Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 CNNde çıkan bir görüntü. Amerikan halkına Amerikanın sırada nereye saldırmasını istediklerini soruyorlar ve stratejik ülkelerinin karıştırıldığı dünya haritasının üzerinde işaretlemelerini istiyorlar ve böyle bir bant ortaya çıkıyor Burdan[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 abi ülkelerin isimlerini falan degistirmişler avustralyanın yerine iran koymuşlar adamda orası işte iran diyo bunun amacı başka birşey sanırım..[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Amerikan halkının cehaletini göstermek olabilir mi?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Videonun sonunda kuzey kore mi ne yapmışlar oranın ismini, adam direk orayı işaretledi. Her gösterdikleri kişi de isim değişiyor Avustralya lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben açmıştım bunu :) bi miktar tartışıldı sonra unutuldu..tabi aramaya inan falan demicem bulmak mümkün diil.. http://forum.paticik.com/view.php?id=151769[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bu amerika işi kendi içinde çökertmiş lol insan bu kadar mı saf olur yoksam bilerek mi yapıyolar yani isterlerse iranla italya yer değiştirsin ben giderim irana saldırırım gibisinden[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Sanki bakkaldan şeker şeçiyor hımm şuraya saldıralım, peki aynı soruyu teröristlerin hangi eyaleti vurmasını isterdiniz diye sorsa veya vıracak diye sorsa :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Onlar kendi eyaletlerini bile bilmiyorlardır haha Anca yemeyi biliyorlar, şişkolar :P[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** [Bu mesaj Janitschar tarafından 07 Aralık 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 halka savaş güdüsü aşılanıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hahah abi bu adamlar mal mı ya zuhauah yazık diyorum ya bunlar nasıl dünyayı yönetiyolar =)[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Yöneten onlar değil zaten başlarındakiler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Janitschar, 07 Aralık 2005 16:12 tarihinde demiş ki: Onlar kendi eyaletlerini bile bilmiyorlardır haha Anca yemeyi biliyorlar, şişkolar :P şişkolara kötü bişi demiyon dimi :)[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Yok yok sadece amerikalılara özgü o, türk şişmanlar herşeyimiz bizim (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Absolut, 07 Aralık 2005 16:15 tarihinde demiş ki: Yöneten onlar değil zaten başlarındakiler. yönetenlerde onlardan çıkmıyomu usta[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: SoulCube, 07 Aralık 2005 16:14 tarihinde demiş ki: hahah abi bu adamlar mal mı ya zuhauah yazık diyorum ya bunlar nasıl dünyayı yönetiyolar =) Halk ne kadar malsa yönetim de o kadar güclüdür zaten, ic sorunlarla ugrasmayip direk disari yöneliyorlar iste : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - Chromaggus Penthesilea, Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 oha lan bu kadarmı cahil olur bi topluluk adam avustralyaya iran yazmıs biri çıkıpda bilader ne iranı burası hede hödö demiyo vay anasını be...[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yapma gibi duruyo biraz, fransayı avustralya ile karıştıran insan olamaz, ayrıca sarhoş herif süper:D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 cnn deil zaten o dalga geçen bi tv programı mtv de de bazen buna benzer showlar çıkıyo o haritayı bilerek öyle hazırlamışlar yani[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 +ben bombalamak istiyorum -nereyi olsun? +ay bilmiyorum ki cok zor begenirim ben:(( hmm iran olsun cok banaller -tabi efenim, nasıl arzu edersiniz? +paket yapın evden bombalicam öğk igrencim:P + - ler sacmalamıs[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki: kücükken cok müslümandim ben [Bu mesaj dory tarafından 07 Aralık 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar