Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karus ırkı zayıf mı, yoksa ben oyun oynamayı bilmiyor muyum?


Sonsivri

Öne çıkan mesajlar

Irk seçmekte mi hata yaptım yoksa büyücü olupta kimlerle beraber savaşacağımı bulamadım mı, bu konuda bir yardım bekliyorum arkadaşlar.

[spo1=Örnek priest'ler][/spo]

Resimde gördüğünüz üzere hatun savaş halinde heal yapıyor, ben bunu bir kez karus milletinde görmedim. Bırakın heal yapmayı cure olupta yediğim debuff'tan kurtulamıyorum. Yahu herkes ayrı bir cemiyet. Acaba zihniyet şu mudur: "Karşı topraklara girince herkes ayrı bir köşeyi tutacak." Benim karşı ırk ile savaşmışlığım pek yok birisi bana şu konuyu izah ederse çok sevineceğim. Sanırım "Ujio" bu konunun farkında çünkü bir yerde "kardeşim birlik olup çete halinde gezmekten vazgeçin" gibi bi laf etmişti. CZde el morad paper mage partisi ilerlerken görünce İçim gidiyor. Bizde hiç görmedim, varda mı ben bilmiyorum? Acaba varsa benide partiye alır mısınız, alırsanız valla paper olcam :) Birlik halinde hareket etmiyoruz. İnanıyorum ki NYchris, Monsterkill gibileri olmasaydı biz hiç Lunar War kazanamazdık. Ben şimdi çok matah bir oyuncu muyum bunları söylüyorum diyeceksiniz haklısınız ben iyi oynayamıyorum, yeni öğreniyorum PK olayını, CZye takılmam, INT 170 olup zaten pet olduğum için pek birşeyde yapamam ama NP gösterisi yapmak yerine basic NP satın alıp en öndekilerin yanında azda olsa nova ile bişeyler yapmaya çalışıyorum. Bunun yanında karşı tarafı ezen karus büyücü partisi göremedim ben. Polifonik_osuruk buraya takılıyor sanırım o bilir bu konuları, naçizane yardımını alsak fena olmaz hani. Bu gidişle paper olup PK işini öğrenmeye yemin edeceğim ardından partime bir tane priest almayacağım. Resimde bizim kör priest orda duruyor el morad priest yanındaki warrior'u heal ediyorki warrior bizi dağıtsın, velhasıl öylede oldu. Bütün karus priest'lerin üstüne stone golem otursun emi. Eminimki savaş zamanı aradığım o priest'ler luferson castle'da tezgah açmış el morad amcaların gelmesini bekliyorlardır. Sonuç olarak şuan supernova ile 550-600 civarı damage veriyorum (INT=170), level 61im ve 63 olunca paper olup PK olayına geçmeyi düşünüyorum. İşi bilen barkadaşlar bana şu konuda yardımcı olursanız size oyunda kek vercem söz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

normal bi durum bu bence..karus ırkı kesinlikle zayıf degil.62 benimde levelim ki saglam itemim yok denecek kadar az ama oynamayı bildikten sonra mage çok saglam char bence.ha item olmadı mı tabiki birz ezik kalırsın ama sonuçta cz de çok gördüm bende party dışı heal vereni/hp mi 10dan çeviren healerı.[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage
Np:141k+
Clan:KARIZMA
yıllar geçsede üstünden...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla karus mage lerde çok iyi oyuncularda var hele hele seni party almaları gerek.
170 int ice/light veya light/ice olduğun zaman bütün paper lar senden yardım beklicek. sen önden gidicem atıcaksın novanı yavaşlatıcaksın veya donduracaksın arkadan paper lar novaları sallıcak.
paper olup olmaman tamamen kendi kararın hangisi sana daha yatkınsa öyle kal derim. her ikisiylede pk yapılabilir. paper isen tek başına biraz zor yapıcağından ya bi party bulucaksın yada milletle beraber takılcaksın. (çok fazla param var itemlerimi tam yaparım dersen tek başınada yaparsın :D)
ama full int verirsen light 42 büyüsü muhteşem bişi tek başına bile rahat rahat gezinirsin :D[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares

::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz clanla genelde hep yapıyoruz cz party örneğin clandaki priest promis adama helal olsun imreniyorum.. Cok güzel action yaşatıyo bize böyle adamlar olduğu sürece yatman biraz zor tabi 621564894 tane humanın arasına bodozlama dalmassan. paper mage benim bidiğim cz de dagger defans olmadan hiç bişiy 0 yani 65 lvl de tam olarak pet mage olabiliyosun.
Orc um orc olmaktan gurur duyuyorum :D[signature][hline]Name: Genuine
Nps: 60xxx
Clan: A_FEW_GOOD_MAN
Server: Ares
Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pet olupta iş yapan büyücü var mı aranızda?
Ben birlik olabilen büyücü görmediğim için neyin ne olduğu hakkında ön yargılarım var sadece.
170 int yapmamda hatayla oldu, zaten flame olupta pet olmak anlamsız ama başından bu yana böyle geldi ve hala restat veya reskill yapmadım. Paper +8 kıyafetlerim hazır, +8 wood staff var (alchemy +8 dakkikasında alınabilir), dagger defense helmet var, HP 6,7 takı set var ama gerekirse HP 9 takılarıda alırım, Buff, AC ve speed scroll kullanıyorum. Sanırım paper olabilecek malzemeler hazır. Ama resimden de göreceğiniz üzere pet malzemeleride azımsanmayacak seviyede. Sizce uygun olan nedir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Milamber, 07 Aralık 2005 12:56 tarihinde demiş ki:
2 seçenek vermişin o zmn ben senin bilmediğini seçiyorum :) eziklik ırklarda değil kişilerdedir :P sana demiyorum tabi şansızda olabilirsin

ezik kelimesini hiç sevmem, kastım sana değil.
Sen soruma cevap verdin sadece :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi server da oynuyorsun bilmiyorum. Xigenon'dayım ben ve şu an savaşı kazanmış bulunuyoruz. El Moradı işgal ediyor bizimkiler. Bu, bir tarafın daha iyi olduğunu göstermez tabi. Zira geçen geceki savaşta adamlar Luferson kalesi içinde pişpirik partisi yapacaklardı nerdeyse. Durumumuz o kadar vahimdi yani.
Cz'de iş biraz daha farklı. Haklı olduğun konular var. Humanlar'ı bilmiyorum ama Orclar'da ciddi bir bencillik söz konusu. Bilhassa rougelarda. Adamlar townı basmış, savaşın en kızgın zamanındayız, swift istiyoruz tınlamıyorlar. En sonunda shout yazıp giydirdim rougelara. Gelen yanıt, "ananın uşağı mı var lan senin".... Şimdi sen bu adam ne dersin? işte Cz'de yaşananlar da bundan farklı olmuyor kimi zaman. Ekip çalışması denen olay yok yani orclar'da.
Aslında aklıma gelmişken, önemli bir ayrıntı da oynadığın saat. Gündüzleri 12-13 yaşındaki çocukların net cafelerden girdiğini göz önünde bulundurursan, gece 12 den sonra girmenin daha mantıklı bir seçenek olduğuna kanaat getirirsin.
Ayrıca mageler hiç de sandığın gibi ezik karakter değiller. Çünkü oyun aslında zaten büyücüler üstüne kurulu. Yani ana karakter büyücüdür bu oyunda. "Delos ile Arena arasındaki fark" başlıklı yazıma bir bakarsan, büyücülerin hiç de o kadar zavallı olmadığını görebilirsin :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi su swift vermeme olayı nedir ya:D
ben olsam bende vermem savaşlarda pm kapatmak zorunda kalıyorum buff pls msjlarından bencillikle bi alası yok adam savaşa millete sw ya da buff dagıtmaya degil np kasmaya gelio[signature][hline]BuFFs_BuNNy
server:ares
job:paladin
lvl 62 oldu ama yapıcak bişi yok 65 e devam:D
np:ranking list acıldı arada bul:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bubba... aslında bu konunun yeri bu forum değil ama, kısaca bir yanıt vereyim. İşte senin bu bakışına bencillik diyoruz biz. Ben savaş esnasında "aman dur np kasayım, millette başının çaresine baksın" demiyorum. Ben o an kalemizi savunuyorum. içerde tezgah kurup pc başında olmayan adamlar var. Lvl ı düşük kişiler var. Bunların np si de olmadığından (muhtemelen taş da yoktur üzerlerinde) xp kaybedecek olan ırkımız. Adam da zaten bunu sorgulamak için açmış bu sayfayı. Niye ekip çalışması yok diyor. Ben delosa gittiğimde (ki bi bufferla beraber gidip iki kişilik parti yapıyoruz) sadece buff vermek için adam alıyorum partiye. Buffını alıp çıkıyor. Biz itemlere devam ediyoruz. işte zihniyet bu olmaz ise, tıpkı bu arkadaş gibi daha bir çokları "ula bu karus zayıf ırk mı" başlıklı forumlar açar.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sonsivri
Eğer Mage Hat +6/25 Dagger Defence varsa paper ol ama Mage Hat değilde Mage Helmet ise tam paper olamayacağından int ol derim .
Herkezin görüşü farklıdır. şahsen benim mage karakterim paper ama çoğu zaman int olmuşluğumda var ama paper bana daha yatkın gelio genellikle son zamanlarda sadece savaşlara giriyorum(girmeye çalışıyorum) o yüzden novayla yüksek damage vermeyi hedefliyorum. Eğer Mage Hat +6/25 dagger defence olmasaydı direk int olur light olurdum paşalar gibi gezinirdim ne assastan korkardım ne warrior dan. teke tek te alamayacağın insan olmaz. özellikle 180 int verirsen .[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares

::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afrodisiac, 07 Aralık 2005 12:43 tarihinde demiş ki:
Biz clanla genelde hep yapıyoruz cz party örneğin clandaki priest promis adama helal olsun imreniyorum.. Cok güzel action yaşatıyo bize böyle adamlar olduğu sürece yatman biraz zor tabi 621564894 tane humanın arasına bodozlama dalmassan. paper mage benim bidiğim cz de dagger defans olmadan hiç bişiy 0 yani 65 lvl de tam olarak pet mage olabiliyosun.
Orc um orc olmaktan gurur duyuyorum :D

Paperım, dagger defansım yok, doğru dürüst uniqueimde yok ama damage'im iyidir. Czde birkaç rogue hariç 1v1 de roguelar ilk combo denemesinden sonra kaçıyorlar benden. Ama 2 assas birden dalarsa instant death 3lvl daha atlayıp bir tane +6/25 dd bulursam 0000000 bile 1v1 de yenemez beni (Kendim için söylemiyorum 65 ve üstü ve dd takan hiçbir paperı, assasin yenemez)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joey, 07 Aralık 2005 14:05 tarihinde demiş ki:
Sonsivri
Eğer Mage Hat +6/25 Dagger Defence varsa paper ol ama Mage Hat değilde Mage Helmet ise tam paper olamayacağından int ol derim .


116 int isteyen bir helmetten bahsediyorsun 70- değil.

116 int basan adam gider 160 int basar
giyer +7complete hp setini pad kalır ki öyleyim ve mutluyum.

combo yapanlara sadece gülerek bakıyorum.

sivrinin de dediği gibi cidden aklı başında 1 prieste muhtacız novaya girip 10 kişi alınca senden iyisi yok ama novaya girdiğinde 1 zeki priest seni heallemezde yatarsan senden eziğide yok.

eğer senden tp harici bir şey istiyorlarsa
deccal & hunterex_ii yi iyi tanıyorum
söyle "guard olsunlar her zamanki gibi solo gezmesinler"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence herkesle pk yapma sen...ii partylerle yap ya da solo git dedigin gibi cure icin 1 saat dilenip sinir krizine girecegine solo gitmek daha iidir ayrica partyi magelerle deilde warrior be roguelarla yapiosan her zaman icin güzel zamanda tp edip hayat kurtaran mageler daha cok gündemdedir nova towna giripte savunmasiz insanlara nova atipta 3 sayfa isim yazdirmak ii oyunculuk deildir :) ( nova town yapan arkadaslar üstüne alinmasin onlara ii deiller demiyorum )[signature][hline]::Ujio::
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eksik olmayın güze fikirlerinizi sunuyorsunuz ve bu beni çok sevindirdi.

"indream"
aynen dediğin gibi :)
Ben sürekli rogue ve warrior ile parti yapıyorum ve onlarda kafalarına göre ayrı ayrı takılıyorlar.

"Ujio"
Dediğin gibi yatacak olanı çekip kurtarıyordum ama bunu korkaklık olarak görüyorum, bişey yapamayan korkak birinin yapacağı birşey bu gibi geliyor bana. Karşıdaki adamdan kaçabilmek değilde öldürebilmek lazım :(

"Joey"
Bende mage helmet +3 vardı galiba :( Paper için ne tür item lazımsa temin ederim yeterki çalışcak olsun.

"anuria"
Ben gece giriyorum, gündüz dediğin gibi oyun çok fena hal alıyor.

"Marl0_on"
Sanırım sen iyi bi büyücüsün :)
Parti için çalışmak tam istediğim birşey ama yardımcı eleman olmaya pek sıcak bakmıyorum, çünkü Karus çok bencil olabiliyor. Sen paper, pet hangisini oynadın neler yaptın kısa bilgi verebilir misin?

Pet olupta tek başına iş çevirebilen var mı arkadaşlar? Söyledikeriniz üzerine bu bana iyi fikir gelmeye başladı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herkesin oyunda farkli bi görevi bunu korkaklik olarak görüosan bence warrior ac kendine ya da rogue cünkü priestlarda senin gibi düsünür heal vermezlerse pk yapmanin bi anlami yok gördüüm kadariyla intli magesin hemen reskill atip light mage ol yeri geldii zaman sen stunlarsin warriorlar roguelar keser pk takim oyunudur herkes görevini yaparsa hem zevk alirsin hem np ;)[signature][hline]::Ujio::
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence orc lar çok farklı geçen bi orc charla cz ye girdim ve asasları çok manyak sanki humanlardan daha güçlü bi combo yapıyordum şimdi orc kasmaya başladım 3 gün oldu kasalı lvl 56 az kaldı cz ye tekrar dönecem ama bu sefer 65 olup gelecem..[signature][hline]server=diez
lvl=62 rogue
np=120k
Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce.....

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...