Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dilenci dialogları

Rain_Falcon

Öne çıkan mesajlar

(Dilenci abi kucağında, üzerinde "Sağır ve dilsiz" yazan bir karton taşımaktadır...)

Ben yürüyodum yolda işte abide sağa sola bakınıyo benimde duygusal bi anıma geldi para veriim dedim bozuk yoktu geçtim gittim, ama aklımda kaldı ya param olsaydıda verseydim filan diyorum...

Neyse işte dersaneden dönüyorum, dersane kantinindede para bozdurmuştum bisürü bozukluk oldu, dönüşte o abi aklıma geldi, onun durduğu yere gittim hala ordaydı, gittim cepten bozukluk arıyorum, dersanenin yorgunluğuyla ve dalgınlıkla "fazla yok ama..." dedim ve parayı bıraktım, dilenci arkadan, sevinçle "Gönlünden ne koparsa ya sağol varol..."

Benim içime oturmuştu, rahat ettim parayı verince ama bi süre sonra benim jeton düştü...Bilin bakalım neyi hatırladım:P[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

bizim bi arkadaş yaşamıştı

-abla bi ekmek parası be
-bozuk yok üstümde
-bozarım sen ver

ayrıca bi tane planladım para isteyen olursa yapaıcam aynısını.
-abi bi para be vs.vs.
-bende yok. sen versene bana? ekmek parası be açım

ayrıca satan rızası için olayına koptum be
[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?

[Bu mesaj fastreload tarafından 06 Aralık 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşanmıştır...

A: Dilenci çocuk
B: Kadın

A: Abla allah rızası için selpak al beaaa
B: Yok istemiyorum
A: Abla hadi be abla hadi bee (Burnunu çeker)
B: Sen git kendi burnunu sil sonra bana sat
A: wtf? (hiç birşey demeden uzaklaşır)[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği
a.k.a. Joe
Angutun Tekinin Sayfası Çok Komik Fotolara Bak[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi arkadaşımı beklerken yanımda dikilip para dilenen dilenci bi adamla bide kadın vardı (karı kocalar gibi) vardı."bi ekmek parası abiimm" şeklinde benden de istediler vermedim, neyse bu vatandaşlar bi süre sora oralarda işlerin kesat olduuna karar verdiler sanırım ve yürümeye başladırlar. yola doğru gittiler ve bi taksi çevirip uzaklaştılar.... (ekmek?)[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha güzel valla.
ben Antalya'da pek görmüyorum ama 1 haftalığına Yalova'ya
gitmiştim peşimi bırakmadılar.Hele şöyle parka falan git bittin.Peşinden koşuyolar.Bide yok dediğimde ve ya veremem dediğimde cvp şu;
-Peşinden gelirim bırakmam.
! yok böyle bişi ya :D[signature][hline]~Push The Tempo~

[Bu mesaj NotoriuS tarafından 06 Aralık 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bizim bi arkadaş yapıyo bunu:
dilenci para istiyo yerde oturuyo işte. bizim arkadaş elini cebine atıyo çıkarıyo yavaş yavaş elini aşağı indiriyo koycakmış gibi yaparkende ordan bir "oOoo" şeklinde nah çakıp gidiyo dilenci dumur tabi[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Sosyal ağlarda paylaş

geçen otobüse bindim kalkması için beklerjken yaşlı bir kadın bindi birden öyle bi ağlamaya başladıki gözlerim doldu valla ben dilenci deilim filan diyodu kadın babaanneme benziyodu lan dedim böle hayatın çıkardım cebimdeki bütün parayı verdim sonra şöför dediki in ulan aşaa 3 senedir aynı numarayı yapıyo şerefsiz

kendimi dolandırılmış hissettim

bi kerede mecidiyeköy civarında yerde oturan bi dilenci bacağıma sarılmıştı bacağı zor aldım elinden :)

dükkana bi dilenci gelmişti abi hayırlı işler bi sadaka dedi patron yok teyze diyince allah belanızı versin bi bok satamayın inş. dedi gitti[signature][hline]Maverick(NerfMe)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rain_Falcon, 06 Aralık 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
.......
-d-abla biraz para ver, karde$im hasta
-b-yanimda para yok (gercekten)
-d-abla lütfen
-b-bak gercekten param yok abicim, olsa verirdim.

........

abicim-abla....simdi isin esprisi bu kisimda ben mi kütüğüm yqsa bı yannıslıkmı war?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...