Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Priest Talent ( Battle Ground )

Masticore

Öne çıkan mesajlar

said:
-Wissy, 05 Aralık 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
Off yine basliyoruz..
Shadow Priest 1 v 1'de kraldir. Soloda kraldir. Face Melter malum.
Ama...
Mana Pool'u seri bir sekilde adam oldurmeye yetmez. Kendini korumak icin de sadece 1 Shout'u var O'nu da Warriorlar yemiyor. Ve AOE'si yok. Bu durumdandir ki Group PVP'de[BGlerde] islevsel degildir. 1 kisiyi oldurup 1 kisi de senden islevsiz hale gelmesi cok da istenen bir durum degildir.

Özellikle random vs randomda sp nin yaptig işi kimse yapamior yukardada dediğim gibi zerg i kalkan olarak kullanicaksin ki warriorun allahi gelsin dot u yiyip üsütne 2k mb yiyince kendinden geçicek zaten ki kıyıdan köşeden bolca yaslama şansin oluyor.
Özellikle av de şadow prist hüküm sürmüyormu

[Bu mesaj Regalya tarafından 05 Aralık 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 05 Aralık 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
Pardon? 30 kisi kapismiyor? Nerede oynuyorsunuz? Hangi realmin ne derece bir PvP takimindasiniz?

Shadow Priest ne damage verirse versin 15 v 15'de islevli bir karakter degildir. Sen kabul et ya da etme.

Ha diyorsan `Ben bir movie izledim. Shadow Priest herkesi dovdu. Ondan bidi bidi ediyorum.` o baska. Lafim yok oyle diyenlere. Her video izleyen buraya `PvP Master` olarak gelip anlatmasin fantezilerini. Madem Videolarla donuyor is, Warrior 1 v 15 yapiyor...

30 kişi bi karedemi kapışıyo?. Ab nin haritası çok büyük, her bayrağı 5 kişi tutar normalde. 15 ally ve 15 horde sadece bi bölgede savaşmaz yani bunu bilmen gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

band koptu valla...

ah keşke herkes vidyodan izlediğini gerçek sanmasa ama way ile mulfa katılıyorum. wissye de bir yerde hak veriorum. takımını kurmuş tabi istemez dengeyi bozcak adamı. keşke herkesi pally yapsaymışın ama. 1 adama bi adam gitmezdi. koyardın bayraklara 2 şer pala gerisiyle de saldırırdın alırdın her maçı :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

Sen Priest'ini korursan, Priest'in Warrior'unu ayakta tutar. O zaman da 2-3-4-5.. Gider o.
Sonucta duzgun bir raid yapiyorsan Shadow Priest'i aldigin slot Mage'in ya da Warlock'un slotu olacak. Ama ne Mage gibi AOE'si ve CC'u var. Ne de Warlock gibi uber fear ve DOTlari.

Ha IF disina cikip da `Gelsenize lan delikanliysaniz` PvP'sinde cok kral o ayri.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Evet huun. Ondan bahsediyorlar.
Her bayragi 5 kisi tutuyor? Hmm iyimis ya. Super. Peki ilk olarak su bayraklari alirken 3.'yu nasil aliyorsunuz 5 kisi giriyor kimin adami sona kalirsa o mu aliyor? LOL...

Shadow Priest rank kasacaksa Realmde saglam takim olmayacak. Amcam solo AV farmlayacak vb. Kabul edin ya da etmeyin.

Bir de aranizda 2500 MB vuran kim var? Yani videolardan degil de kendinden bilen?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

bakin sunu da eklim . klavyesi ve mouse u hizli bir shadow priest pve de zorlanmiyor . belirli seviyedeki oyuncularin oynadigi pvp lere kadarda - bence eksik potansiyelle oynuyorlar - pek zorlanmiyorlar .

is hardcore a dondugunde bu olmuyor ama 500 apm de olsan kapasiten belli di mi ama ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mulf, 05 Aralık 2005 20:50 tarihinde demiş ki:
Teke tekte çok güçlü shadow pri ama bg de güçlü deilmi yani?. Bg lere girince statları falanmı düşüyo...

hayir ama senin hayatta tutmadigin diger classlar yuzunden , party nin total damage i en az %40 dusuyor . kaybetmek icin yeterli bir neden .

pvp kasmak istiyorsan takim oyunu oynaman gerektigini bileceksin yoksa atip tutmayacaksin der ve sahneden cekilirim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mulf, 05 Aralık 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
said:
-Wissy, 05 Aralık 2005 20:43 tarihinde demiş ki:
Ha IF disina cikip da `Gelsenize lan delikanliysaniz` PvP'sinde cok kral o ayri.

eeee...
daha nasıl bi pvp olucak onu anlayamadım.
BG'lerde oluyor.. BG'de de sen oyle shieldin atili butun CDler yerinde Mana Pool Full karsilasamiyorsun insanlara. Hele Outdoor PVP denen ortamda bunun alakasi yok.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

[Bu mesaj -Wissy tarafından 05 Aralık 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 05 Aralık 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
said:
said:
Ha IF disina cikip da `Gelsenize lan delikanliysaniz` PvP'sinde cok kral o ayri.

eeee...
BG'lerde oluyor.. BG'de de sen oyle shieldin atili butun CDler yerinde Mana Pool Full karsilasamiyorsun insanlara. Hele Outdoor PVP denen ortamda bunun alakasi yok.

evet ya diğer class ların manası ve hp si gitmiyor dimi...
Ayrıca, mesela ben seni teke tekte yenebiliyorsam bg de yenemicekmiyim, yani orda bütün dengeler bozuluyomu.
Arkadaşım ilk önce priest ı biliceksin ondan sonra yorum yapıcaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sen Priest'ini korursan, Priest'in Warrior'unu ayakta tutar. O zaman da 2-3-4-5.. Gider o.
Sonucta duzgun bir raid yapiyorsan Shadow Priest'i aldigin slot Mage'in ya da Warlock'un slotu olacak. Ama ne Mage gibi AOE'si ve CC'u var. Ne de Warlock gibi uber fear ve DOTlari.

Ben Wissy ye katiliyorum bu konuda Shadow Priest le rahat quest yaparsin B.G disinda karşina biri ciktimi ezer gecersin (Senin Mob a dalmani bekleyip hp,mana azaldimi arkandan dalan Rogue lar hariç tabi :) ). Ama B.G da Shadow Priest in manasi cabuk bittigi için cok etkisiz geliyor bana ve Ne Mage gibi Poly yapabiliyo ne yavaslatabiliyo nede
hunter ve warlock gibi pet ve summon creature larla karşi tarafin buyu atmasini engelliye biliyo. Tek şey var Mind Flay
oda target biraz uzagindaysa 2 ciyi atana kadar kaciyo adam[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mulf, 05 Aralık 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
said:
-Wissy, 05 Aralık 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
said:
said:

eeee...
BG'lerde oluyor.. BG'de de sen oyle shieldin atili butun CDler yerinde Mana Pool Full karsilasamiyorsun insanlara. Hele Outdoor PVP denen ortamda bunun alakasi yok.

evet ya diğer class ların manası ve hp si gitmiyor dimi...
Ayrıca, mesela ben seni teke tekte yenebiliyorsam bg de yenemicekmiyim, yani orda bütün dengeler bozuluyomu.
Arkadaşım ilk önce priest ı biliceksin ondan sonra yorum yapıcaksın.

senin atacağın swp mb ile karsındaki healer destekli adamlar ölmeyecek bg de
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 05 Aralık 2005 20:53 tarihinde demiş ki:

hayir ama senin hayatta tutmadigin diger classlar yuzunden , party nin total damage i en az %40 dusuyor . kaybetmek icin yeterli bir neden .

Konuyu baştan okusaydın keşke. Zor durumda olanlara shadow pri de olsa heal atmalı demiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mulf, 05 Aralık 2005 21:08 tarihinde demiş ki:

Konuyu baştan okusaydın keşke. Zor durumda olanlara shadow pri de olsa heal atmalı demiştim.

efenim bu 3403741*384*2138 mana pool un sirri nedir bana aciklar misiniz ?

[Bu mesaj huun tarafından 05 Aralık 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 05 Aralık 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
said:

Ya allah aşına, mage veya warlock un 3497643986734 manası varmış gibi konuşuyosun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 05 Aralık 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
said:

oha be o kadar edit ugrastik adam gene yakalamis

[Bu mesaj huun tarafından 05 Aralık 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...