn de dile getirince anlatırım bi ara
Sosyal ağlarda paylaş

Sevim Tanürek olayı daha güzel bir örnek gibi geliyor bana. Aynısını sıradan vatandaş yapsaydı muamele farklı olurdu...[signature][hline]Grimwolf, 06 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
Ulan paticiği patiçüke çevirdiniz...

kalabalıklar diktatörlerin sonuncusu ve en tehlikelisi olacaktır
Sosyal ağlarda paylaş

ilk ornegin suca olabilecek egılımı cok daha dusuk de ondan.
Tuncelı de dogan her cocuk ya asker olur ya pkk lı dıye bısı var.Dırek mımlenırsın,Peki bu tuncelı de dogan cocugun sucu mu?hayır ama işte hayat bole[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

said:
drama_queen_, 07 Aralık 2005 19:08 tarihinde demiş ki:
Sanki dünyanın hiçbiyerinde para güç getirmiyo. Geçin..

eminmisin ? sence senle sakıp sabancı kafa göz girişseniz karakola gitseniz kim haklı çıkar ?

(tabi önce sabancıyı karakola sokacak kadar manyak bi polis bulmak lazım)[signature][hline]Günün geceye karıştığı noktadaki ışık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Coder, 07 Aralık 2005 20:14 tarihinde demiş ki:
said:
drama_queen_, 07 Aralık 2005 19:08 tarihinde demiş ki:
Sanki dünyanın hiçbiyerinde para güç getirmiyo. Geçin..

eminmisin ? sence senle sakıp sabancı kafa göz girişseniz karakola gitseniz kim haklı çıkar ?
(tabi önce sabancıyı karakola sokacak kadar manyak bi polis bulmak lazım)

drama quenn da para güç getirir demek istiyo zaten yanlıs anlamıssın sanırım.Ayrıca Sakıp Sabancı rahmetli zaten bulup kafa atman biraz zor yani...

[signature][hline]I want your blood
I want your brain
I want your Soul

[Bu mesaj AzureSlayer tarafından 07 Aralık 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eh tabii suça meğillilik te var..
Orta halli de olsa bir hayatı var o kızın, kaybedicek çok şeyi var.Eğitimi filan işte... Yani ufak bir ceza bile (anormal durumlar dışında) aklını başına getirebilir.Hatta ceza bile olmasa ona durum açıklansa en büyük cezadan daha beter bi şekilde koyabilir...

Yokluk içinde yaşayan, hayata 30-0 yenik başlamış birinin ise kaybedicek pek fazla şeyi yok.Eğer suç işleyip, bundan ucuz kurtarırsa şu mantık oluşur: Hmm ben suç işledim ama cezam az geldi, ama ben suçta başarılı olunca çaldığım şeyi almış oluyorum, ozaman bidaha yapiim

Sonuçta kaybedicek bir eğitimi, parası, malı mülkü yok.

Hı, tabi buna paranın gücü demiyelimde önyargı diyelim. Yani sonuçta eğitimli birine insan daha hoşgörüyle yaklaşır. Eğitimsiz, cahil her birey ise potansiyel suç aracı olarak görülür. Bu yüzden de ceza alınmış olabilir...[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...