Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 merhaba arkadaşlar. şimdi size en alttaki spoilerda gördüğünüze benzer bir çalışmayı nasıl yapabileceğini anlatacağım. 1- öncelikle 500x500 pixelde yeni bir pencere açıyoruz. 2- yukardan filter > render > clouds filter > render > different clouds 3- yukardan image > adjustments > invert (kısayol tuşu ctrl + I) image > adjustments > levels (kısayol tuşu ctrl + L) levels kısmında karşımıza çıkan sayılardan 2.sini 0,10 yapıyoruz (standartı 1,00) 4- image > adjustments > color balance (kısayol tuşu ctrl + B) soldan sağa 0 - 40 - 100 yapıyoruz. 5- filter > blur > radical blur method: zoom quality: best amount: 21 olarak ayarlıyoruz. blur penceresinde istediğimiz bir köşeye tıklayıp blurun ne tarafa doğru olacağını belirliyoruz. 6- filter > render > lens flare az önce blur için seçtiğimiz köşeye tıklıyoruz ve 136% amount 105mm Prime ayarlarını yapıyoruz. 7- sağ alt kısımda (layers bölümü) background yazısına sağ tıklayıp 'duplicate layer' yapıyoruz ve okay diyoruz. yeni oluşan background copyde mode kısmında 'lighten' seçiyoruz. layer > merge-down (kısayol tuşu ctrl + E) 8- tekrardan 'duplicate layer' yapıyoruz. modu 'lighten' yapıyoruz ve filter > distort > twirl amount: 300 yapıyoruz. layer > merge-down (ctrl + E) 9- tekrardan bir 'duplicate layer', mod 'lighten' yapıyoruz ve bu sefer filter > distort > twirl amount: -600 yapıyoruz. 10- image > adjustment > color balance soldan sağa 0 - 40 - 100 yapıyoruz. elinize sağlık :) [spo1=çalışma hazır][/spo][signature][hline]msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 çok güzel olmuş..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 [spo1=bu da benimki][/spo] [hline]the truth is out there...Luke: I can't believeYoda: That's why you faileden iyi bölüm(kapatmayııııın)fenerbahçe[Bu mesaj mulgear6 tarafından 11 Kasım 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 çok güzel yapmısınız beyler[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Çok şirin. Cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 teşekkür ederim :) yakın zamanda PS turoriallerim devam edecek.[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Photoshopu nası ve nerden yüklicez peki?[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 adobe'un sitesinde trial'ının olması lazım. Üyelik falan lazımmış ama sanırım. [signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer [Bu mesaj Griswold tarafından 14 Kasım 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 [spo1=deneme][/spo] [spo2=deneme2][/spo] ben de yaptım ehehe[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.[Bu mesaj dory tarafından 14 Kasım 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ben de özendim aynı yöntemle farklı renkler kullandım bi de bikaç şey daha yaptım firestorm kodum adını da. [spo1=firestorm][/spo][signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!"Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 koji güzel omuş[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: fastreload, 15 Kasım 2005 16:52 tarihinde demiş ki: koji güzel omuş Saol. Bu arada tutor için teşekkür etmeyi unuttuk yaws. Tutorial için de teşkürz plzbabs bu arada.[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Muhteşemm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 [spo1=mor][/spo] bu da benden eline sağlık Zeppelin =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Filter=>blur=>radial blur yaparken benim bilgisayar ram yetmezliği hatası verdi sebebi nedir acep? hani p4 3ghz 512 ddr ram var,bunuda reddediyorsa dövücem photoshopu :P (aynı anda msn ve firefox açık olması çok etki yapar mı =) )[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 [spo1=Niye sizinkine benzemedi ya =(][/spo][signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr || drum-tr || tama || víc fírth |[Bu mesaj toggie tarafından 20 Kasım 2005 03:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sanırım different clouds'dan sonra hue'saturation yapıp, ondan sonra hiç bir layer ayarı yapmadan twirl kullanmışın :)[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Tamam bi tekrar deneyelim bakalım[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 [spo1=Oldu biraz][/spo][signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr || drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Darestan, 20 Kasım 2005 01:25 tarihinde demiş ki: Filter=>blur=>radial blur yaparken benim bilgisayar ram yetmezliği hatası verdi sebebi nedir acep? hani p4 3ghz 512 ddr ram var,bunuda reddediyorsa dövücem photoshopu :P (aynı anda msn ve firefox açık olması çok etki yapar mı =) ) Firefox bazen fena RAM yiyo. Bilgisayar yeni açılmışken tüm programları kapatıp aç fotoşopu da dene bi bence.[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 evde yapamadım okulun bilgisyarında(mimarlık fakültesindeki labda =) ) yapmayı başardım,buyrun:[signature][hline]Demon Of The Fall...[Bu mesaj Darestan tarafından 08 Aralık 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar