Gimli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Almaya karar verdim arkadaslar. En uygun fiyata nerde bulabilirim, çok farklı rakkamlar duyuyorum.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Yurtdışından alma şansın varsa samedaymusic.com var orda "Price too low to show" demiş yani öyle bi indirim yaptıkki yazamıyoz email atın söyleyelim tarzı demiş. Oraya bi bak derim Onun dışında istanbul senkopta 1250 euroymuş. Alman sitelerden 970 euroya gördüm falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Vat iz senkop?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bursa'daysan sana bir yer tavsiye edebilirim.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 istanbul lazim bana istanbul Ya senkopun tünelde gitar satan bi dükkanı var da, orda stage piano var mıdır ki[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 http://www.senkop.com.tr/kategori/90/1/digital-pianolar.htm [Bu mesaj Mino tarafından 07 Aralık 2005 10:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Kadıköydeki istanbul pianoda da 1280 euro ya buldum Hm Son kez bi senkopa bakıp karar vereyim en iyisi. Tavsiye ettiğiniz baska bi model var mı? Stage piyano olarak?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar