Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oğlunu önce bıçakladı sonra parçaladı

zarek

Öne çıkan mesajlar

Ümraniye'de psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öne sürülen Serpil Atlas 6 yaşındaki oğlunu bıçaklayarak öldürdü. Oğlunun cesedini parçalara ayıran anne daha sonra polisi arayarak teslim oldu. Ümraniye İkbal Caddesi'nde önceki gece cinnet getiren Atlas (29), oğlu Mertcan'ı bıçaklayarak öldürdü. Oğlunun cesedini parçalara ayıran anne, daha sonra iş arkadaşları ve polisi arayarak durumu anlattı. Yapılan incelemede, küçük çocuğun boğazının kesildiğini, defalarca bıçaklandığını ve kalbi ile iç organlarının çıkartıldığı belirlendi. Telekom'da çalışan ve psikilojik rahatsızlığı bulunduğu için emekliliğini isteyen Atlas'ın, 6 ay önce eşi Yahya Filiz'den boşandığı belirtildi.
Olayı duyar duymaz karakola gelen Filiz, oğlunun velayetini almak için başvuruda bulunduğunu söyledi. Eski eşinin manik depresif olduğunu iddia eden Filiz, velayet konusunda başarılı olamadığını da kaydetti. Atlas, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderilirken, küçük çocuğun cesedi ise Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

[spo1=rahmetli :(][/spo]

Not: Kişisel'e açtım çünkü benim psikolojimi bozdu gözlerim doldu ya. Nasıl olabilir bu ?

Milliyet[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.

[Bu mesaj zarek tarafından 06 Aralık 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zarek tarafından 06 Aralık 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zarek tarafından 06 Aralık 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Off çok kötü bi durum yaa... Fena oldum

Ama hakkaten konu dışına açsan daha iyi olurdu yani kişisel bi sorun yok dimi bu konu hakkında?[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

velayeti vermeyen sorumlular cezalandırılır mı ? hiç sanmıyorum. çocuk öldüğüyle kaldı annesi de artık akıl hastanesinde yada hapishanede.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
Sosyal ağlarda paylaş

Gztelerde ,TV de falan bu tarz haberler o kadar çok varki alışmışız artık ,izlerken yada okurken sıradan geliyo.Ama bu topic de adam gibi düşününce insan bi garip oluyor...Bi anne bunu evladına nasıl yapar anlayamıyorum!!Dahası boyle birine nasıl velayet verirler ??Nasıl biyerde yaşıyoruz biz ya???
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar tmm buraya acmıs olabilir yetkılı kısıler ılgılenır demı sureklı onu yazmanızın bı anlamı yok konuya gelınce gercekten yazık olmuş cocuga yanı 6 yasında bı cocuk kendını savunamaz bısey yapamaz ne ıstersın o cocuktan[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
Sosyal ağlarda paylaş

yetkili bile sallamıyosa sana ne o zmn ??alla alla ya .. beğenmiyosan şikayet edersin olup biter !!sırf bu olay için demiyorum heryerde aynı mesele,adamın biri bi topic atıyo altaki msg ların yarısı ''ya bu msgnin yeri burasımıydı deilmiydi'' şeklinde boş lakırtılarla dolu ,üstelik bunu yazanların çoğuda hala Citizen!!!arkadaşlar size ne??Bu sitede moderator var !! L-U-T-F-E-N
Sosyal ağlarda paylaş

manik depresif bi kadınla yaşamak zordur..hele küçücük bi çocuk için imkansızdır..şaşırmadım..ben annemle yaşadığım sürece şaşırmicam..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

+9999 anne suçlu deil onu doktora götürmeyen de ve babasına çocuu götürmeyen hakimde kabahat..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

velayet her zmn akli dengesi ve maddi durumu iyi olan kişilere verilir. belki de velayet verilirken kadının hastalığı hastane tarafından onaylanmış deildi. bence böle olanlr yoksa hiç bir hakim velayeti bir akıl hastasına vermez.yazık olmuş ya çocuğa dün de rüyama girdi bu olay çok üzücü....[signature][hline]the white lady of rohan
~wish you were here~
taw$in ve gaplumbaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...