Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni kablonet tarifesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
128 K 29 YTL
256 K 49 YTL
512 K 99 YTL
1024 K 189 YTL
2048 K 289 YTL

hepsi limitsiz.

edit: bir de destek ucreti diye birsey varmis onu ekledim.

[Bu mesaj rahatsiz tarafından 06 Aralık 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
@Lopeth +1 bende gecmeyi planlıyorum.
ancak adsl daha gelisicek diyorlar ama peh..[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..
Satılık Yepyeni Wow

[Bu mesaj Mayhem tarafından 06 Aralık 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kablo nette kotalı tarife cıkarsın ! O_o[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Mesaj tarihi:
said:
khalad, 06 Aralık 2005 14:28 tarihinde demiş ki:
adsl yalan kablo modem alıcak parayı bulsam 1 dk beklemem.

10 dolaramı ne veriyorlar modemi

eğer herhangi başka bir modemin varsa onu verip kablo modem alabiliyorsun.[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]
Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
kablonetteydim fakat adsl'e geçtim. çokta büyük üzüntü duyuyorum. kesinlikle kablonet çok çok daha süper. sanırım kablonet özelleştirilip, süper bir konuma geçtiği zaman tekrar kablonetli olucam :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
Mrb. Arkadaşlar.
Öğrendiğime göre Türksatın yeni Kablo İnternet tarifesi, aşağıdaki gibiymiş.Ayrıca Kablo Modemi biz alırsak modem destek bedeli ödeme zorunluluğumuz da yokmuş..Adsl den baya uygun olmuş, ben Kablo İnternete geçecem hemen...

128 Kbps 20 YTL
256 Kbps 37 YTL
512 Kbps 72 YTL
1024 Kbps 160 YTL
2048 Kbps 250 YTL
Mesaj tarihi:
apartmaninizda kablotv varsa o kadar. baska bisi gerekmiyor kablonet icin , sadece modem alicaksiniz.

sora gelip bagliyolar[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Mesaj tarihi:
kablotv tarifesi vs.. baglanti ücreti .....
yani hiçbirşey yok olarak düşünüp kablonete nasıl sahip olabilinir.Bu konuda daha detayli bilgi verilirse sevinirim.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
+ 10 milyon kablo tv parası vericeksiniz bide onuda hesaba katın tabi hayvanlar gibi parada olsa kablo net her zaman daha iyidir derim ama malesef evimizin olduğu yerde kablo tv YOK ve adsl e geçmek zorunda kaldım üff kablomu özledim[signature][hline]Boo, are you happy now?
Mesaj tarihi:
Kablo ile ADSL arasındaki belirgin farklar nedir ?[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Mesaj tarihi:
ya tekniksel olarak bişey diyemicem ama, kablo nette özelliklede adsl çıktıktan sonra milletin dsl tercih etmesinden sonra acayip güzel pingler almaya başladım. dl sınırı kaçsa hep o sınırda dl yapardım. ciddi sorunlar dışında ki oda yılda 1 kaç kez olur net hiç gitmezdi, mutlu bi kablo net kullanıcısıydım hiç netim sıçtı dememişimdir, yada dediğim gibi yılda 1 kaç kez (4 yıllık kablo kullanıcısıyım)[signature][hline]Boo, are you happy now?
Mesaj tarihi:
babacum dediginle adsl nin iyi olmasinin alakasi yok. Turkiye telefon alt yapisina gec kavustugu icin dunyadaki en modern altyapilardan birine sahip. Mevzu isletmeyi bilmek. sole diyim elinde 100 tane elma var toplam, 150 kisiye dagitican ama herkese 1 elma vericegine soz vermissin. Adsl de aynen boyle.

Onun disinda adsl nin asla ve asla kablo internet in ping hizini yakalamasina imkan yok.
  • Yeni Oluştur...