Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni kablonet tarifesi

rahatsiz

Öne çıkan mesajlar

said:
khalad, 06 Aralık 2005 14:28 tarihinde demiş ki:
adsl yalan kablo modem alıcak parayı bulsam 1 dk beklemem.

10 dolaramı ne veriyorlar modemi

eğer herhangi başka bir modemin varsa onu verip kablo modem alabiliyorsun.[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]
Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
kablonetteydim fakat adsl'e geçtim. çokta büyük üzüntü duyuyorum. kesinlikle kablonet çok çok daha süper. sanırım kablonet özelleştirilip, süper bir konuma geçtiği zaman tekrar kablonetli olucam :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Mrb. Arkadaşlar.
Öğrendiğime göre Türksatın yeni Kablo İnternet tarifesi, aşağıdaki gibiymiş.Ayrıca Kablo Modemi biz alırsak modem destek bedeli ödeme zorunluluğumuz da yokmuş..Adsl den baya uygun olmuş, ben Kablo İnternete geçecem hemen...

128 Kbps 20 YTL
256 Kbps 37 YTL
512 Kbps 72 YTL
1024 Kbps 160 YTL
2048 Kbps 250 YTL
Sosyal ağlarda paylaş

ya tekniksel olarak bişey diyemicem ama, kablo nette özelliklede adsl çıktıktan sonra milletin dsl tercih etmesinden sonra acayip güzel pingler almaya başladım. dl sınırı kaçsa hep o sınırda dl yapardım. ciddi sorunlar dışında ki oda yılda 1 kaç kez olur net hiç gitmezdi, mutlu bi kablo net kullanıcısıydım hiç netim sıçtı dememişimdir, yada dediğim gibi yılda 1 kaç kez (4 yıllık kablo kullanıcısıyım)[signature][hline]Boo, are you happy now?
Sosyal ağlarda paylaş

adsl ne zaman daha iyi olur?
-50 li yılalrdan kalma telefon alt yapısı komple yenilenince (yani bir kaç milyon dolar harcanınca)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

babacum dediginle adsl nin iyi olmasinin alakasi yok. Turkiye telefon alt yapisina gec kavustugu icin dunyadaki en modern altyapilardan birine sahip. Mevzu isletmeyi bilmek. sole diyim elinde 100 tane elma var toplam, 150 kisiye dagitican ama herkese 1 elma vericegine soz vermissin. Adsl de aynen boyle.

Onun disinda adsl nin asla ve asla kablo internet in ping hizini yakalamasina imkan yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...