rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 128 K 29 YTL 256 K 49 YTL 512 K 99 YTL 1024 K 189 YTL 2048 K 289 YTL hepsi limitsiz. edit: bir de destek ucreti diye birsey varmis onu ekledim. [Bu mesaj rahatsiz tarafından 06 Aralık 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kablo ya geçmek farz oldu[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 adsl'nin 512 k kaç para? Valla 512 k ama fiyatını bilmiyorum :D çok memnunum ama bugun biraz yavaş.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr ~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 @Lopeth +1 bende gecmeyi planlıyorum. ancak adsl daha gelisicek diyorlar ama peh..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow [Bu mesaj Mayhem tarafından 06 Aralık 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 adsl yalan kablo modem alıcak parayı bulsam 1 dk beklemem.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kablo nette kotalı tarife cıkarsın ! O_o[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: khalad, 06 Aralık 2005 14:28 tarihinde demiş ki: adsl yalan kablo modem alıcak parayı bulsam 1 dk beklemem. 10 dolaramı ne veriyorlar modemi eğer herhangi başka bir modemin varsa onu verip kablo modem alabiliyorsun.[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kablonetteydim fakat adsl'e geçtim. çokta büyük üzüntü duyuyorum. kesinlikle kablonet çok çok daha süper. sanırım kablonet özelleştirilip, süper bir konuma geçtiği zaman tekrar kablonetli olucam :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poyraz117 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mrb. Arkadaşlar. Öğrendiğime göre Türksatın yeni Kablo İnternet tarifesi, aşağıdaki gibiymiş.Ayrıca Kablo Modemi biz alırsak modem destek bedeli ödeme zorunluluğumuz da yokmuş..Adsl den baya uygun olmuş, ben Kablo İnternete geçecem hemen... 128 Kbps 20 YTL 256 Kbps 37 YTL 512 Kbps 72 YTL 1024 Kbps 160 YTL 2048 Kbps 250 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sanırım kablotv falanda olmasi gerekiyordu kablonet için tam gerekenlerin ne oldugunu biri yazarsa daha ii açiklayici olur .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 apartmaninizda kablotv varsa o kadar. baska bisi gerekmiyor kablonet icin , sadece modem alicaksiniz. sora gelip bagliyolar[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kablotv tarifesi vs.. baglanti ücreti ..... yani hiçbirşey yok olarak düşünüp kablonete nasıl sahip olabilinir.Bu konuda daha detayli bilgi verilirse sevinirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kabloyum mutluyum :).Adsl gibi bir hata asla yapmam![signature][hline]Gelin sizde bize katılın ! Soldat Sunucumuz Açılmıştır ip:212.174.113.110 port:23080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 valla kablotv yoksa onu gelip bağlamaları için 1 ay falan beklersiniz :D[signature][hline]> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben 128 dim 256k ya yükselttim çok memnunum[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ne zamandir elimde kaldi hazir millet gaza gelmisken , satayim motorola kablo modem . kelepir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ultratv öneririm güzel hizmet bi sorun cıkarsa hemen eve geliyorlar ki 3 yıldır baglandım da hiçbir sorun yaşamadım.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bu kablo tv neden heryerde yok:( nie her hizmeti en gerinden biz aliyoruz of of[signature][hline]Msn Space MZ : Vimpir Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 + 10 milyon kablo tv parası vericeksiniz bide onuda hesaba katın tabi hayvanlar gibi parada olsa kablo net her zaman daha iyidir derim ama malesef evimizin olduğu yerde kablo tv YOK ve adsl e geçmek zorunda kaldım üff kablomu özledim[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Kablo ile ADSL arasındaki belirgin farklar nedir ?[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya tekniksel olarak bişey diyemicem ama, kablo nette özelliklede adsl çıktıktan sonra milletin dsl tercih etmesinden sonra acayip güzel pingler almaya başladım. dl sınırı kaçsa hep o sınırda dl yapardım. ciddi sorunlar dışında ki oda yılda 1 kaç kez olur net hiç gitmezdi, mutlu bi kablo net kullanıcısıydım hiç netim sıçtı dememişimdir, yada dediğim gibi yılda 1 kaç kez (4 yıllık kablo kullanıcısıyım)[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ne kotu kablonet olmayan bı yerde yasamam[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Paticik Abazalar Birliği Üyesi Yönlendir Fixxer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya işte yaşıyosun mecburen okula yakın ev tutunca böle oluyo üf[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 adsl ne zaman daha iyi olur? -50 li yılalrdan kalma telefon alt yapısı komple yenilenince (yani bir kaç milyon dolar harcanınca)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 babacum dediginle adsl nin iyi olmasinin alakasi yok. Turkiye telefon alt yapisina gec kavustugu icin dunyadaki en modern altyapilardan birine sahip. Mevzu isletmeyi bilmek. sole diyim elinde 100 tane elma var toplam, 150 kisiye dagitican ama herkese 1 elma vericegine soz vermissin. Adsl de aynen boyle. Onun disinda adsl nin asla ve asla kablo internet in ping hizini yakalamasina imkan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar