Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En kotu anim

TeadoR

Öne çıkan mesajlar

hersey arkadasimin msn sindeki kiz adresini gormeyle basladi kendi listeme ekledim hemen ... konusmaya basladik oyleki gunler aylari kovaladi derken bulustuk gezdik tozduk ve ona asik oldum deliler gibi hayatimda hic kimseyi bu kadar sevdigimi hatirlamiyorum. nasil soyleyecegimi bilmiyordum asik oldugumu bir yalan one surerek ona soyleyebildim(hayatimdaki ilk yalandi 3 saat sonra meydana cikti.)buyuk bir tartisma oldu af istemedim aksine kendimden utaniyordum ben olsam affetmezdim yalan kotu bisey ama af istememem ve beni cok kotu gordugunden o affetti arkadas olarak gecen bir kac gun sonra daha onceki konuyu one surdum teklifimim cevabini bekliyordum 7,8 gun konusmadik tel arayayim dedim ama kapaliydi evinin oralarda cok bekledim ama evdede yokmus bir yerlere gitmis yikilmistim kaybettim panigine dustum oyleki aklimdan cok kotu seyler geciyordu 1 kac gun sonra msn de rasladim ve ona durumumu acikladim ne kadar uzuldugumu ve anlayisla karsiladi ama benimle sadece ark olmak istedigini anlatmaya calisti ben ise seviyordum durmadan tartisip ardindan birimiz altdan alip barisiyorduk. 1 gun cafedaryada oturduk ciddice bu konuyu konusmaya basladik ben sevgimi o sa arkadasligi bahsetti derken yuzune baktim ve sustu ben baskasini seviyorum diyerek lafi kesti o an sok olmustu oyleki 13, 15 dk sustuk ve konusmaya basladim agirdan alarak (gozlerim yasla dolmustu)peki anlayis kabul ediyorum herkezin kendine ozgur goz zevki vardir sana saygi duyuyorum ama sunu bilki hep seni sevecegim (lafimi kesmeye calisti)lutfen ben bu konuda son bir kez konusacagim dinlemeni istiyorum dedim. senin her zaman mutlu olmani istiyorum oyleki seni gulerken gorunce ben daha iyi hissetiyorum kendimi sen eger o sekilde mutlu olacaksan ben aradan cekiliyorum arkadas kalmak isterim ama beni uzun zaman arama stresteyim ve yasam gozumde cok kucuk fazla konusmaya gerek yok diyip ayaklanip arkama bakmadan gittim gunlerce yataktan cikmadim agladim hic bukadar sevmemistim utaniyordum disari cikmaktan arkadaslarim cok ugrastilar unutturmaya ama hergun aklimdaydi ve hayatim da ickiyle savasan biriyken icmeye basladim asiriya kacmiyodum tabi 1 kac hafta sonra az bisey toparlayarak disariya cikmaya basladim saolsun arkadaslar olayla ilgili hic bisey sormayarak hatirlamami sagladilar ama hala kafamda kazili asla unutamam 4,5 ay gectigi halde gecenlerde msn de karsilastim icim kipir kipir oldu sanki bisey olmamis gibi oldu bisey soylemedim ama hala cok seviyorum ve tekrar teklif etsemmi diye kafamda + isareti var ama bu kez cesaretim yok ayni olay olmasindan korkuyorum olursada olumu
goze aldim ne yapcagimi bilmiyorum keske 1 sansim olsa ....[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım senin durumun zor harbiden :( Ama unutmaya çalış. Kız ayaa göt ayaa ne de olsa. Git başkasını bul. Belki o unutturur sana birtakım şeyleri. Böyle durumlarda yapacak fazla bişi yok. Ha bi daha teklif edebilirsin ama gene reddederse unutman çok daha zorlaşır bunu bil. Ama diosan az da olsa kabul etme ihtimali var, sırf o ihtimal için bile acı çekmeye razıyım diosan, git tekrar teklif et. Ya tutarsa?[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

"hersey arkadasimin msn sindeki kiz adresini gormeyle basladi kendi listeme ekledim hemen"

E oha? Bu nasıl bir mantıktır, "Anaa arkadaşın msne bak yahu listesinde hatun var yahu dur bi ekliyim listeme!" :)

peki anlayis kabul ediyorum herkezin kendine ozgur goz zevki vardir sana saygi duyuyorum ama sunu bilki hep seni sevecegim

Göz zevki? Peki...

Genel olarak konuya dönersek, bu iş bitmiş. Yani kız açıkça noktayı koymuş. Ha ileride bir şey olur mu bilmem bunu sen de ben de hatta kızın kendisi de bilemez ama şu anda bitmiş olay. Tekrar teklif edersen çok daha ağır bir cevap almakla kalmaz bir de onunla her türlü ilişkini -arkadaşlık ve hatta merhaba merhaba muhabbeti de dahil- sonsuza dek kaybedersin. En iyisi tamamen unutmak. Yok onu beceremezsen de çok daha riskli bir şey var, arkadaş kalacaksın, uzun süre, bayağı uzun bekleyeceksin. Bu arada onun gözünün önünde, ulaşabileceği bir yerde olacak, güvenini ve samimiyetini kazanacaksın tekrar. Düştüğünde onu kaldıracak, ne zaman ihtiyacı olsa orada duracaksın. Ama bu arada çizgiyi de asla geçmeyecek ve "kanka"sı olmayacaksın. Belki o anda onda birşeyler "filizlenir" ama çok uzun ve düşük ihtimalli bir süreç bu. Ve gerçekten çok acı çekersin.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oper, 04 Aralık 2005 14:36 tarihinde demiş ki:
durumun harbiden cok kötü...

yaw arkadaşlar birine aşık olacaksanız önce bi araştırın yaw.. kızın sevdiği var mı yok mu vs... sonra böyle olursunuz..

eh hocam dedektif falanda tutalım istersen.
1 hafta takip edelim :-)

aşık oluyorsun duygularına gem vuramazsın ki.
öğrendin hatunun çıktığı olduğunu bu sefer kafana şu sorular gelir.
belki araları kötüdür ben konuşsam kabul eder dersin sonuç yine aynı yola çıkar.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Sosyal ağlarda paylaş

yaw ama abi madem muhabbeti kurdun soracaksın bu tür şeyleri bi şekilde.. ahanda zıçıyorsun.. senin dedigin gibi olmuş olsa bile insan o zaman şöyle düşünür
"ya sevdigi var ama onu unutur mu ki, çok vakit gecmesi lazım en iisi ben gam vurayım baskasını buluruz"
ben boyle düşünürüm (sanırım) :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

ağlama arkadaş
ağlama aşk için
şu kısacık hayatta
bu yaşlar niçin

ağlama arkadaş
ağlama aşk için
o günler geri gelmez
gider gençliğin

boşver boşver arkadaş
başka bulursun
bütün kalbin sevinçle
neşeyle dolsun

en kötü günlerimiz
hep böyle olsun
mutluluklar bizimle
elem yokolsun[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

Unutmaya çalış hayatını oluruna bırak olabildigince (kolay değil biliyorum benimde buna benzer bir durumum var ancak elimden geldigince başka şeylerle ugrasarak unutmaya çalışıyorum ileride hayatındaki dogru kişiyi bulucaksındır...)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

keske basit olabilseydi unutmak ama aylar gectigi halde unutamadim korkuyorum hayattan bana kotu bisey yaptircagindan aklima cok kotu seyler geliyor baskasini bulamam benimki gecici ask degil gecici sevda degil her yerde onu her yerde aklima gelen o bana ne oluyor cokmu sey istiyorum sadece beraber olmak omur boyu zorlada olmasini istemiyorum oylesine seviyorumki incinmesinden korkuyorum sanirim aci cekmen tense olum daha iyi ne onu incitirim ne kendimi uzerim tek kurtulus olumse seve seve yaparim ve saten gunlerdir dusunuyorum kaybedecek biseyim yok :([signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce...
Sosyal ağlarda paylaş

Deneme, olmayacagi belli. Ayrica yaptiklarini ben cok yanlis buldum, cok kücük düsürmüssün kendini kizin karsisinda.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
WoW EU - The Venture Co.
Penth, Gnome Warlock
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...