Spidee Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: AzureSlayer, 04 Aralık 2005 15:05 tarihinde demiş ki: threesome... AHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAH[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 2 bilinmeyenli denklem bu... Şimdi söle yapıcaz x sen ol.. y diger arkadaş..... ..... =PPp[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 zor durum insan gibi anlatmak lasım o kişiye ama çok sevdigi için anlayısla karsılamasının o kadar kolay olacagını sanmıyorum gonul soz dinlemiyo.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] [Bu mesaj Cintonik tarafından 05 Aralık 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Mum_Chamber, 05 Aralık 2005 11:53 tarihinde demiş ki: arkadaşlığı sınamak için çok iyi bir şans bence bu. daha önce her türlüsü başıma geldi oradan biliyorum. ben 6 yaşımdan beri bu tür işlerle uğraşıyorum.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 penth yapti boyle dovdum ben onu.[signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 @Dela: hep derim gerekirse tokatlamaktan çekinmeyeceksiniz ![signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: AzureSlayer, 04 Aralık 2005 15:05 tarihinde demiş ki: threesome... kesinlikle : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 anladıım dogruysa sen bi kızdan hoşlanıosun onun en yakın arkadası da senden hoşlanıo öyle mi?? bu durumda işte bi erkein en sevdiği şey aşk üçgeni 2 hoşlandığın kıza git kızların arkdaşlık bağları bu tür konularda çok zyıflarmış diye duydum(kendi fikrim olduğunu söylersem millet üstüme çullanır diye korkuyorum) neyse kafana göre takıl takma kafana böyle şeyleri :D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 benim en yakın kız arkadaşım yok muuhahaha sefgilimde var gelmez başıma bu =p amaaaaa gelseydi arkadaşım bu konuda sorun çıkarmamalıydı bence [Bu mesaj twistedemo tarafından 05 Aralık 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ulan dedim ne dio bu.. erkek tarafından duşununce bırstım topicten..(kaç kaç kaç :D ) jeton geç düştü tabi..=)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 o erkege na$.. kz arkima da salla onu sen..derim:D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 gecen sene hollanda'daydık. elif diye bi arkadasım kevin 'dan hoşlanıyordu,ben de bunların arasını yapıcam güya..gittim çocukla konuşmaya, sonra sohbet bayagı ilerledi :P ben bundan hoslanmaya basladım.ama bisey soylemedim ,sonucta arkadasımla cikicaktı.ama daha sonradan kevin 'in de beni sevdigini ögrendim ve oyle cıkmaya basladık.sonuc ne oldu peki ? kevin'dan 2 hafta sonra ayrıldım ve en iyi arkadaslarımdan biri olan elif'in güvenini de kaybetim,şu an aynı odada kalmaya bile tahammül edemiyoruz malesef. kısacası bu işlere hiç bulasmamak lazım.[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 zor bu işler..[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares20 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bu durumda bıraz alkol derım sonra dusunurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 gel ne olursan ol gel derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. [signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 gay fobim war benim yapmayın etmeyin[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kesınlıkle olmaz derım askından ölsem de kalleşlık olur yaww[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: DeathLord, 05 Aralık 2005 15:51 tarihinde demiş ki: anladıım dogruysa sen bi kızdan hoşlanıosun onun en yakın arkadası da senden hoşlanıo öyle mi?? bu durumda işte bi erkein en sevdiği şey aşk üçgeni 2 hoşlandığın kıza git kızların arkdaşlık bağları bu tür konularda çok zyıflarmış diye duydum(kendi fikrim olduğunu söylersem millet üstüme çullanır diye korkuyorum) neyse kafana göre takıl takma kafana böyle şeyleri :D çözmüşsün olayı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 aslaaaa!!! allah başıma wermesin walla ama cvbım aşkımdan ölsem de hayır olurdu heralde...olmaz ölle şey yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar