Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en samimi kız ark.ınızın hoşlandığı erk. sizeden hoşlandıını soylese?

Kimster

Öne çıkan mesajlar

zor durum insan gibi anlatmak lasım o kişiye
ama çok sevdigi için anlayısla karsılamasının o kadar kolay olacagını sanmıyorum gonul soz dinlemiyo.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]

[Bu mesaj Cintonik tarafından 05 Aralık 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 05 Aralık 2005 11:53 tarihinde demiş ki:
arkadaşlığı sınamak için çok iyi bir şans bence bu.

daha önce her türlüsü başıma geldi oradan biliyorum.

ben 6 yaşımdan beri bu tür işlerle uğraşıyorum.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
Sosyal ağlarda paylaş

anladıım dogruysa sen bi kızdan hoşlanıosun onun en yakın arkadası da senden hoşlanıo öyle mi??
bu durumda işte bi erkein en sevdiği şey aşk üçgeni 2 hoşlandığın kıza git kızların arkdaşlık bağları bu tür konularda çok zyıflarmış diye duydum(kendi fikrim olduğunu söylersem millet üstüme çullanır diye korkuyorum) neyse kafana göre takıl takma kafana böyle şeyleri :D[signature][hline]"Every creature will taste death"
Sosyal ağlarda paylaş

gecen sene hollanda'daydık. elif diye bi arkadasım kevin 'dan hoşlanıyordu,ben de bunların arasını yapıcam güya..gittim çocukla konuşmaya, sonra sohbet bayagı ilerledi :P ben bundan hoslanmaya basladım.ama bisey soylemedim ,sonucta arkadasımla cikicaktı.ama daha sonradan kevin 'in de beni sevdigini ögrendim ve oyle cıkmaya basladık.sonuc ne oldu peki ? kevin'dan 2 hafta sonra ayrıldım ve en iyi arkadaslarımdan biri olan elif'in güvenini de kaybetim,şu an aynı odada kalmaya bile tahammül edemiyoruz malesef.
kısacası bu işlere hiç bulasmamak lazım.[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy
ik hou van je pascal :) jeej
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.
[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeathLord, 05 Aralık 2005 15:51 tarihinde demiş ki:
anladıım dogruysa sen bi kızdan hoşlanıosun onun en yakın arkadası da senden hoşlanıo öyle mi??
bu durumda işte bi erkein en sevdiği şey aşk üçgeni 2 hoşlandığın kıza git kızların arkdaşlık bağları bu tür konularda çok zyıflarmış diye duydum(kendi fikrim olduğunu söylersem millet üstüme çullanır diye korkuyorum) neyse kafana göre takıl takma kafana böyle şeyleri :D
çözmüşsün olayı:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...