Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6 ay sonra kuaföre gittim :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyidir iyidir. bakımlı ol öyle.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Mesaj tarihi:
2.resim geç açıldı.. ben kısa halini üstteki sandım o ana kadar :D

sıhhatler olsun.. adama benzemişim :-P[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mesaj tarihi:
neden kestin yaw önceki hali daha iimiş bnce keşke kestirmeseydin!!!![signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
senin saclar boyuna degil, enine uzuyormus demek..ya seni kesin kiskanmislardir gür saclarindan dolayi ondan dalga gecmislerdir, biliyosun erkeklerin cogu belli bi yastan sonra kellik sorunuyla kafayi bozuyorlar...ama kestirmissin, rahatlamissindir..sihhatler olsun[signature][hline]the speed of light is faster than the speed of sound. therefore some people appear bright until they speak...
Mesaj tarihi:
valla kestirmeden önce kestir diyenlerden bikaçı kestirdikten sonra keşke kestirmeseydin demeye getirince (annem, kardeşim) uyuz oldum :) neyse olan oldu artık. heh[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Güzel olmuş...

Ama uzunken düzeltseydin fön filan çekseydin daha iyi olurdu[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
Ben 8 ay oldu hala gittigim yok. Ama kendim kesip sekil veriyorum bazen daha yararlı oluyor.
Ayrıca adama benzemissin haketten taz =)[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..
Satılık Yepyeni Wow

• Yeni Oluştur...