Masteis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Archer'ım armor ne gitsem diye düşünüyorum? Armor mu protector mu? Sanki protector daha ii gibi?[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bildiğim kadarı ile yaratıklar düşük levellerde magical damage vermiyor.Eğer level kasacaksan armor giy derim ben.Ben oyle yapıyorum archer/cold um.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Armor'un en kralını buldum :) Cyrstal Wall Level 17 Cold büyüsü ve bu büyüyü yapınca 15 sn gibi bir zaman boyunca kristal bir duvar içine alınıyorsunuz ve yaratıklar vursa nile canınız gitmiyor :) Sabah açtım BLack Tiger'a düz ok attım 4-5 kez vurdu ama canım gitmedi :) Baya iyi ya ama hareket edemiyorsunuz dibinizdeki lootu bile alamıyorsunuz.Spearlar için tavsiye edilmez ama Archeryler için süper bence[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Cyrstal Wall'in şimdi tekrardenedim ve tam olarak şöyle çalışıyor; Level 17 Cold büyüsü yapınca çevrende buzlarla kaplı bir duvar oluyor.Bu duvar sadece fiziksel attackları engelliyor.Büyü her saniye 5 Mana yiyiyor ama alınan darbeler manadan düşüyor. Yani şöyle diyelim bu büyünün zamanı yok.İstediğin zaman bitirebilirsin ama deli gibi Mana Potion içmek gerek :) Black Tiger üzerinde denedim şimdi Tiger 55-59-290 şeklinde vurdu hepsi Manadan düştü.Bir Archery için en önemlisi Mana dersek feci yiyiyor.Ama 3 Black Tiger'i gıdım can almadan 5 220lık poti içerek öldürdüm :) Büyük Bosslarda iyi gidebilir.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silksoul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bence çok mantıklı. bu büyüye sahip olduktan sonra int'e abanırsın. ilerleyen zamanda dehşet bi şey olabilir. Sanırım bunu böyle uygulayanlar çıkacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 şey ben gene yanlış söylemişim :D Duvarın 800 hpsi var level 1 şeklinde.Gene çok iyi ama baya işime yaradı bu gün :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bu giant bana sadece 2 kez vurabildi o da büyülerin bittiği ve ben tekrar yapmaya hazırlandığım an :) Güzel bir şey[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar