Popeye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben mi yanlis hatirliyorum diye merak ettimde bu balta % 1 crit vermiyor muydu ? Executioner's Cleaver[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Yanlis hatirliyorsun, 1% hit veriyordu hep : ) Bu arada cidden süper bi silah kendisi lvl 43 olundugu an tutulmasi gereken bisey : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - Chromaggus Penthesilea, Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bunadik desene evet super silah ya :) +9 yaptim ustunede 49 oldu gnome warrior ehe tam 40-49 bgsinde twink modeli oldum :) zaten Darkstone Claymore alana kadar bununla devam ederim sanirim[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 abi niye gnome ya emeklerine yazık :D[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hayda, o niye be? rogue ve warrior icin en iyisi gnome. o bıcırık halleri ile boss tanklayışları var ki görülmeye değer. healer gülmekten geberip heal atamama durumuda söz konusu, onun dışında bi sakıncası yok gnome'un ;) raceden gelen str ve power düşüklüğüde önemsiz boyutta, zaten end gamede gear>race. ayrıca pop normal serverda oynuyor, pvp için hide özelliğide anlamsız o yüzden NE acması bişi ifade etmiyor. gnomelardaki escape artist en gerektiği yerde çok işe yarıyor, hele ki warrior için çok önemli, warrioru trapleyip healera koşan yaratıklara karşı birebir, pvpde de işe yarar daha ne olsun. gnome ftw ;) warrior olsam direk gnome. kocaman helmet takıp dolaşmaları, kendinden 100 kat bossu tanklamaları oyuna zevk katıyor. başlarken engineerin bonusu bilem var ;) bs varken engineerine gidermi bilmem ama giderse be grupta ayakta kalma ihtimali en yüksek karkaterlerden biri olduguna gore kablolarla res de edebilir bi ihtimal. hele ki rogue ise direk stealth olup hayatta kalırsın, sonra kablo ile healeri reslersin wipe olursa. o yüzden engineerin super olur sanırım gnome rogueda. bide bunların kılışları faanda boylarına uygun küçülüyor, gnomedan öteye yar yok derim ;) ne bilim gnome melee class için birebir. sırf görüntüsü, animasyonları yeter. yakında herkes gnome olcak, ben çoktan gnome oldum bile ;) gnome oynattıktan sonra başka bi ırk seçemiyorsunuz, wow hayatım boyunca bi priestim olmayacak mesela ;) [Bu mesaj innkeeper tarafından 07 Aralık 2005 08:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 seytanin tohumlari onlar, dunyayi ele gecirmek tek amaclari, yerden bitme canavarlar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Evet ben de alliance olsaydım warrior açardım warrior'ımı, hasta bi şey. :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Rank Set'i giydirdin mi de Robo-Gnome oluyor. Kral...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Gobbe idolüm haha, sunucuda Ashkandi'yi alan ilk adam oldu, seti efsane zaten[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - Chromaggus Penthesilea, Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Aslında eline uyduruk ruj silahları alacaksın millet sana aha keklik diye koşarken esas silahları çıkarıp kekLIIIGIII DUZZZ OVADAA AAVVLALAAAA GDIGAHHH GIDIGAHHH eşliğinde kesiceksin. Hatta bu turklerin bol oldugu bir serverda macro olarak da olabilir tam silah değiştirme macrusuna ek olarak. kekLIIIGIII deki kek bilerek kucuk harfler ile yazılı ki hordelarda anlasın hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 escape artist kullanabilene pvp de çok önemli bi silah özellikle warrior gibi trinketten başka bi anti-root/snare çaresi olmayan classlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 oha abso, macrona bittim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar